Lugege parem raamatuid, mis te rikute oma silmi nende arvtuimängudega. Saate targemaks ja kogete ka palju suuremat elamust - häid raamatuid ju nii palju.
Mina eelistan hetkel lugemist mängudele,kuna korralikke mänge (kus saab sakslaste poolel võidelda) on suht raske leida,enamike saadavalolevate mängude sisuks on "õilsad ja vaprad ameeriklased Euroopat kuripahade natside küüsist vabastamas" (vahest mängin igavuse peletamiseks wolfenstein ET-d).
Ohoo sama siin. Seepärast ei mängigi ,et pole lihtsalt häid mänge.
ET on tõesti ainuke mis kõlbab aga seda pole kah kuskil pool aastat mänginud.
Raamatuid eelistaks ajaloolisi ,eriti Eesti kohta käivaid.
Mina eelistan hetkel lugemist mängudele,kuna korralikke mänge (kus saab sakslaste poolel võidelda) on suht raske leida,enamike saadavalolevate mängude sisuks on "õilsad ja vaprad ameeriklased Euroopat kuripahade natside küüsist vabastamas" (vahest mängin igavuse peletamiseks wolfenstein ET-d).
Sakslaste pool võidelda. Suden Strike, Blitzkrieg, Stalingrad jne...
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Stalingradiga ple kokku puutunud.... a kas kusagil on ka selline mäng, kus kohe algusest peale on singel player sakslastega mängimiseks loodud? ja mai mõtle strateegiat, vaid FPS-si. et õilsad sakslased vabastavad euroopa bolševismist vahelduseks
Viimati muutis marksman, 11 Juun, 2006 14:16, muudetud 1 kord kokku.
a ka kusagil on ka selline mäng, kus kohe algusest peale on singel player sakslastega mängimiseks loodud? ja mai mõtle strateegiat, vaid FPS-si. et õilsad sakslased vabastavad euroopa bolševismist vahelduseks
Head sakslased, ei meenu küll ühtegi FPS -i praegu.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
marksman kirjutas:Stalingradiga ple kokku puutunud.... a ka kusagil on ka selline mäng, kus kohe algusest peale on singel player sakslastega mängimiseks loodud? ja mai mõtle strateegiat, vaid FPS-si. et õilsad sakslased vabastavad euroopa bolševismist vahelduseks
MA ei saa ise peale AA-d enam eriti teisi sõjamänge mängidagi viimased tunduvad nagu multikad, on ikka vaks vahet küll kas mängid arvutis teise inmese vastu või arvuti vastu.