Tatar pidi tõesti väga kasulik olema, aga kuna ta on regiooniliselt spetsiifilise levikuga, siis on tema suhtes vähe uurimismaterjali avaldatud.Benjy kirjutas:Kui saaks kõige selle ilu kohta viiteid ka, küll oleks tore. Tundub nagu reklaam, mitte ajakirjandus.
Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Näiteks Rootsis oli mul kodulähedane (Stockholmi kõrval, nagu Eestis oleks Nõmme Tallinna kõrval) peamine pood üsna korralik supermarket, kus oli sortide kaupa "tervislikku" nisu, erinevaid kvinoasid, pruune riise jms; aga polnud tatart. Rootslased seda sõna küll teadsid, aga mul oli kahtlus, et sõna ja pilti nad ikka kokku ei sobitanud.AMvA kirjutas:Tatar pidi tõesti väga kasulik olema, aga kuna ta on regiooniliselt spetsiifilise levikuga, siis on tema suhtes vähe uurimismaterjali avaldatud.Benjy kirjutas:Kui saaks kõige selle ilu kohta viiteid ka, küll oleks tore. Tundub nagu reklaam, mitte ajakirjandus.
Meil oli üks Leedu ukrainlane, see vedaski Leedust autoga oma kraami ja tatar oli vist 5 kg vms hulgimüügikottides. Nii ta sellest (ja muust Leedu kraamist - tsepeliine ma küll ei näinud) seal elas...tatart muidugi võtsin ka ise Eestist kaasa...
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Diabetes — Since 2006, there has been a 32 percent increase in canine diabetes and a 16 percent increase in feline diabetes cases at Banfield hospitals.
Dental Disease — The most common disease in dogs and cats is dental disease, affecting 68 percent of cats and 78 percent of dogs over the age of 3.
http://www.aaha.org/blog/NewStat/post/2 ... rease.aspx
Me loomad on sarnaselt meile haiged ja järjest hullemaks läheb. Karnivoorid ei peaks süsivesikuid sööma. 10k aastat on evolutsioonilises mõttes üsna lühikene aeg. See, et koer saab süsivesikute peal elatud ei tähenda, et see talle tervislik oleks. Sama lugu kassidega. Ja tegelikult inimestega ka. Süsisvesikud on looduses kättesaadavad ainult periooditi ja sedagi üsna lühikest aega.
Dental Disease — The most common disease in dogs and cats is dental disease, affecting 68 percent of cats and 78 percent of dogs over the age of 3.
http://www.aaha.org/blog/NewStat/post/2 ... rease.aspx
Me loomad on sarnaselt meile haiged ja järjest hullemaks läheb. Karnivoorid ei peaks süsivesikuid sööma. 10k aastat on evolutsioonilises mõttes üsna lühikene aeg. See, et koer saab süsivesikute peal elatud ei tähenda, et see talle tervislik oleks. Sama lugu kassidega. Ja tegelikult inimestega ka. Süsisvesikud on looduses kättesaadavad ainult periooditi ja sedagi üsna lühikest aega.
Viimati muutis Benjy, 29 Jaan, 2019 0:28, muudetud 1 kord kokku.
Tavaline shokolaad põhjustab koeral südamelöökide kiirenemist ja ülierutust , mul üks väike koer sõi salaja ära mingi tumeda shokolaadi ja pärast jooksis nagu vedrujänes , kui liiga palju sööb võib ka otsad anda kui süda liiga kiiresti lööb)
Pidid olemas olema mingid erilised spetsiaalselt koertele valmistatud shokolaadid mis sellist jama ei põhjusta
Osad poes müüdavad kassi ja koeratoidud sisaldavad tuhka , see pidi loomadel neerud peeti keerama
Pidid olemas olema mingid erilised spetsiaalselt koertele valmistatud shokolaadid mis sellist jama ei põhjusta
Osad poes müüdavad kassi ja koeratoidud sisaldavad tuhka , see pidi loomadel neerud peeti keerama
Tavalisest poest väheste süsivesikutega või, hoidku, täiesti süsivesikuvaba kuiva loomatoitu ei saa. Ka Royal Canin ja Purina Pro Plan on samade suurte kontsernide maisi-, riisi- ja nisupõhised kräpptoidud. Korralikud Acana, Aatu või Orijen on 10€/kg või rohkemgi.Benjy kirjutas: Me loomad on sarnaselt meile haiged ja järjest hullemaks läheb. Karnivoorid ei peaks süsivesikuid sööma. 10k aastat on evolutsioonilises mõttes lühikene üsna aeg. See, et koer saab süsivesikute peal elatud ei tähenda, et see talle tervislik oleks. Sama lugu kassidega. Ja tegelikult inimestega ka. Süsisvesikud on looduses kättesaadavad ainult periooditi ja sedagi üsna lühikest aega.
