Kes millega parajasti tegeleb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Seda, et Revelli Jagdtiiger on tegelikult kellegi teise tootja oma, ma tean.
Arvatavasti on see sama sõiduk, mis DML'i 6050.
Dragoni uus Jagdtiger (6285) on aga PMMS'i lehekülje sõnul uue töötlusega. (Nagu ma aru saan, siis mitte kõik osad.)

Kokkuvõtteks võib vist õelda, et kui on soov osta vana, aga suhteliselt korralikku, ilma lisadeta mudelit taskukohase hinnaga, tasuks osta Revelli sõiduk. (Kui muidugi seda kusagilt enam saada on.)
Kui aga osta DML mudel, saab uuema töötlusega ja ahvatlevate lisadega komplekti.
Kui nüüd aga liita Revelli mudelile juurde fotoetsi ja toru hind, siis saab kokku DML'iga võrdse hinna. :roll: :roll:

Peeter144, tore et sain abiks olla. :wink:

Siim
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Tank peaks teoorias sõitma ka vees (olen ta vastavalt ehitanud).
Hetkel siis puudu RC süsteem ja ,et 4x4 saada siis kaks mootorit kah.
Ära pane 4 mootorit, muretse kuskilt hammasrattaid ja ehita käigukast.Siis on väiksem elektrikulu ja masin on kergem ning ei pea niipalju patareisi kaasavedama kui 4mootoriga.Tegelikult on suure koormusega otseveoga töötavatel mootoritel veel see jama, et need kipuvad läbipõlema.

Aga millised need roomikud ja tähikud väljanäevad, kas pilte ei saaks?
motofassist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas motofassist »

Ehh seda nüüd küll karta ei tule ,et mootorid läbi põlevad.Olen neid mootoreid katsetanud ja enne põleb juhe või patarei läbi kui mootor.
Ja 4x4 on väga väga kasulik pööramisel.

Kui digika saan ehk viskan pildid üles. :wink:
Roco
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roco »

mul tihedalt tegemist .. käisin nädalalõpus tallinnas ostsin BT-42 he ja SBD-5 dauntlessi (esimene 1/32 möödus lennuk mul) sellele lennukile monteerin hetkel migro mootorit koos 9v patareiga sisse.... orginaalis seda ette nähtud just pole .....ei tea mis värvi kabiini valgustus sellel lennukil oli?
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Kus sa Tallinnas käisid?
NB: Jukudes ei ole ikka midagi(nendes kus mina olen käinud)
Viimati muutis Peeter144, 20 Juun, 2006 8:51, muudetud 1 kord kokku.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Roco
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roco »

mustamäe tee 3 Juku
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tere!

Eelnevalt pooleli olevatele saab lisada ka järgmised isendid. :? :)

Pilt

Pilt

Ja sai natuke tekstuuriga eksperimenteeritud. :wink:
Pilt

Siim
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Valutorn on küll kenasti välja kukkunud, mis nipiga sa seda tekstuuri tegid, valgustad äkisti. Teinekord hää snitti võtta :)

Ise olen liim/kile nippi pruukinud , aga vaatan et sul on paremini välja tulnud
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud,

Tekstuuri tegin liimiga. Katsin torni Testorsi vedela liimiga (see, mis on vee tihedusega) ja kohe hakkasin vana hambaharjaga tupsutama. Seda ikka nii tugevasti kui jõudsin. Siis lasin kuivada umbes 5 min ja siis katsin torni uuesti sama liimiga ja jälle tupsutasin. Seda viisi tegin ikka päris mitu korda. Seejärel, kui kõik ilusasti kõvaks oli kuivanud, lihvisin natuke 800-se liivapaberiga.

Siim
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervist!

No igavesti võimsad projektid! Ja see torni faktuur on tõega hästi välja kukkunud! Ja meetod on väga hea, igatahes parem kui see mida ise varem kasutasin, ei ole ohtu, et plastik liiga pehmeks muutuks.
Alguses kasutasin ksüleeni nimelist lahustit - kandsin selle pintsliga pinnale ja katsin pealt hästi õhukese kilekoti tükikesega kinni, muidu lendub liiga kiiresti. Lasin pinnal "haududa" mõne minuti, selle ajaga tõmbub kile lahusti toimel kortsuliseks ja siis kasutasin pinna faktuurimiseks nii hambaharja, kui ka lühikese jäiga karvaga pintslit. Pärast kõiki neid jõuvõtteid ootasin kuni ksüleen lõplikult lendus, siis tuli kile kenasti maha. Kuid sel meetodil on ka omad puudused - kui plastik juhtub mõnest kohast väga õhuke olema, võivad tagajärjed kurvad olla - detail moondub,mistõttu olen nüüd hakanud kasutama veidi rahulikumat tehnoloogiat. Võtan lihtsalt väikese koguse Humbroli pahtlit ja segan juurde veidi nitrolahustit, saadud poolvedela möksi kannan vajalikule kohale jäiga pintsliga tupsutades. Meetodi boonuseks on, et seda saab kasutada ka epovalu juures.

Urmas.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Hmm

Tundub et maailm on väike, mina tegin nii et revelli liim pintsliga peale siis jupp kilet vahele et kohe ära ei kuivaks. Ja samuti hambaharjaga torkima. Pärast liivapaberiga õrnalt üle.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tere!

Panen üles pilte mudelist, mille kallal praegu peamiselt tegelen.

Pilt

Lisasin tekstuuri ette ja külgedele. Originaalsed keevitused kraapisin ära ja lisasin ise uuesti. Kuna kraapimise käigus kriimustasin kogemata esisoomust ja pidin natuke parandama, siis sellest kah see laigulisus :wink: . Tekstuuri lisasin jällegi eelmainitud moel ja kuna esisoomusel olnud pahtel pehmenes kiiremini kui plastik, siis seega jäi tulemus päris huvitav ja varieeruv. :wink:

Pilt

Pilt

Pilt

Mõningal pinnal on näha roosakat varjundit. See tuleneb sellest, et kasutasin liimi pealekandmiseks pintslit, mille käepideme värvi võttis liim maha. Hea on selle juures aga see, et nüüd on mul selgesti näha, kui palju ja kuhu liimi lisan.

Pilt

Kõik arvamusavaldused on teretulnud.

Siim
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Tere kamp

Vahva!!!!!
Aga mul paar küsimust:
Miks sa vana keevituse maha võtsid?
kas see on Tamiya mudel?
Mis liim see punase tooni kuivades jätab?
Aga muidu on VÄGA kena toorik!!!!
Pane pihta. ootan põnevusega!

Lugupidamisega
Raul
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

No püüan järjest vastama hakata. :wink:

Mudel on Dragon 6232. Keevitused ei ühtinud eriti hästi esisoomuse alumise ja ülemise osa liitekohas. Mõnes kohas kus neid oleks pidanud olema neid ei olnud. Komadöri kuplil neid samuti polnud. Üleüldse tundusid nad mulle nagu pisult abi vajavat. Ah jah ja kraapisin vanad maha selleks et uued liialt kõrgeks ei jääks.
Vot selle liimi osas väljendasin vist end pisult segaselt. Kasutasin Testorsi liimi ja kandsin seda peale ühe teise pintsliga. Vahepeal jätsin pintsli aga liimi siise ja siis kui ma mõne minuti pärast uuesti vaatasin, oli pintsli varrelt maha tulnud selle pruunikas/punaks värv ja liim oli selle tõttu punaka värvuse omandanud. Arvan et nüüd seletasin arusaadavamalt. :wink:
Tänan heade sõnade eest.

Siim
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vägev!!

Paistab et oled selle kiisukese ikka päris põhjalikult ette võtnud, igatahes see, mis oled korda saatnud, avaldab muljet!
Pane aga samas vaimus edasi - ja näita meile ka vahel, et kaugele jõudnud oled 8)

Soovin edu, Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot], Bing [Bot] ja 2 külalist