Ma julgeks meelde tuletada, et selle praegu kehtiva debiilse maksusüsteemi autor on IRLKapten Trumm kirjutas:Huvitav vaadata, kas RE, kes kampaanias lubas karmisõnaliselt KE+sotside maksujamad tagasi keerata, hakkab KE-ga koalitsiooni nimel ka oma lubadusi sööma? Mina valisin RE just selle lubatuse pärast, et nad ei karista tublidust kõrgemate maksudega ja lubasid maksujamale tagasikäigu anda. Kui nad nüüd seda ellu ei vii, siis minu usalduskrediit on otsas, sorry Kaja Kallas.
Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Ref teavad seda ka ise. Kuid ei ole välistatud ka veel üks teine käik: nimelt juhtida KE tähelepanu EKRE-lt ära ning avaödada survet IL ja SDE-le.AMvA kirjutas:Ma julgeks meelde tuletada, et selle praegu kehtiva debiilse maksusüsteemi autor on IRLKapten Trumm kirjutas:Huvitav vaadata, kas RE, kes kampaanias lubas karmisõnaliselt KE+sotside maksujamad tagasi keerata, hakkab KE-ga koalitsiooni nimel ka oma lubadusi sööma? Mina valisin RE just selle lubatuse pärast, et nad ei karista tublidust kõrgemate maksudega ja lubasid maksujamale tagasikäigu anda. Kui nad nüüd seda ellu ei vii, siis minu usalduskrediit on otsas, sorry Kaja Kallas.
Ehk ühel hetkel tõuseb REF läbirääkimiste laua tagant püsti ja lepivad päeva jooksul IL ja SDE-ga kokku.
Ehk ootavad kuni IL pehmub mõnes küsimuses. Kas keegi tõesti arvab, et läbirääkimiste ajal suhtlus IL ja SDE katkestatakse?
IL ei taha jääda EKRE ja SDE opositsiooni kuna seal paistab EKRE rohkem välja. Nad lahustuvad seal. Seega üks asi võib olla IL surve avaldamine
See on poliitika
Viimati muutis hjl85, 06 Mär, 2019 13:18, muudetud 1 kord kokku.
Kui tuleb KE+RE, ei tule mingit aktsiiside langetamist. Osa jääb samale tasemele, kütusele võidakse otsa panna. Raskeveoki maksu ilmselt tõstetakse.
Igal juhul, kui juhtub ime ja kütuse või alkoholiaktsiisi langetatakse aasta 2020 aprilli alguseks - siis minu poolt https://www.kaubamaja.ee/r-delisle-cogn ... a-t0069285 või midagi analoogset moderaatorite poolt välja valitud isikule - ja lisaks 4 esimesena pakkujaga olen nõus sama asja peale kihla vedama et asjad aktsiiside osas ei parene.
Igal juhul, kui juhtub ime ja kütuse või alkoholiaktsiisi langetatakse aasta 2020 aprilli alguseks - siis minu poolt https://www.kaubamaja.ee/r-delisle-cogn ... a-t0069285 või midagi analoogset moderaatorite poolt välja valitud isikule - ja lisaks 4 esimesena pakkujaga olen nõus sama asja peale kihla vedama et asjad aktsiiside osas ei parene.
-
Viiskümmend
- Liige
- Kontakt:
Reformi ja Keskerakonna ning Ühtse Venemaa koalitsioon 
Ma ei näe küll põhjust, miks peaks REF+KE alkoholiaktsiisi mitte langetama? Selle idee autor oli puhtalt Ossinovski ning elu on näidanud, et loodetud eelarve tulude kasvu sellest ei tekkinud.Dr.Sci kirjutas:Kui tuleb KE+RE, ei tule mingit aktsiiside langetamist. Osa jääb samale tasemele, kütusele võidakse otsa panna. Raskeveoki maksu ilmselt tõstetakse.
Vähemalt Ansip Suur tänases VR saates lubas, et see aktsiisidefopaa likvideeritakse esimesel võimalusel kuna nende tekitatud kahju on suurusjärgus 357 milj.Dr.Sci kirjutas:Kui tuleb KE+RE, ei tule mingit aktsiiside langetamist. Osa jääb samale tasemele, kütusele võidakse otsa panna.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
-
Martin Peeter
- Liige
Samas, kuna nüüdseks on muutunud julgeolekuolukord kapist välja toodud, siis saab I Refi sisuliselt riigireetmises süüdistada, kui kaitsekulud oluliselt ei tõuse. Sellega ta EKREst eristubki, sest EKRE usk Trumpi ei võimalda seda väita. Või siis rahvale valetamises, kui eelarve miinusesse läheb. Venekeelsest haridusest ei saa ka Kesk päris kindlasti loobuda.hjl85 kirjutas:Ref teavad seda ka ise. Kuid ei ole välistatud ka veel üks teine käik: nimelt juhtida KE tähelepanu EKRE-lt ära ning avaödada survet IL ja SDE-le.AMvA kirjutas:Ma julgeks meelde tuletada, et selle praegu kehtiva debiilse maksusüsteemi autor on IRLKapten Trumm kirjutas:Huvitav vaadata, kas RE, kes kampaanias lubas karmisõnaliselt KE+sotside maksujamad tagasi keerata, hakkab KE-ga koalitsiooni nimel ka oma lubadusi sööma? Mina valisin RE just selle lubatuse pärast, et nad ei karista tublidust kõrgemate maksudega ja lubasid maksujamale tagasikäigu anda. Kui nad nüüd seda ellu ei vii, siis minu usalduskrediit on otsas, sorry Kaja Kallas.
