Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Barbi Pilvre: Eesti 200 ja sotsid peaksid ühinema. Ka selle prouaga võib mõnes asjas nõus olla.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
..Madisson haaras kaelast kinni kellelgi, kes teda selja tagant ründas.. ja pärast veel politsei eest ka jalga lasi - huvitav mixKriku kirjutas:Ahjaa, Madisson haaras kellelgi kaelast kinni, Tarand mitte, see erinevus on
Mina oleks selle eest vaabse laua alla löönd - aga ma olen 85kg ka
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 05 Mär, 2019 13:45, muudetud 2 korda kokku.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Jah, nagu öeldud, see erinevus on. Tarand ei haaranud kellestki kinni, kes teda ründas, rääkimata kellegi laua alla löömisest.
Seda, kes Tarandile jalaga andis, pidi politsei ka mitu päeva selgitama.
Seda, kes Tarandile jalaga andis, pidi politsei ka mitu päeva selgitama.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
kaugeltuuriv
- Liige
- Kontakt:
Olen kaasfoorumlasega Martin Peeteriga nõus,venelased ootasid kaks aastat,et Savika poolt väljakäidud lubadusi teoks hakatakse tegema.Milleks oli topeltkodakontsus ja koolide jätmine alatiseks vene keelde.Natost loobumist või EL väljumist Euraasia Liidu kasuks oleks isegi neil palju oodata aga ei tulnud esimest kahte.
Mis veel kõige tobedam,isegi "kirikuraha" ei aidanud ja vana Savipäts oleks pealegi türmi läinud,ainult haigus hoidis trellid eemale.
Vaatasin Savika kommentaare asjale,esimesena,miks nad jäid alla oli sõnum:venelased ei saanud Rataselt seda,mida oli lubatud.
Mis veel kõige tobedam,isegi "kirikuraha" ei aidanud ja vana Savipäts oleks pealegi türmi läinud,ainult haigus hoidis trellid eemale.
Vaatasin Savika kommentaare asjale,esimesena,miks nad jäid alla oli sõnum:venelased ei saanud Rataselt seda,mida oli lubatud.
Täiesti kindel, et kohe rünnati teda?Borja kirjutas:..Madisson haaras kaelast kinni kellelgi, kes teda selja tagant ründas.. ja pärast veel politsei eest ka jalga lasi - huvitav mixKriku kirjutas:Ahjaa, Madisson haaras kellelgi kaelast kinni, Tarand mitte, see erinevus on![]()
Mina oleks selle eest vaabse laua alla löönd - aga ma olen 85kg ka
Kuidas sa tead, et ta jalga lasi?
Samamoodi saab praegu väita, et asi rahunes kiiresti maha ja tüüp, kes Madisonist haaras läks minema lihtsalt, ning Madison hiljem kutsus politsei.
-
kaugeltuuriv
- Liige
- Kontakt:
Härrased,jätkem see kakluse selgitamine ikka politsei hooleks,kui asi juba ametlikuks tehti.
Siin olevate kaasfoorumaste soov õigustada keskmises joobes mehe mehetegusid on kui mitte naljakas,siis väga kurb lugeda.
Siin olevate kaasfoorumaste soov õigustada keskmises joobes mehe mehetegusid on kui mitte naljakas,siis väga kurb lugeda.
Liiatigi olevat kogu episoodist olemas ka turvavideo.kaugeltuuriv kirjutas:Härrased,jätkem see kakluse selgitamine ikka politsei hooleks,kui asi juba ametlikuks tehti.
-
Martin Peeter
- Liige
Drax kirjutas:Liiatigi olevat kogu episoodist olemas ka turvavideo.kaugeltuuriv kirjutas:Härrased,jätkem see kakluse selgitamine ikka politsei hooleks,kui asi juba ametlikuks tehti.
Minu meelest on kõik need intsidendid saanud ülearu tähelepanu. Üldiselt ei oma need juhtumid erilist mõju meie tänasele ja homsele päevale.
Dona nobis pacem!
Politsei menetlust ei algatanud: https://www.postimees.ee/6537796/polits ... luse-kohta
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Nojah...
https://www.ohtuleht.ee/944275/kaja-kal ... k-havitada
Siiski polevat ka Eestis kõik pilvitu. Autor toob välja, et äsja toimusid Eestis parlamendivalimised ning et ka siin leidub populistlik, immigrandivaenulik ja euroskeptiline partei nimega EKRE.
„Nad tahavad kõik hävitada,” lausub ajakirjale Kaja Kallas, keda Economist esitleb kui liberaalse Reformierakonna juhti, kes kaotab paremkonservatiividest rääkides korraks enesevalitsuse.
https://www.ohtuleht.ee/944275/kaja-kal ... k-havitada
Siiski polevat ka Eestis kõik pilvitu. Autor toob välja, et äsja toimusid Eestis parlamendivalimised ning et ka siin leidub populistlik, immigrandivaenulik ja euroskeptiline partei nimega EKRE.
„Nad tahavad kõik hävitada,” lausub ajakirjale Kaja Kallas, keda Economist esitleb kui liberaalse Reformierakonna juhti, kes kaotab paremkonservatiividest rääkides korraks enesevalitsuse.
Kogu tsitaat:
Võttes arvesse, et KK on vandeadvokaat ja seega perekond Helme kohtureformi luulude suhtes eelduslikult madalama valulävega, on talle seda raske ette heita.“They want to destroy everything,” she says: all the institutions that have made her open, tech-savvy nation more successful than “other countries that had the same starting-point. Take Moldova, for example.”
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
«Vaatasime läbi turvakaamera salvestised juhtunust ning videost on näha, et baari ääres kasvab arusaamatus kahe mehe vahel kiiresti rüseluseks, mille algatajaks ei olnud Jaak Madison."Kriku kirjutas:Politsei menetlust ei algatanud: https://www.postimees.ee/6537796/polits ... luse-kohta
Seega oli ka politsei väitel Madisoni jutt tõene ja valetas just baarman, kes Madisoni "stoilise rahuga valetamises" süüdistas. Täpselt see, mille ma oma eelmises postituses baarmani intervjuu vasturääkivusena välja tõin. See ei tähenda, et ma Madisoni eelnevat käitumist õigustan, purjuspäi teiste peole kontvõõraks minna ja seal kraaklema hakata ei sobi poliitikule kuidagi.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Baarmen ka ju ütles, et keegi haaras Madissoni esimesena selja tagant?
Minu arvates on see täpselt samasugune vaidlus kui Tarandi puhul. Esimesena lükkasid-tõukasid Tarandit Espenberg ja teised meeleavaldajad; Tarand oli aga see, kes trügis valesse kohta. Tarandi puhul hakkasid EKRE esindajad kohe rääkima sellest, et tema algatas vägivalla ning oleks loogiline samamoodi suhtuda ka joobes Madissoni poolt leti äärde laiama minekusse.
Minu arvates on see täpselt samasugune vaidlus kui Tarandi puhul. Esimesena lükkasid-tõukasid Tarandit Espenberg ja teised meeleavaldajad; Tarand oli aga see, kes trügis valesse kohta. Tarandi puhul hakkasid EKRE esindajad kohe rääkima sellest, et tema algatas vägivalla ning oleks loogiline samamoodi suhtuda ka joobes Madissoni poolt leti äärde laiama minekusse.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kui sa soovid inimesega kontakti saada, kes on su poole seljaga ja sa ei saa tema ette minna, mida sa siis teed? Tavaliselt kas patsutatakse õlale või haaratakse õlgadest (see ei pea olema topeltnelson). Kui Madison selle peale teisel kõrist haaras ei ole see küll viisakas käitumine.Troll kirjutas:«Vaatasime läbi turvakaamera salvestised juhtunust ning videost on näha, et baari ääres kasvab arusaamatus kahe mehe vahel kiiresti rüseluseks, mille algatajaks ei olnud Jaak Madison."Kriku kirjutas:Politsei menetlust ei algatanud: https://www.postimees.ee/6537796/polits ... luse-kohta
Seega oli ka politsei väitel Madisoni jutt tõene ja valetas just baarman, kes Madisoni "stoilise rahuga valetamises" süüdistas. Täpselt see, mille ma oma eelmises postituses baarmani intervjuu vasturääkivusena välja tõin. See ei tähenda, et ma Madisoni eelnevat käitumist õigustan, purjuspäi teiste peole kontvõõraks minna ja seal kraaklema hakata ei sobi poliitikule kuidagi.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Mul mängis täna tavapäraselt KUKU-raadio taustaks ning lõuna paiku oli seal miski bla-bla-bla saade, kus keegi meesterahvas EKREst rääkides konkreetselt sõna "natsid" tarvitas - kusjuures korduvalt ja tuima rahuga.
Kahjuks ma ei saanudki teada, kesse idikas oli - märkasin seda debiilset sõnakasutust // hakkasin kõrvu kikitama liiga hilja, saade lõppes kohe ära..
Ja ma ei teadnudki(-foorumlased ka kindlasti mitte), et meil Eestis õkva sada tuhat natsi on
no vägev

Pakun, õige varssi hakkab kajakene ka EKREt natsideks sõimama
Kahjuks ma ei saanudki teada, kesse idikas oli - märkasin seda debiilset sõnakasutust // hakkasin kõrvu kikitama liiga hilja, saade lõppes kohe ära..
Ja ma ei teadnudki(-foorumlased ka kindlasti mitte), et meil Eestis õkva sada tuhat natsi on
Pakun, õige varssi hakkab kajakene ka EKREt natsideks sõimama
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 05 Mär, 2019 17:26, muudetud 2 korda kokku.
Infanterie - königin aller Waffen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist