Fucs kirjutas: Väga hea.
Ainult, ET lugupeetud saatejuht Anna Pihl ei vea seda debatti kahjuks vajaliku pädevusega välja.
Mul on kuri kahtlus, et me ei saa põrmugi valgustatumaks pärast seda saadet.

Hea ksf on 101% täkkesse ennustand - kogu 22min kestnud saade oligi räige latialt läbijooks
Saate esimesed 5min - tibisaatejuhi katkematu "niuks-niuks - no pln öelge et trump on hull - niuks-niuks"

saatekülalised õnge ei lähe, seletavad kenasti üksteist täiendades, et trump es ole üldsegi hull ja asjad ikka toimivad..
Saate järgmised 15min - tibisaatejuhi lõputu klanimine a la kust te võtate oma lisaraha riigikaitsele.. eirates tuimalt fakti, et sellistel küsedel polegi kunagi vastust, sellised asjad selguvad koalitsiooniläbirääkimistel.. ja selle 15 saateminuti lõpus tuleb saatejuhi poolt tema kõige lollakam pirn: a vot Isamaa oli rändeleppe vastu ja nüüd ongi kõik tuksis // lisaraha riigikaitsele ei tule

no more comments
Saate viimased 2min - umbejooksnud tibisaatejuht üritab asja skandaaliga lõpetada, saatekülalisi omavahel sarvipidi kokku ajada a la mida KUNNAS heidab ette LUIGELE.. KUNNAS jõuab mainida vaid KV eripensionide kaotamise, LUIK jõuab vaid konstanteerida, et kõik eripensionid kaotati Eestis üldse ja ongi game over
Täiest persekeeratud saade, räige latialt läbijooks ning (nagu ette ennustatud) stuudiossetulnud kahe mehe ajupotentsiaali mõttetu raiskamine.
Kusjuures ma ei süüdistakski siin tibisaatejuhti - ta luges ilmselgelt kogu oma agenda(-küsimused + lisaküsimused) püüdlikult paberi pealt maha.. ja minu jaoks olid sellel paberil "trallakõrvad"(-või ERR "kõrvad" - vahet pole).. saast igal juhul

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.