Tääkide jm külmrelvade välimääraja
nõel...tikk... mina küll ei ütleks, et tikk nõelast kuidagi "šeffim" oleks. tikuga ei torka naljalt tagumikustki verd välja...Arnold kirjutas:ei ole vaja sellist ohtliku asja nõelaks degradeerida

püromaani silmis on asjadel muidugi kardinaalselt erinev väärtus, mille juures kaalukausid selgelt tiku poole kalduvad

-
- Liige
- Kontakt:
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
Pane kaks sõna kokku ja saad vististi üsna levinud termini - tikktääk.
Pildil muidugi on nugatääk. Teavet on ta kohta kirjasõnas vähe, niipalju ainult et sõjaaegne väljalase, aga aastad ja tootmise põhjused? Tera kujult on nagu SVT oma, aga kinnitus ja käepide muidugi ainult Mosin-Nagant. Mille alusel väidetakse, et tehti ainult karabiinile? Kõige hilisemal karabiinimudelil (1944) näit. püsikinnitusega tikktääk.
Kapp tundub huvitav küll, loodetavasti ikka mingi ametkondlik kapp?
Pildil muidugi on nugatääk. Teavet on ta kohta kirjasõnas vähe, niipalju ainult et sõjaaegne väljalase, aga aastad ja tootmise põhjused? Tera kujult on nagu SVT oma, aga kinnitus ja käepide muidugi ainult Mosin-Nagant. Mille alusel väidetakse, et tehti ainult karabiinile? Kõige hilisemal karabiinimudelil (1944) näit. püsikinnitusega tikktääk.
Kapp tundub huvitav küll, loodetavasti ikka mingi ametkondlik kapp?
Ma muidugi ei soovi kedagi solvata, aga minu arvates on tegemist inglise Lee-Enfield mk4 säästureziimil (2ms.aegne toode) täägiga. Mis on millegpärast Mosini külge torgatud ja see, et ta sinna ei kuulu on päris selgelt näha (tera ots turritab üsna ohtlikult). Hea kätte lõigata ja kui võsas liikuda, siis jääb sinna täägi ja püssi vahele ikka vist päris palju maltsa kinni.
Kasuta olemasolevaid ressursse ja ära looda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist