Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Liige

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Avatar »

Z03 kirjutas:Huvitav, et lärm Vakra ümber on üsna summutanud ühe teise tänase teema kellegi kividega loopimisest.
Pettusega kärjääri alustanud tipp-poliitiku teema on summutav "lärm" nunuu...
Soovid sellel sumbunud teemal elavat vestlust? Naiskannataja (d?) ja puha... :lol: Äkki lõpuks tuleb välja, et liiga mehine politsei on veel ülekohut teinud postituvile ja valgele neegrinnale/mongolinnale/vms -le. Njaa - potentsiaali on...
Ma tahaks ka selgust nii mõnegi välja hõigatud vihateo teemal, aga näe võta näpust - sumbusid ära teised. Paraku nonde teemadega põhjendatud patroneerivat morallitsemist peab kuulma üha uuesti ja uuesti... selavii eks ole..
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Avatar kirjutas:Soovid sellel sumbunud teemal elavat vestlust? Naiskannataja (d?) ja puha... :lol: Äkki lõpuks tuleb välja, et liiga mehine politsei on veel ülekohut teinud postituvile ja valgele neegrinnale/mongolinnale/vms -le.
Tahaks teada tõde. Tõde näib tõejärgsel ajastul olevat tõeline defitsiit.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tõe selgitab politsei kriminaalasja raames välja.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Tulles üürikeseks tagasi Vakra plagiaadi juurde. Ma vaatasin lõpuks seda videot kus Mikk Salu ta nurka pani. See on tõeliselt halenaljakas. Eriti aga jäi kõrvu kumisema üks tema kergelt freudilik vääratus: "Ma mäletan täpselt kuidas see võiks [minu rõhutus] olla."
Kui reaalsus ei sobi, siis tuleb enda oma leiutada. :D
Muuseas, sellise jutuga mässis Vakra sisse ka oma juhendaja. Ma olen kindel, et ka kõik tema (ning tema juhendatud) tööd vaadatakse kullipilguga üle.
chac
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas chac »

Borja kirjutas:Tagasi teemapealkirja alla.

Sain täna AK-d vaadates paari teadmise võrra rikkamaks.
Et EKRE on ainus partei, kel on ka meie Soomes massiliselt resideerivate raffuskaaslaste jaoks sealne osakond.
Ja juhib toda osakonda KV reservmjr Rudolf JEESER.

Lihtsalt niisama :wink:
Kõlab sama jaburalt nagu too islamiusklik minister Saksa Kristlik-Demokraatlikus parteis :)
Huvitav mis nad võitlevad seal Soomes - iseenda Soomest väljasaatmise eest? :D :D :D
cabslock
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cabslock »

chac kirjutas:
Borja kirjutas:Tagasi teemapealkirja alla.

Sain täna AK-d vaadates paari teadmise võrra rikkamaks.
Et EKRE on ainus partei, kel on ka meie Soomes massiliselt resideerivate raffuskaaslaste jaoks sealne osakond.

Lihtsalt niisama :wink:
Kõlab sama jaburalt nagu too islamiusklik minister Saksa Kristlik-Demokraatlikus parteis :)
Huvitav mis nad võitlevad seal Soomes - iseenda Soomest väljasaatmise eest? :D :D :D
Ma arvan, et soome kalevipoegade seas on EKRE väga populaarne.
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

cabslock kirjutas:
Ma arvan, et soome kalevipoegade seas on EKRE väga populaarne.
On küll, selle järgi mida kirjutatakse facebook leheküljel FinEst- Eestlased Soomes
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Üks "kahesajane" tegi poliitreklaami oma tudengitele:
https://tartu.postimees.ee/6522574/tart ... itreklaami
See tekitab mitmeid küsimusi nii moraalselt kui ka andmekaitse osas. Tudengite meiliaadressite kuritarvitamine on üsna kaheldav tegevus.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Ossinovski demonstreerib sotsiaaldemokraatlikku pirntsipiaalsust ja sirgjoonelisust:
Hoolimata eile Eesti Ekspressis kirjeldatust – peaaegu üks-ühele koos kirjavigadega, oli maha viksitud üle 20 lehekülje – ei soovinud erakonna juht Vakra kaasusele hinnangut anda. «Las komisjon koguneb, siis me arutame, kuidas edasi,» ütles ta.
https://www.postimees.ee/6522799/vakra- ... ilma-jaada

Mõningatel muudel juhtudel pudenevad tal hinnangud väga kergesti... :roll:
mart2
Liige
Kontakt:

Olukorrast riigis

Postitus Postitas mart2 »

Sisejulgeolekut puudutab ka võitlus vihakõnede vastu ja sõnavabaduse eest.
Soovitan soojalt võimaluse korral järele vaadata tänase hommiku Terevisioonis olnud lühikest intervjuud Carri Ginteriga sel teemal. s.h. tema nägemust Postimehe artiklist vihakõne asjus.
Üldine teema - Kas on vaja eraldi seadust vihakõnede asjus?

Kui moderaator leiab sobivama koha, siis võib julgelt üle tõsta!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

See tundub olevat rohkem poliitika teema.

Ei, minu arvates ei ole vaja eriseadust. Selles suhtes olen ma Reinsaluga nõus. Selliste eriseaduste vajaduse kuulutamise taga on paljudel juhtudel huvigrupi soov probleemi esile tõsta, mitte õiguskindlust suurendada.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

TalTechi saaga jätkuks: Probleem murdis end Alma Materi seinte vahelt välja
Antud uudisest on muidugi võimalik lugeda rektori täiesti poliitikule vastavaid vastuseid ajakirjaniku küsimustele (nagu näiteks):
Küsimus: Kas nime muutmine oli õigusvastane või eirates olulisi protseduure, nagu pöördumises väidetakse?
Vastus: See peaks olema kuratooriumi otsustada, ma ei tahaks seda kuidagi kommenteerida. Ma ise ei tea, et mingisugust konflikti oleks olnud ja siiamaani keegi ei ole ka konkreetselt sellele osutanud. Aga see küsimus on kuratooriumi otsustada.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Borja kirjutas:… Et EKRE on ainus partei, kel on ka meie Soomes massiliselt resideerivate raffuskaaslaste jaoks sealne osakond.
Ja juhib toda osakonda KV reservmjr Rudolf JEESER...
Lugesin ja mõtlesin, et mida ikka täiendada või arutada. Ei leidnud, konkreetne fakt . Kuid uss jäi südamesse urgitsema, ilma et ma oleks täpselt osanud aru saada, mis nimelt.

Äkki tabasin, et mind häirib see, kuidas enamus erakondi väldib eruohvitseride kaasamist oma programmide koostamisel. Vähemalt pole kuulnud eriti rohkem peale Reformi ja EKRE. Üldise laiapindse riigikaitse valguses on hea, kui asjaga on seotud meedikud, energeetikud, majandusmehed ning endised piirivalvurid ja politseinikud, kuid arvestades seda, kui eluliselt tähtis on sõjalise riigikaitse roll, on kogemustega inimeste arv kesine (et mitte öelda olematu).
Isiklik uitmõte on, et iga partei juures võiks olla 1-2 kogemustega vanemohvitseri, kes aitaks arendada programmi ning vajadusel toetaks poliitikuid debattidel.

Kas äkki siin ongi probleem, et mitmete parteide varjatud tagatoa-põhimõtted on oma olemuselt kogemusega kõrgemale või vanemohvitserile vastuvõtmatud? :dont_know:

PS. Vandenõu teooria lõpp.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

chac kirjutas:
Borja kirjutas:Sain täna AK-d vaadates paari teadmise võrra rikkamaks.
See minu tsiteerimine siin oma sisutu sõnumi ja emotikonide üleküllusega(-isegi minu jaoks :lol: ) ongi vaid tüüpne foorumit risustav vaht..

Seal AK-s kõlas läbi nimelt veel üks fakt - et vaid 6% meie väljamaal resideerivaid kaaskodanikke kasutavat oma õigust hääletamiseks..
Et see olekski parim vastus siinülal mindtsiteerinud "vahutajale" - eestlaste massilise paiknemisega välisriikides on põhiliste erakondade "välisosakonnad" vajalikud kasvõi ainult meie välismaal elavate/töötavate kaaskodanike positiivseks hõivamiseks kodumaa asjusse(-ja poliitikasse)..
Ei ole vist liiga keeruline mõistmiseks :|
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

mart2 kirjutas:Isiklik uitmõte on, et iga partei juures võiks olla 1-2 kogemustega vanemohvitseri, kes aitaks arendada programmi ning vajadusel toetaks poliitikuid debattidel.Kas äkki siin ongi probleem, et mitmete parteide varjatud tagatoa-põhimõtted on oma olemuselt kogemusega kõrgemale või vanemohvitserile vastuvõtmatud?
Aga kui lihtsalt sellisest 1-2 kogemusega jne võib ka täiesti alusetult konstrueerida militaarset "politruklust" või "lobismi" ja sellega meeletult vahtu kloppida poliitmaastikul (võimude lahusus, autoritaarsuse/diktatuuri oht, seksism, militarism jne). Ja ilmselt on palju inimesi/poliitikuid, kel on teatav hirm/vastumeelsus süsteemsuse ja distsipliini, ning sellistest põhimõtetest lähtuvate isikute suhtes. Eriti kui tegemist on tugevate isikutega kes võivad mängumaal reegleid muuta.
Huvi/vajadus/tolerants selliste kogemustega meeste vastu tagatubades tekib seekaudu, kui militaariaga seotud teema tõesti hakkab kõnetama laiu valijamasse ja muutub oluliseks valimisteemaks. Ja valija piisavalt kompetentseks, nii et udujuttudega ei saa enam eetrit täita.
Ehk siis lai harimistöö on akf -idel teha...
Aga seniks annab rääkida vihmavarjust, sellest, et ohtu pole, ümmargustest miljonitest/miljarditest jne jne.
Borja kirjutas:...nimelt veel üks fakt - et vaid 6% meie väljamaal resideerivaid kaaskodanikke kasutavat oma õigust hääletamiseks...
Sellega seoses tuleb mulle meelde, et aeg-ajalt kõlavad murest kantud üleskutsed Eesti kodakondsusseadust mudima minna, põhjendades seda vaeste topeltkodanikega, kes muidu Eesti riigile kaduma lähevad. Et kui vaadata seda madalat valimisaktiivsust, siis võiks alustada nende emigreerunud inimeste poliitilise kaasamise ja aktiveerimisega. Seejärel oleks alles põhjust tibusid lugeda ja vesistada selle üle , et topeltkodanikud oma südames hirmsat moodi Eesti poliitelus osaleda soovivad, aga vot sõltumatutel ajaoludel on olnud sunnitud :lol: kodakondsusega sahkerdama, ja nüüd ei saa oma Eestiga seotud poliitilisi soove puhta südamega väljendada.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: tsiviilinärakas ja 2 külalist