Ehk ühel hetkel tõuseb REF läbirääkimiste laua tagant püsti ja lepivad päeva jooksul IL ja SDE-ga kokku.
Ehk ootavad kuni IL pehmub mõnes küsimuses. Kas keegi tõesti arvab, et läbirääkimiste ajal suhtlus IL ja SDE katkestatakse?
IL ei taha jääda EKRE ja SDE opositsiooni kuna seal paistab EKRE rohkem välja. Nad lahustuvad seal. Seega üks asi võib olla IL surve avaldamine
See on poliitika
Maksusüsteem ei ole Eesti suurim mure. Seda 357 miljonit lisaaktsiisi pole kunagi laekunud ja nii pea ei laeku, realistlik on ehk paarkümmend milli juurde saada. Astmeline tulumaks kehtib kõigis arenenud riikides. Suurim mure on praegu julgeolek ja mina kahtlen väga Kaja pädevuses sellises olukorras riiki juhtida koos Keskerakonna 2. ešeloniga, sest Ratas ilmselt mingiks teiseks viiuliks ei lähe.
Eks saame näha. Ei olnud sel Kaja ülbusel mingit tugevat alust, kui ta EKRE välistas. Ei saa tal kerge olema ja mingit 100 päeva talle ei anta.
Dona nobis pacem!
Mingit otsest kahjut ei ole tekkinud. Absoluutnumbrites on laekumine sama stabiilne või kerges kasvus. Probleem on selles et sotsiaaltaustaga ametnikud ministeeriumites ja samaväärsed poliitikud uskusid riigieelarvet koostades sinisilmselt et tõstame aktsiise - saame rohkem raha. Ei saanud. Sama palju saime. Eestis ostetakse selle võrra vähem, Lätis rohkem, ära kukkusid ka Soome tarbijad. Ühendatud anumate süsteem - kui kõik on esialgu tasakaalus, siis kui me ühte süsteemis kergitame, voolab vesi mujale, aga vee hulk süsteemis ei muutu (peale selle mis palgakasvu osas juurde sajab).Walter2 kirjutas:Vähemalt Ansip Suur tänases VR saates lubas, et see aktsiisidefopaa likvideeritakse esimesel võimalusel kuna nende tekitatud kahju on suurusjärgus 357 milj.Dr.Sci kirjutas:Kui tuleb KE+RE, ei tule mingit aktsiiside langetamist. Osa jääb samale tasemele, kütusele võidakse otsa panna.
Ma ei saa aru, millel baseerub meeletu usk EKRE riigikaitse arendamise võimetesse? Enamus EKRE riigikaitselisi lubadusi baseerus mingitel oletustel ja soovunelamatel, et midag saab kuskilt küsida juurde. Samas arvestades nende eelarve tulu- ja kulupoole lubadusi, siis oma eelarve raha ei jätkuks vist isegi selle 2% SKP-st täitmiseks.Martin Peeter kirjutas:[
Suurim mure on praegu julgeolek ja mina kahtlen väga Kaja pädevuses sellises olukorras riiki juhtida koos Keskerakonna 2. ešeloniga, sest Ratas ilmselt mingiks teiseks viiuliks ei lähe.
Eks saame näha. Ei olnud sel Kaja ülbusel mingit tugevat alust, kui ta EKRE välistas. Ei saa tal kerge olema ja mingit 100 päeva talle ei anta.
Kasvõi sellel et EKRE valitute, liikmete ja pooldajate hulgas on oluliselt rohkem inimesi kellele Eesti riik kui RIIK on tähtsamad kui Keski või Reformi osas. Erinevad vaatenurgad - EKRE (ja tundub et nüüd ka Isamaa) vaatavad rohkem seda mida me kirjutasime põhiseadusesse ja mida need, kes usuvad Eesti rahvusesse, tahavad, REF samas rõhub majandusele, võõrtööjõule, avatusele üle kogu Euroopa, Kesk aga multikultuursele riigile olemasoleva rahvastiku koosseisu kontekstis.AMvA kirjutas:Ma ei saa aru, millel baseerub meeletu usk EKRE riigikaitse arendamise võimetesse? Enamus EKRE riigikaitselisi lubadusi baseerus mingitel oletustel ja soovunelamatel, et midag saab kuskilt küsida juurde. Samas arvestades nende eelarve tulu- ja kulupoole lubadusi, siis oma eelarve raha ei jätkuks vist isegi selle 2% SKP-st täitmiseks.Martin Peeter kirjutas:[
Suurim mure on praegu julgeolek ja mina kahtlen väga Kaja pädevuses sellises olukorras riiki juhtida koos Keskerakonna 2. ešeloniga, sest Ratas ilmselt mingiks teiseks viiuliks ei lähe.
REF ja KE on pea igas võimalikus koalitsioonis sees. Ilma nendeta ei saa koalitsiooni teha.Viiskümmend kirjutas:Reformi ja Keskerakonna ning Ühtse Venemaa koalitsioon
Praegu on siis Isamaa ja Keskerakonna ja Ühtse Venemaa koalitsioon.
REF ei vastandanud end valimistel KE kui kurjuse kehastusele nagu nad varem on teinud.
Samas, kas juuatäis poliitikut on vaja üldse välja visata? Palju lihtsam oleks ju kaamera välja võtta ja mida rohkem möirapull paugub seda parema video saab.Kapten Trumm kirjutas:Madison-poisil tuleks hakata käituma täiskasvanu kombel. Ära tõusnud teine.Kriku kirjutas:Mis veel puutub Madisoni, siis praegu teada olevad faktid:
* kõrts pandi kinni, tal paluti korduvalt lahkuda;
* ta ei läinud ära, vaid saatis kõrtsi töötajad p*tsi;
* siis läks baarileti äärde laiama ja seletama ka ega tahtnud seal ka mõistlikku juttu kuulda;
* oli joobeseisundis.
Igast kõrtsist visatakse selline isik jõuga välja. Ainuke hämar punkt on siin see, miks tema välja viskamisega alustas keegi, kes nähtavasti ei kuulunud kõrtsi töötajate hulka ja mida tema seal tegi. Baarmenile ei tohiks sellistel asjaoludel vähimaidki etteheiteid olla (nagu ei ole ka Espenbergile, kes Tarandi püüne pealt alla lükkas).
LISATUD: Nimi parandatud, aitäh, Sho!
Võtame kasvõi selle video, millepärast üks poliitik oma ameti maha pani. Lihtsalt seepärast et tütar sõitis autos millel oli keelatud toonklaas.
https://youtu.be/ts-5-KYGFEk
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Martin-valijatele on maksusüsteem suurim mure ja sellega tuleb ning peab arvestama. Valijad andsid selge signaali mda nad kehtivast maksusüsteemist arvavad ja, et nad ei taha asmetlist maksusüsteemi. See, et paljudes riikides veel kehtib ei ole argument. Paljudes riikides on lubatud kanep ja kangemad narkootikumid (Portigal), enamuses riikides kehtib luba olla roolis kuni 0,5 joobega jne jne jne.
Kui REF sellega ei arvesta siis saavad järgmistel valimistel samapalju hääli kui IL.
Ning millest te kõik järeldate, et kaistekulutusi ei tõsteta? See kõik on oletus
Kui REF sellega ei arvesta siis saavad järgmistel valimistel samapalju hääli kui IL.
Ning millest te kõik järeldate, et kaistekulutusi ei tõsteta? See kõik on oletus
Seda räägivad enda kohta kõik. Need kohad ma üldiselt jätan vahele.Dr.Sci kirjutas:Kasvõi sellel et EKRE valitute, liikmete ja pooldajate hulgas on oluliselt rohkem inimesi kellele Eesti riik kui RIIK on tähtsamad kui Keski või Reformi osas.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma arvan ka nii. Inimesed ajas valimiskastide juurde RE poolt hääletama täna rahulolematus eelkõige selle maksuvärgiga (peamiselt "õiglane riik", aga ka aktsiisiteema) ja nende mandaadiga saigi RE elik Kaja Kallas suure valimisvõidu. Selles, et KE süüdlane on, ei jätnud RE valimiseelsed reklaamid vähimatki kaksitimõistmise võimalust. Kui nüüd tõstetakse KE lauale tagasi (hullem kui koos hüäänaga)( ja öeldakse veel, et "tehtut me ümber ei muudeta", siis minul hakkab küll päästikusõrm iseenesest konksu tõmbama ja ma nimetaks seda lausa valija petmiseks.hjl85 kirjutas:Martin-valijatele on maksusüsteem suurim mure ja sellega tuleb ning peab arvestama. Valijad andsid selge signaali mda nad kehtivast maksusüsteemist arvavad ja, et nad ei taha asmetlist maksusüsteemi. See, et paljudes riikides veel kehtib ei ole argument. Paljudes riikides on lubatud kanep ja kangemad narkootikumid (Portigal), enamuses riikides kehtib luba olla roolis kuni 0,5 joobega jne jne jne.
Kui Kaja Kallasel ei ole piisavalt oidu selle mõistmiseks, tuleks otsida võimetekohasem amet, sest järgmistel valimistel näeme ka nende suurimat valimiskaotust.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist