Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
- paadikapten
- Liige
- Kontakt:
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Liini all olles sõltub midagi vist inimese tundlikkusest. Aga kui palju on tundlikke ja kui paljud neist oma tundlikkusest teadlikud on?
Tartus läheb üks liin piki Mäe tänavat peaaegu katuste kohal. Mul on seal paar tuttavat, igast otsast terved. Mõlemad raudse tervisega, ei võta neid pisik, mürk ega kiiritus. Üks elas kerge insuldi üle, tänu õigeaegsele abile taastus kiiresti. Otsa vaadates ei oskaks arvatagi, et tal selline asi on olnud. Võib ju mõtelda, kas olid liinid põhjuseks, kuid kes tõestab?
Ringtee liinid on samuti majade lähedal, sealgi on mul paar tuttavat ja nemadki ei kurda tervise üle.
Ringteelt üle jõe Raadile tuleva liini kõrval on peaaegu "traatide all" asuvaid eramuid. Sellest liinist on praeguseks Dendropargist Raadini kulgenud lõik maha võetud ja vist asendatud maakaabliga. Too lõik läks Aruküla teel vaat et üle katuste.
Varem kulges üks kahe alajaama vaheline liin piki Kruusamäe tänavat, samuti peaaegu katuste kohal. See võeti maha.
Igiammu kulges osaliselt majade kõrval üks Vana-Ihastet läbinud liin, mis kah maha võeti.
Oleks huvitav teada, kas sealsed elanikud tajusid midagi.
Ise olen märganud, et esoteerilise maailmavaatega inimesed kipuvad end elektriväljade tajujaks pidama.
Mikrolaine kohta on mulle jutustatud, kuidas noor inimene lõhkus kogemata mikrolaineahju ukseklaasi sisse augu. Vaatas ahju töötamise ajal sealt sisse ja jäi koheselt pimedaks.
Võin aga enda kogemuste põhjal öelda, et mikrolaine muudab toidu maitset. Soolaga maitsestatud toidust võib kaduda toidu enda mekk ja alles jääda vaid soola maik. Taas muidugi võib selle eristamine sõltuda inimese tundlikkusest, mõni on tuim nagu nukk. Mul on lihtsalt maitsemeel tundlik ja üsna "metsa poole" nihkes.
Tartus läheb üks liin piki Mäe tänavat peaaegu katuste kohal. Mul on seal paar tuttavat, igast otsast terved. Mõlemad raudse tervisega, ei võta neid pisik, mürk ega kiiritus. Üks elas kerge insuldi üle, tänu õigeaegsele abile taastus kiiresti. Otsa vaadates ei oskaks arvatagi, et tal selline asi on olnud. Võib ju mõtelda, kas olid liinid põhjuseks, kuid kes tõestab?
Ringtee liinid on samuti majade lähedal, sealgi on mul paar tuttavat ja nemadki ei kurda tervise üle.
Ringteelt üle jõe Raadile tuleva liini kõrval on peaaegu "traatide all" asuvaid eramuid. Sellest liinist on praeguseks Dendropargist Raadini kulgenud lõik maha võetud ja vist asendatud maakaabliga. Too lõik läks Aruküla teel vaat et üle katuste.
Varem kulges üks kahe alajaama vaheline liin piki Kruusamäe tänavat, samuti peaaegu katuste kohal. See võeti maha.
Igiammu kulges osaliselt majade kõrval üks Vana-Ihastet läbinud liin, mis kah maha võeti.
Oleks huvitav teada, kas sealsed elanikud tajusid midagi.
Ise olen märganud, et esoteerilise maailmavaatega inimesed kipuvad end elektriväljade tajujaks pidama.
Mikrolaine kohta on mulle jutustatud, kuidas noor inimene lõhkus kogemata mikrolaineahju ukseklaasi sisse augu. Vaatas ahju töötamise ajal sealt sisse ja jäi koheselt pimedaks.
Võin aga enda kogemuste põhjal öelda, et mikrolaine muudab toidu maitset. Soolaga maitsestatud toidust võib kaduda toidu enda mekk ja alles jääda vaid soola maik. Taas muidugi võib selle eristamine sõltuda inimese tundlikkusest, mõni on tuim nagu nukk. Mul on lihtsalt maitsemeel tundlik ja üsna "metsa poole" nihkes.
Vaatame siis, mis siin toimub...
"Tisko ja tuumasõda"paadikapten kirjutas: Võin aga enda kogemuste põhjal öelda, et mikrolaine muudab toidu maitset. Soolaga maitsestatud toidust võib kaduda toidu enda mekk ja alles jääda vaid soola maik. Taas muidugi võib selle eristamine sõltuda inimese tundlikkusest, mõni on tuim nagu nukk. Mul on lihtsalt maitsemeel tundlik ja üsna "metsa poole" nihkes.

