Kas kellelgi on panna paremat linki sellest üritusest
P.S.
siia linki pannes riskite muidugi adminni viha alla sattuda aga öige mehe elu ongi risk
Ära muretse, küll Uued Uudised kaks nädalat hiljem sellest igapäevaseid nupukesi treib, kuda "peavoolumeedia" nii "püha ürituse" maha salgasAktuaalne kaamera pühendas törvikurongkäigule umbes ühe minuti ….
Sinisega Borja - kessiisveelZ03 kirjutas:Liiga ilus õhtu omavahel tülitsemiseks.
Ainus asi, kus sul õigus on..
Täna tundsin ma tõeliselt uhkust Eesti üle. Täitsa võimalik, et esimest korda elus.
Kurb - ja tunnen kaasa. Mina näed olen terve oma teadliku elu Eesti üle uhkust tundnud..
Aga EKRE tõrvikurongkäiku vaadates tunnen ma puhast õudust. Ja abitust.
Pole ullu - saad üle kudagi.. ära aint mikakalantaariga suhtle - psühhoos võib ullemaks minna..
Paistab et lausa viis nende seast kes kohale ilmusid, otsustades delfist nähtud piltide järgi.Borja kirjutas:Mnjahh - see vulgaarmarksistlik rämps poeb juba suisa iga prao vahelt välla // levitab paha haisu.....
ruger kirjutas:Sai ka kohal käidud. Osalejaid oli ca 4500-5500. Vähemalt selline hinnang oli eelmiste kordadega. Tõrvikuid oli väidetavalt jagatud 5000. Lisaks veel paljudel ei olnud või oli enda omad. Paljud võtsid mitu tõrvikut. Vabaduse väljak oli vahepeal ikka suhteliselt täis ja rongkäik oli pikk. Rongkäik ise kestis üle tunni aja-väljumisega 20:15 ja tagasi jõudsime 21:15 ringis. Peale seda tuli veel ca 5-10minutit järgi, need kes olid veel rongkäigus. Feministide palagan oli ikka korralik naljanumber nagu eelpool mainitud. Rahvas irvitas ja naeris täiega nende üle. Tsirkusetolad on ka paremad. Politsei muidugi jälgis neid korralikult. Ega neil lasti oma esinemine ära teha aga mingit sekkumist rongkäiku ei lubatud neil teha. Rahvas sai naerda ootamatult kõrvale tekkinud vahepala peale. Laululine osa oli see aasta natuke nõrk. Tõnis Mägi tegi 2 laulu. Mõned laulud olid veel ja kõik. Probleemiks on saamas see, et rahvas ei tea enam laulude sõnu. Lauluraamatuid jagati, kuid said kiirelt otsa ja rongkäigus enam suurt laulu üles ei suudetud võtta. Ilm oli tuuline ja see kustutas tihti tõrvikuid ära. Õnneks oli soojem, kui eelmistel kordadel. Samaaegselt toimunud teisel kontserdil Välisministeeriumi juures oli esinejaid rohkem, kuid pealtvaatajaid ehk 400-500. Konkureeriv üritus seekord. Aga teinekord jälle.
Vabandage palju soovite, aga kahe ürituse inimhulka võrreldes on ilmselge, kumba palagani kodudes rohkem naerdi...5000+ kodudest väljatulnut on meie oludes ikka peris kõva sõna.Anna andeks aga inimsed kodudes naersid teie palagani üle. Täiesti tolad seal oma tõrvikutega.. Äkki jagaks veel valged riided ka selga. Vabandused ette..
Ma pole EKRE liige, kuid ei saa aru, mis "kala" neil kriitikutel siis tõrvikute vastu on?hai kirjutas:… Täiesti tolad seal oma tõrvikutega...
Minu silmis on nt presindendi vastuvõtt koos selle alguses toimuva "pingviinide paraadiga" algusest peale olnud üks tõrvatilk meepotis. Maitse asi. Väike osa rahvast patseerib seal (põhiliselt staatuse põhiselt) ja suurem osa rahvast lõksutab lõugu telekast seda vaadates. Enam lõhestavamat žanrit ei suuda isegi Kremli propaosakond välja mõelda. Aga Kaljuranna komme osaleda rahvaüritustel (isegi oma kareda häälega eile) on muidugi meeldiv ja positiivne.Täna telerist võimsa ja ilusa kaitseväe paraadi vaatamine ning õhtul presidendi kõne, kontsert ja vastuvõtt, mis olid lihtsalt oivalised.
..et ilmselgest vihkamisest kõneles küll vaid sinuenda (peldikuseina-)postitus:hai kirjutas:Ei ole tegelt tõrvikute vastu midagi ja ega ka nende inimeste vastu kes seal olid. Pigem eelmine postitaja tegi kohe nendest erineval arvamusel inimesi maha. Eesti rahvast on vähe ja jama kui omavahel kakeldakse ja mõnitatakse. Kas nüüd Vabariigi sünnipäevast poliitürituse tegemine on õige, jäägu igaühe enda otsustada. Kindlasti pole sotsipooldaja. Kui nüüd kedagi vihata siis ainult seda võimu kes küüditas meie rahvast.
Või oli see siis padukommunistlik lastetuba a la õudekki..Anna andeks aga inimsed kodudes naersid teie palagani üle. Täiesti tolad seal oma tõrvikutega.. Äkki jagaks veel valged riided ka selga. Vabandused ette..
Kasutajad foorumit lugemas: A.T ja 6 külalist