Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Xender
Liige
Kontakt:

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Xender »

Keskil oleks raske vene valijaskonnale seletada ära koalitsiooni EKREga, kuid samal ajal oleks Keskil ka raske ära seletada oma koalitsiooni Reformierakonnaga. Mõlemal juhul peab arvestama häälekaoga.

Samal ajal pakuks Isamaa + Kesk + EKRE rohkem neile : Peaministrikoht, praeguse maksusüsteemi säilitamine, tasuta transport jne. Lisaks veel annab võimaluse mängida liberaale konservatiivide kõrval, st säilitada oma nägu ja erinevus. Mis Reformiga koos olles (kellega on ta kui mõned küsimused välja jätta, väga sarnane erakond). Poliit tehnoloogiliselt on tegemist Keski jaoks parema lahendusega, mingid vene hääled peab nagunii maha kandma, ükskõik kumma varjandi puhul.
Kotov
Liige

Postitus Postitas Kotov »

Kriku kirjutas:Eesti 200 jätkab üritamist:
Eile hommikul kogunenud Eesti 200 juhatus otsustas, et hoolimata põrumisest parlamendivalimistel püssi põõsasse ei visata. 4,5 protsenti hääli kogunud 581-liikmeline erakond jätkab tööd 100 000-eurose iga-aastase riigieelarvelise toetuse najal.

Erakonna esimehe Kristina Kallase sõnul näitas nende siseanalüüs, et valimiskünnise ületamisest puudu jäänud ligi 3000 häält kaotati viimase hetke mängus peamiselt Reformierakonnale.

«Viimased reitingud näitasid kogu aeg, et Eesti 200 ei pruugi tulla üle lävendi. Meie valija tegi selle reitingu pealt strateegilise otsuse – toetada Reformierakonda selleks, et valimisi ei võidaks Keskerakond. Ma olen seda tagasisidet ka valijatelt saanud. Ma arvan, et seal oli päris mitu tuhat häält, mis meil kaduma läksid,» analüüsis Kallas.
«Lapsevankri teemal tegi meist provokaatorid ju EKRE koos Objektiiviga. Venestaja tiitli saime Isamaa käest. Siis võid ju pikast plaanist ja ideedest rääkida, aga see enam ei lenda,» arutles Kallas.
See on konkreetne vale. Kristina Kallas valetab. Esimene väljaanne, mis põhjalikult kaardistas, kes kus seisis ja mida tegi, oli "Postimees".
Konkreetsete avalduste puhul võiks ikka väikse kontrolli teha. Objektiiv oli esimene.

11. detsember Objektiivis

http://www.disneylandparis.com//fookuses-eri-eesti- ... kest-last/

12. detsember ehk päev hiljem Postimehes enam-vähem üks ühele koopia sellest (link enam ei tööta, sest täna võeti maha, kuna Holmberg ja Hartleb esitasid Objektiivile 110 000 euro suuruse kahjunõude, lõi vist Postimehel pissi püksi)

https://tv.postimees.ee/6475792/foto-ee ... e-valjakul
London Bridge
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas London Bridge »

Loodetavasti ei minda nüüd 5d male mängimisega liiale. Mandaadiga võiks käia kaasas ka riigimehelikkus.
My fair lady.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Ei paista Kajakesel ka Isamaa juures lööki olema https://www.delfi.ee/news/rk2019/uudise ... d=85554075
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Xender kirjutas:Keskil oleks raske vene valijaskonnale seletada ära koalitsiooni EKREga, kuid samal ajal oleks Keskil ka raske ära seletada oma koalitsiooni Reformierakonnaga. Mõlemal juhul peab arvestama häälekaoga.
Ei pruugi olla raske: mõlema valijaskond on konservatiivne (vaata vene kanaleid, mis positsioonil on seal liberaalid/liberastid). Natsijutt on suusoojaks, Kõlvart ju ütles, et 100 000 valijaga peab arvestama. Vene kooli küsimusele lähenetakse "sisuliselt" ehk hakatakse pedagooge ette valmistama, koolide liitmist ei tule lühemas vaates. ELi küsimuses on kah saranasusi, just valijate poolelt. NATO ja kaitse on vastandlik, aga vastandlikku asja pole mõtet surkida. Kaitse arendamise vastu ei ole ju ka venelased. Korb ju kunagi kobistas, et Eesti võiks Soomest kaitseküsimustes eeskuju võtta (kuigi ma muidugi arvan, et hr Korbil pole Soome kaitseväest halli aimugi).
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

AMvA kirjutas:KE programmis oli vist RB sees? ..........
Keskerakonna programmis oli RB sees juba 2005 aastast. Ei leidnud seda enam nende kodukalt - uus 2018 seal vist ainult üleval. Muidu olen seda oma silmaga seal näinud. Nüüd 2018 aasta omas seda enam niimoodi otse välja ei öelda. Eks nuusutavad kust poolt tuul puhub.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Xender
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Xender »

Eks ma vaatan Vene meediat omajagu, selle pärast ütlegi, et vaatamata Yana Toomi mögale, pole vene valijale koostööd EKREga kuidagi raskem maha müüa kui Reformiga. Üldiselt tundub, et Keskil on Toomist villand ja teda tahetakse kuidagi minema saada, sellest ka tädi viimase aja aktiivsus.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Üks asi mis keskil osa vene hääli minema viis olid nende viimase aja "pedelembelised" avaldused. Venelaste suhtmine sellesse seltskonda on aga teadagi milline - seetõttu pole EKRE seisukohad neile sugugi liiga võõrad.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Xender kirjutas:Eks ma vaatan Vene meediat omajagu, selle pärast ütlegi, et vaatamata Yana Toomi mögale, pole vene valijale koostööd EKREga kuidagi raskem maha müüa kui Reformiga. Üldiselt tundub, et Keskil on Toomist villand ja teda tahetakse kuidagi minema saada, sellest ka tädi viimase aja aktiivsus.

Pikaajaline euroorganites viibimine ei jäta oma hukatuslikku mõju avaldamast isegi kõige kangematele putinistidele, teistest rääkimata. Huvitav, mis küll EKRE esindajaga seal juhtuda võib? Parem oleks vist mitte minna... Või siis tuleb vähemalt vana Helme pilt kaasa võtta. :lol:

https://www.err.ee/917863/keskerakonnas ... aukohtusse
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kotov kirjutas:
Kriku kirjutas:Esimene väljaanne, mis põhjalikult kaardistas, kes kus seisis ja mida tegi, oli "Postimees".
Konkreetsete avalduste puhul võiks ikka väikse kontrolli teha. Objektiiv oli esimene.

11. detsember Objektiivis

http://www.disneylandparis.com//fookuse ... kest-last/

12. detsember ehk päev hiljem Postimehes enam-vähem üks ühele koopia sellest (link enam ei tööta, sest täna võeti maha, kuna Holmberg ja Hartleb esitasid Objektiivile 110 000 euro suuruse kahjunõude, lõi vist Postimehel pissi püksi)

https://tv.postimees.ee/6475792/foto-ee ... e-valjakul
Ennäe, ongi maha võetud. Paneme siis pildi siia:
vväljak.jpg
vväljak.jpg (25.99 KiB) Vaadatud 2060 korda
Võtan sõnad tagasi, mul oli mulje, et "Postimees" kajastas esimesena piltidega, aga ei:
Eeti-200-provokatsioon7.png
objektiiv.ee pilt.

Mitte et see muidugi vähimatki tähtsust omaks, kes esimene oli, aga ma olen nõus, et täpsus ennekõike. PM lugejaskond on nii palju suurem kui objektiiv.ee oma, et selle uudise levikut objektiivile omistada kindlasti pole õige.
Taaniel Tina
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Taaniel Tina »

Kuna kesk ütles reformaritele ära ja IL annab samu vihjeid, siis kõikide teiste variantide puhul on EKRE automaatselt valitsuses, muidu ei tule hääled kokku.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Runkel kirjutas:Kaitse arendamise vastu ei ole ju ka venelased. Korb ju kunagi kobistas, et Eesti võiks Soomest kaitseküsimustes eeskuju võtta (kuigi ma muidugi arvan, et hr Korbil pole Soome kaitseväest halli aimugi).
Korb küll oli rohkem mõelnud seda, et Soome pole NATO liige. Hea soovitus muidugi julgeoleku suurendamiseks tema poolt.
feuerwerk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas feuerwerk »

Akf Kriku millaski mainis (kohe ei leia), et väitluses Hitleri sisse toomine näitab väitleja jõuetust.
Nüüd on Kaja Kallas minu arust sama võtet kasutanud:
Tundub ka, et võib-olla ei aktsepteerita seda, et naine need valimised võitis,» ütles Reformierakonna juht Kaja Kallas.
https://www.postimees.ee/6540579/kaja-k ... ne-variant
Sugupoole sisstoomine on minu arust suht sama demagoogia.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kuulasin nüüd korealast Kõlvartit omasuuliselt AKs EKREst rääkimas. Naljakas, aga minu veendumis, et nii KE kui ka EKRE on ühe vene kolmetähelise organisatsiooni lõa otsas vaid tugevnes. Lisaks tuli jälle meelde, kui lahkelt EKREle TTVs eetriaega pakuti.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

feuerwerk kirjutas: Tundub ka, et võib-olla ei aktsepteerita seda, et naine need valimised võitis,» ütles Reformierakonna juht Kaja Kallas.

Sugupoole sisstoomine on minu arust suht sama demagoogia.
"Kanakarja kambakas"...? :D

Kajake on valmis lausa nädalavahetuselgi läbi rääkima, aga Seedril pole kuhugile kiiret:

Helir-Valdor Seeder pärast Kallaselt ettepaneku saamist: suhtlen ka teiste erakondade esimeestega. Otsustame esmaspäeval
https://www.delfi.ee/news/rk2019/uudise ... d=85555505
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Marvin ja 5 külalist