Kuskilt lugesin, et kui mikrolaineahjust läbikäinud söödavat mikroskoobi all vaadata, siis oleks näha lõhutud rakud. Nagu oleks tuumasõda üle käinud.
Et kui keetmine/praadimine/hautamine on toidule tisko, siis mikrolaineahi on tuumasõda...

Pärast seda ma kasutan seda vaid vee soojendamiseks.
P.S.
Aga.

Austet kaasfoorumlane kalleb, kes sa selle kiirgustevastase hirmu- ja laimukampaania siin vallale päästsid ja rahva ärevile ajasid http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 06#p578606

Kehutaksin siinkohal kaasfoorumlast sõnadest tegudeni jõudma....kalleb kirjutas:Mul on ka selline mõõdik olemas ja võin midagi mõõta kui vaja
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kui juba palja papi mõjul kraanist lastud ollus pühaks saab ning kosmoselaevad tunduvalt suurema garantiiga tähtedevahelisse ruumi ajab, siis mida suudab ligi kilowatt elektrit veel sellega teha...mh, ah?Pärast seda ma kasutan seda vaid vee soojendamiseks.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Austet kaasfoorumlane kalleb, kes sa selle kiirgustevastase hirmu- ja laimukampaania siin vallale päästsid ja rahva ärevile ajasid http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 06#p578606
:
No eks kunagi kui aega tekib võin ka mõõteriistaga tulemusi
Keegi kes sai endale samasuguse mõõteriista rääkis et käis Viljandis mööda tänavat, aparaat töötas ja äkki lõi näidu 7000 peale , see oli 2-3 meetri raadiuses sama ja siis kukkus tavaliseks , tagasi minnes läks näit jälle üles
Aga eks selliste nähtamatute väljadega tuleks kindlasti ettevaatlik olla
https://www.rfsafe.com/using-cell-phone ... ys-expert/

Kehutaksin siinkohal kaasfoorumlast sõnadest tegudeni jõudma....[/quote]kalleb kirjutas:Mul on ka selline mõõdik olemas ja võin midagi mõõta kui vaja
No eks kunagi kui aega tekib võin ka mõõteriistaga tulemusi
Keegi kes sai endale samasuguse mõõteriista rääkis et käis Viljandis mööda tänavat, aparaat töötas ja äkki lõi näidu 7000 peale , see oli 2-3 meetri raadiuses sama ja siis kukkus tavaliseks , tagasi minnes läks näit jälle üles
Aga eks selliste nähtamatute väljadega tuleks kindlasti ettevaatlik olla
https://www.rfsafe.com/using-cell-phone ... ys-expert/
Fooliummütsikeste e-poe reklaamijutt.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kaabel?kalleb kirjutas:...aparaat töötas ja äkki lõi näidu 7000 peale , see oli 2-3 meetri raadiuses sama ja siis kukkus tavaliseks , tagasi minnes läks näit jälle üles...
Asi on piisavalt põnevaks aetud, palun, PALUN nüüd numbreid ka!
Tundub et seoses aprilli kiire lähenemisega mõned lihvivad oma standupi setti. Leebemate probleemidega on tõesti väga keeruline spetsialisti jutule pääseda ja põhimõtteliselt niikaua, kui ennast ja teisi ei ohustata, meedikud ei sekku. Kindlasti on kusagil ka tugirühm AA eeskujul, kus saab fooliumist origamisid voltides teiste huvilistega arutada, kas maakera on tegelikult lame, lapik või nõgus?
No ma spetsiaalselt sinna Viljandisse ei läheks aga võin ju rääkida tollele tegelasele et ta teeks pildi riistapuu näidust
Võimalik et kaabel kuigi kaablis ei tohiks elektriväli nii kõrge olla kui lahtise liini kõrval ( toimib antennina)
Aga kui aega tekib võin mõne pildi siia üles riputada
Võimalik et kaabel kuigi kaablis ei tohiks elektriväli nii kõrge olla kui lahtise liini kõrval ( toimib antennina)
Aga kui aega tekib võin mõne pildi siia üles riputada
Kaabel kaabliks. Jutt on laiatarbe induktsioonpliitidest.
Mis annab alust arvata, et nad on surmaohtlikud?
Kus on seda kinnitavad mõõtmistulemused?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kui juba vaktsiinide kahjulikkuse kohta on uuringuid tehtud küll leiab ka killerpliitide kohta midagi kui veidi interneeduses tuulata.Sho kirjutas:Kaabel kaabliks. Jutt on laiatarbe induktsioonpliitidest.