Miskid Pilvekese batoonilaadsed maiused olid koera premeerimiseks, tuttav veterinaar soovitas ja tunnistas ise, et ega koerale suurt jäägi. Ma söötsin ühe paki tuttavatele naisterahvastele...seni kiitsid, kuni pakendit nägid. A maius oli aus. Ja naesterahvaste taltsutamiseks igati asine. Niikui kipub saag käima minema, piisab küsimusest, et kommi tahate?Pidid olemas olema mingid erilised spetsiaalselt koertele valmistatud shokolaadid mis sellist jama ei põhjusta
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Ma olen samamoodi kassitoitude silte lugenud. Üsna hull sisu on sees.blueant kirjutas:Tavalisest poest väheste süsivesikutega või, hoidku, täiesti süsivesikuvaba kuiva loomatoitu ei saa. Ka Royal Canin ja Purina Pro Plan on samade suurte kontsernide maisi-, riisi- ja nisupõhised kräpptoidud. Korralikud Acana, Aatu või Orijen on 10€/kg või rohkemgi.Benjy kirjutas: Me loomad on sarnaselt meile haiged ja järjest hullemaks läheb. Karnivoorid ei peaks süsivesikuid sööma. 10k aastat on evolutsioonilises mõttes lühikene üsna aeg. See, et koer saab süsivesikute peal elatud ei tähenda, et see talle tervislik oleks. Sama lugu kassidega. Ja tegelikult inimestega ka. Süsisvesikud on looduses kättesaadavad ainult periooditi ja sedagi üsna lühikest aega.
Natuke lõbusamat lugemist:
http://omamaitse.delfi.ee/nipid/praekar ... d=85173781
Kusjuures see sibulaga praetud kartul koos erinevate lisanditega on tegelikult väga hea toit.Dr.Sci kirjutas:Natuke lõbusamat lugemist:
Austerlased ei ole nii pepsid, kui meie, kes me seda toitu tudenigitoiduks nimetame, ja pakuvad seda igas endast lugupidavas Tirooli regiooni restoranis Gröstli nime all. Igatahes suusareisidel minu vaieldamatu lemmik ja selle alla saab ikka mitu weissbier'i ära libistada
https://www.austria.info/uk/things-to-d ... er-groestl
See on meie maal nimega pyttipannu. https://en.wikipedia.org/wiki/PyttipannaAMvA kirjutas: Austerlased ei ole nii pepsid, kui meie, kes me seda toitu tudenigitoiduks nimetame, ja pakuvad seda igas endast lugupidavas Tirooli regiooni restoranis Gröstli nime all. Igatahes suusareisidel minu vaieldamatu lemmik ja selle alla saab ikka mitu weissbier'i ära libistada
https://www.austria.info/uk/things-to-d ... er-groestl
Kutsutakse ka "spyttipanna" ehk okse pannil.
Pyttipannu on väga maitsev, sibulad tuleb allapraadida!herman30 kirjutas: Kutsutakse ka "spyttipanna" ehk okse pannil.
See on idee poolest selline "teise päeva roog" st keedetud kartulid, mis on üle jäänud, praetakse mingi muu sogaga (ärahakitud vorstid, jne)
Müüakse ka poolfabrikaadina (...sest mustatiivuliste tundide sõud ja muu sarnane õud jne. Akf vanahalvale üldse mitte viidates....
P.S.
Sarnasus oksega tuleb väljanägemisest (roosakad vorstikuubikud) mitte maitsest!
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Teatan tagasihoidlikult, et kuna ma alati olen promonud kohalikku toodangut, siis ei tee ma seekordki erandit, sest nimelt
Frank Kutter (endine Kehtna REY) on lansseerinud ka maksavorsti, juustukeeduvorsti ja juustupoolsuitsuvorsti, mis mulle degusteerimiseks toodi...
Maitsed on pehmed, "prostad",
puhtad.
Frank Kutter (endine Kehtna REY) on lansseerinud ka maksavorsti, juustukeeduvorsti ja juustupoolsuitsuvorsti, mis mulle degusteerimiseks toodi...
Maitsed on pehmed, "prostad",
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Milline suurepärane iseloomustus!Svejk kirjutas:Maitsed on pehmed, "prostad",puhtad.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Lõkkesuits ja ploomid, natuke terav, natuke ümar.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Troll kirjutas:Milline suurepärane iseloomustus!Svejk kirjutas:Maitsed on pehmed, "prostad",puhtad.
Ma kontrollisin algul igaks juhuks üle, kas kirjutas ikka Svejk või hoopis Jüri Ratas - selline ilus, ümmargune, mittemidagiütlev jutt, kus ei saa aru, kas autor kiidab või laidab.
See on influencer Svejk- jefreitor (eeskujulik sõdur)
Sõdurid pididki sööma seda mida kätte anti
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: mait86 ja 5 külalist