Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Z03
Liige

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Z03 »

Xender kirjutas:Keskil oleks raske vene valijaskonnale seletada ära koalitsiooni EKREga
Ei oleks. EKRE on alati rääkinud, et Venemaaga tuleb kokku leppida. Mart Helme kõne, kuidas Venemaa on tsivilisatsioon.
Viimati muutis Z03, 08 Mär, 2019 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Z03 kirjutas:Venemaal on dekriminaliseeritud koduvägivald, eriti ei sallita homoseksuaale ega pagulasi, mis ju küllaltki sarnane EKRE põhimõtetega.
Hea zettnullkolm ehk evalueerib tsipa selgemalt oma sügavalt mõttetihedaid väiteid ning selgitab meile, vääritutele ja raffuslikust vihast õkva pimedusega löödud isastele, kuda see Venemaal levind naistepeks siis ikka "EKRE põhimõtetega" seostub :shock: :roll: :mrgreen: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Hei, akf Borja :)
Sa oled kohe nii palju ilusaid emotikone ritta seadnud minu jaoks.

Ei maksa iga sõna kallal norida. Mu jutu point oli siiski, et EKREt saab vene valijale vastuvõetavaks teha küll üsna lihtsalt, see poleks probleem.

No võib-olla seetõttu arvan nii:
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=79566634
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

AMvA kirjutas:Kuulasin nüüd korealast Kõlvartit omasuuliselt AKs EKREst rääkimas. Naljakas, aga minu veendumis, et nii KE kui ka EKRE on ühe vene kolmetähelise organisatsiooni lõa otsas vaid tugevnes. Lisaks tuli jälle meelde, kui lahkelt EKREle TTVs eetriaega pakuti.
Z03 kirjutas:
Xender kirjutas:Keskil oleks raske vene valijaskonnale seletada ära koalitsiooni EKREga
Ei oleks. EKRE on alati rääkinud, et Venemaaga tuleb kokku leppida. Mart Helme kõne, kuidas Venemaa on tsivilisatsioon.
Kahjuks jah, see probleem on tõesti :|

Suurim oht Eestile on põgenikud jne. Kui see moodustis aga siiski tooks kaasa kaitsekulude tõusu, oleks ju ikkagi midagi kasu.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Isegi sotsid ei torma rõõmukisa ja pikkade hüpetega Refi punti. https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=85555669
Viimati muutis Kurjam, 08 Mär, 2019 20:22, muudetud 1 kord kokku.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Ei lastaks EKREl uues koalitsioonis nii lennata, et ta Eesti liitlastega tülli ajaks ja - mis on oluline - kaitsekulud tõusevad. Ning see kolm tähte on ikka väga üle pingutatud ja kahtlused kehtivad vaid mõne inimese kohta. Tunnen ise sealt mõnda ausameelset patriooti - no neid pole võimalik Eesti vastu tegutsema panna. Ega me ikka Ligile ka tähti külge kleebi, ehkki tahtis ajateenistust likvideerida.
Ma isegi ei välista, et EKRE jääb mingite oma lubaduste täitmise eest vähemusvalitsust toetama. Oleks väga kaval, sest lubatud sai ju palju ja selliseid asju, milleks pole lihtsalt raha.
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Tegelikult see on huvitav küsimus, et mis venemeelset käkki EKRE või ükskõik mis erakond idanaabri huvides soovi korral SAAKS teha?

Riigikaitse asemel raha kulutamine mõttetustele - see nišš on juba nii KE, Ref kui SDE poolt võetud :mrgreen:
Mingi väga obstsöösne välispoliitiline avaldus - see võiks kaasa tuua valitsuskriisi.
Info vahendamine kuhugi - võimalik, aga nii Oudekki Loone (koalitsioon) kui Mart Helme (opositsioon) juba olid riigikaitsekomisjonis ja kaebasid, et neile tuleb vähem infot. Vaevalt et kahtlastele isikutele edaspidigi rohkem antaks, olgu nad siis koalitsioonist või ärgu olgu.
Veel midagi...?
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Z03 kirjutas:Hei, akf Borja :)
..
No võib-olla seetõttu arvan nii:
EKRE esindajana võttis enne hääletust sõna Henn Põlluaas. "Pealtnäha on tõesti tegemist dokumendiga, mis seab esikohale vägivalla all kannatanud, kohustub riiki pakkuma neile tuge ja teenuseid, juurutab mõistmist, et vägivallal, eelkõige naistevastasel ja peresisesel vägivallal puudub õigustus. Konventsioon on suunatud islamimaailma taunitavate naistevastaste praktikate vastu. See on väga õige ja hea," rääkis Põlluaas.

"Paraku on konventsioonis terve hulk äärmuslikke vasakliberaalseid ja sõna otseses mõttes ebanormaalseid sätteid, mis sisaldavad endas hoopis uut vägivalda ja represseerimisallikaid, seda just nende suhtes, kes peavad tähtsaks perekonda, moraali ja normaalseid mehe ja naise vahelisi suhteid. Konventsioon kuulutab traditsioonilised soorollid, kombed ja tavad naistevastasseks vägivallaks. Sugupool olevat vaid sotsiaalselt konstrueeritud roll, mitte evolutsiooni tulemus. Arvamus, et meestel on isaroll ja emaroll, on naistevastasele vägivallale õhutamine ja tuleb välja juurida koos mehelikkuse ja naiselikkusega, koos naistele istumise pakkumise ja ukseavamisega," rääkis Põlluaas.

"Konventsioon nõuab radikaalfeministlike ja mittestereotüüpsete soorollide sisseviimist haridussüsteemi ja vastavate õpikute koostamist," lisas Põlluaas.

"Rahvas ei ole kunagi heaks kiitnud soo- ja homoideloogia propageerimist, levitamist ja juurutamist haridussüsteemis ja ühiskonnas. See hullus tuleb peatada. Jätke lapsed rahule! Lõhestades ühiskonda ja suurendades vastandumist, mõjub konventsioon nagu homoseaduski löögina demokraatlikule ühiskonnale ja selle sidususele. Inimesed kogevad sundperverssusi, mida neile peale sunnitakse riigi sunnina," ütles Põlluaas.

Põlluaas ütles, et igasugune ahistamine, perevägivald jne on Eestis niigi taunitav, seadustega keelatud ja karistatav, mistõttu Istanbuli konventsiooni ei ole vaja.
Kasutaja avatar
Castellum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Castellum »

Z03 kirjutas:No võib-olla seetõttu arvan nii:
Järsku ikka loeks oma lingitud asju läbi ka?
Kui kirjas on nii, nagu Borja viitas Põlluaasale, siis kas tõesti on siit võimalik järeldada, et EKRE on naistevastase vägivalla piiramise ja koduvägivalla dekriminaliseerimise vastu?

Borjale muidugi jõudu sõnasõjas, aga minu veendumus süveneb, et Z03 on kas rumal või provokaator, mistõttu poleks temaga vaielda mõtet.
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Ma vaatan, et Castellum projitseerib mulle omaenda hirme. Hirmu näida rumal. Mina olen, kes ma olen. Kui Castellum tahab, et ma olen rumal ja provokaator, siis ilu on vaataja silmades. Mis see üldse minusse puutub? Igaühel on õigus oma arvamusele, ka negatiivsele.

Jään siiski igasugusest taustamürast hoolimata seisukohale, et EKRE oleks vene valijale vastuvõetav, siin eespool mainiti, et ei saaks kuidagi klappima.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Z03 kirjutas:Jään siiski igasugusest taustamürast hoolimata seisukohale, et EKRE oleks vene valijale vastuvõetav, siin eespool mainiti, et ei saaks kuidagi klappima.
Ahahh - nüüd on siis EKRE alusetuks osutunud naistepeksus süüdistamine zettnullkolme poolt taustamüraks kuulutet..

Missmulle tegelt isegi meeldib zettnullkolme puhul, see on tema momentaalne oskus kannapöördeks // oma jaburaks osutunud väidetest kiire elegantne lahtiütlemine.. sest see on teatud määral isegi taktikaline oskus - selline kiire reageering omapoolse plaani paljastusele ja/või kasutuksmuutumisele, täielik kannakas omapoolses tegevuses // oma väidetes ning sellesttulenev vastase eksitamine-segadusseajamine.. et seda kõike peab ka oskama :mrgreen:
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 08 Mär, 2019 21:08, muudetud 1 kord kokku.
Z03
Liige

Postitus Postitas Z03 »

Jah, Borja, ma tean, et ma sulle meeldin. :D

Jabur on tegelikult see, et ma vist üritasin EKRE kohta midagi positiivset öelda, aga läks nagu alati.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kahju küll, aga ma pean enda soovitatud reeglist erandi tegema.

POMMUUDIS! Florian Hartleb nõuab Vooglaiult ja Järvilt üle 100 000 euro ning ähvardab kohtuga.
Eile lõuna paiku laekus Varro Vooglaiu ja Markus Järvi e-postkasti Florian Hartlebi ja Teele Holmbergi poolt palgatud advokaadi kiri, millega nõutakse väidetavate ebaõigete väidete ja ebakohaste väärtushinnangute avaldamise eest kahju hüvitamist summas 110 000 eurot. Lisaks sellele soovitakse õigusabikulude hüvitamist summas 750 eurot.

Kahjunõuet põhjendatakse väitega, nagu oleks Vooglaid ja Järvi portaalis Objektiiv avaldatud artiklite ja videotega rikkunud Hartlebi ja Holmbergi mainet, esitades viimaste kohta seonduvalt detsembri alguses Vabaduse väljakul toimunud ÜRO rändeleppe vastasel meeleavaldusel aset leidnud intsidendiga ebaõiged faktiväited ja ebakohaseid väärtushinnanguid. Nõudekirja kohaselt ei ole meeleavaldajaid fašistideks sõimanud Hartleb korraldanud provokatsiooni ega ka provokatsioonis osalenud, veel vähem kedagi lapsevankriga rünnanud.

“Avaldatud faktiväited ja väärtushinnangud on põhjustanud klientidele ebamugavustunnet avalikes kohtades viibides ning ka teiste inimestega suheldes, kusjuures viimane häirib oluliselt nende igapäevaelu elamist,” toonitatakse nõudes.

Kahjuhüvitise suurust põhjendatakse mh väitega, et Hartlebi maine on Objektiivi kajastuse tõttu tuntavalt rikutud ning et seetõttu kaotab ta olulise osa oma sissetulekutest, mis pidanuks 2019. aastal ulatuma prognooside kohaselt üle 100 000 euro.

Näitena kahjunõude põhjusest toodi kirjas esile, et “pärast tekkinud skandaali katkes kliendi koostöö Saksamaa saatkonnaga, teda ei kutsutud enam delegatsiooni kohtumistele ning sellest tulenevalt tekkis kliendile kahju.”

Vandeadokaat Robert Sarve poolt signeeritud kirjas väidetakse, et nõutava kahjuhüvitise suurus on proportsionaalne põhjustatud kahju suhtes, eriti arvestades põhjustatud kahju ulatust ning tõsidust.

Rahasumma ülekandmist Hartlebi pangakontole nõutakse 14 päeva jooksul alates kirja kättetoimetamisest. Ühtlasi lisatakse, et kui Vooglaid ja Järvi ei nõustu vabatahtlikult nõudekirjas esitatud nõudmistega, esitavad Hartleb ja Holmberg kohtusse hagiavalduse neile väidetavalt tekitatud mittevaralise kahju hüvitamiseks.

Lisaks kahjutasule nõuavad nõude esitajad viivitamatult 9. detsembril 2018 Vabaduse väljakul nõude esitajate osalusel aset leidnud intsidenti kajastavate artiklite ja videote kõrvaldamist Objektiivist.

11. detsembri “Fookuses” erisaates paljastasid Vooglaid ja Järvi, kuidas Eesti 200 ridadesse kuulunud Saksa kodanikust Florian Hartleb provotseeris lapsevankriga ringi liikudes Vabaduse väljakul ÜRO rändeleppe vastasel meeleavaldusel osalenuid, sõimates kohal olnuid fašistideks ja norides nendega ka muul moel tüli. Intsidendi kõige teravamatel hetkedel filmis Teele Holmberg taamalt, kuidas tema lapse isa Hartleb koos nende ühise lapsega osales rüseluses meeleavaldusel korda valvanud meestega.

Viimastel päevadel on nii Eesti 200 juht Kristina Kallas kui ka partei eestvedajate hulka kuuluv Margus Tsahkna pannud Postimehe vahendusel kõlama sõnumit (vt siit ja siit), nagu oleks Objektiiv viinud Eesti 200 suhtes ellu infooperatsiooni.
PM näib olevat juba sündmuse kajastused võrgust eemaldanud.

Selline juriidiline terror ning katse tagantjärgi musta valgeks rääkida ei kõlba mitte kuhugi. Videost on 1:14 näha, kuidas Hartleb kipub kedagi lapsevankriga müksima: objektiiv.ee/fookuses-eri-eesti-200-tootajad-osalesid-kuunilises-provokatsioonis-kasutades-selleks-vaikest-last/

Ma ei ole Vooglaiu ja Järvi mõttekaaslane, aga soovitan selle video läbi vaadata. Niisugust riiki ma ei taha, kus see materjal sõnavabaduse piiride taha paigutatakse.
hartleb1.jpg
Üks mees seisab seljaga kaamera ees, kuid siiski on näha vasakult Hartleb lapsevankriga ja teisel pool Odini sõdalane. Lapsevankri pikkust arvestades päris lähestikku. Hartleb koos vankriga liigub suunal ekraani paremast servast vasakule, Odini sõdalane seisab paigal. Mitte keegi Hartlebi sinna nende juurde ei ajanud, ise tükkis koos lapsega :evil:
hartleb2.jpg
1:33 on näha, kuidas ta ise rohelise mütsiga jõmmi tõukab.
hartleb3.jpg
Siin tõukab kõvakübaraga isandat ekraani vasakul servas.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kriku kirjutas:Suurim oht Eestile on põgenikud jne. Kui see moodustis aga siiski tooks kaasa kaitsekulude tõusu, oleks ju ikkagi midagi kasu.
Kardan, et EKRE kaitseprogramm oligi sellepärast sellist jama täis kirjutatud (miljard doonaldilt, NATO brigaad, õhutõrje, lennukid ja laevad), et kraani juurde saades saaks öelda, et tahtsime paremar aga välja tuli nagu alati (neli aastaaega jne.). Kui palju lubatud 2,6% meie seisu parandaks, siis sellele ootaks pigem hinnangut Heremilt. Ja see 2,6 tuleks ka kuidagi eelarvesse mahutada (koos käibemaksu ja altsiiside langetamise ja pensionide tõusuga)
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

AMvA kirjutas:Ja see 2,6 tuleks ka kuidagi eelarvesse mahutada (koos käibemaksu ja altsiiside langetamise ja pensionide tõusuga)
Ei, ilma nendeta.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Marvin ja 4 külalist