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Ma momendil toetun ühe oma kliendi mõõtmistulemustele kes tellis mu käest sellise aparaadi mis eelneval lingil oli kirjeldatud
Ja ta väitis et induktsioonpliit oli andnud näiduks 2000 , mul endal sellist pliiti pole , seega testimine on raskendatud
Keegi pole väitnud et induktsioonipliidi kasutamisel oled kohe surnud aga kui 20 asemel näitab 2000 siis on asi ikkagi kahtlane
Aga üleliigne kiirgus põhjustab geenimutatsioone , see on tõestatud , olgu see kas radioaktiivne kiirgus, magnetiline kiirgus või elektriväli
Ei pretendeeri siin mingitele vandenõuteooriate tõestamisele
Ja ta väitis et induktsioonpliit oli andnud näiduks 2000 , mul endal sellist pliiti pole , seega testimine on raskendatud
Keegi pole väitnud et induktsioonipliidi kasutamisel oled kohe surnud aga kui 20 asemel näitab 2000 siis on asi ikkagi kahtlane
Aga üleliigne kiirgus põhjustab geenimutatsioone , see on tõestatud , olgu see kas radioaktiivne kiirgus, magnetiline kiirgus või elektriväli
Ei pretendeeri siin mingitele vandenõuteooriate tõestamisele
Netis väidetakse, et induktsioonipliidid kuuluvad mingisse ohuklassi 2B.
Samasse ohuklassi kuuluvat ka tass kohvi.
Mõõtmised olla jälle näidanud, et pliit on ohtlik ainult siis, kui olla talle lähemal kui 30 cm või kasutada toidu segamiseks metallist esemeid.
Kiirgusest hullem olla hoopis see, et induktsioonipliit tapab toidu nagu mikrolaineahigi.
Samasse ohuklassi kuuluvat ka tass kohvi.
Mõõtmised olla jälle näidanud, et pliit on ohtlik ainult siis, kui olla talle lähemal kui 30 cm või kasutada toidu segamiseks metallist esemeid.
Kiirgusest hullem olla hoopis see, et induktsioonipliit tapab toidu nagu mikrolaineahigi.
Kindlasti, lapiku maa teooria jüngrid esinevad meil ka avalikult mitu korda aastas.Walter2 kirjutas:Kui juba vaktsiinide kahjulikkuse kohta on uuringuid tehtud küll leiab ka killerpliitide kohta midagi kui veidi interneeduses tuulata.
Aga miks see kõik üht valget heteromeest huvitama peaks?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
See küsimus toob mulle meelde ühe anekdoodi:Kriku kirjutas:Aga miks see kõik üht valget heteromeest huvitama peaks?
Üks neeger (hetero) visati välja kolmanda korruse aknast.
Teine neeger (homo) visati välja üheksanda korruse aknast.
Kumb neeger esimesena surnuks kukkus?
See, kes esimesena välja visati. Ja kui vähemalt üks nendest sisse soolati / koheselt tarbiti, siis oleme teemas 
Peab vist netist tellimise ära proovima või akf kalleb'i kliendiks hakkama.

Peab vist netist tellimise ära proovima või akf kalleb'i kliendiks hakkama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline