Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Z03
Liige

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Z03 »

Roamless kirjutas:Kas oled moderaatoriks saanud või mida ma sinuga klattima pean?
Akf Svejk on viimasel ajal väga kuri. Eriti kuri on ta minu peale, kuigi ma pole talle omateada midagi halba teinud. Pärisin temalt aru privaatkirjas, miks ta vihane on, miks mu postitusi jälitab, aga ta ei vastanud mitte midagi.

Ma ei võta seda kuigi isiklikult, sest see siin on internet ja inimesed ei käitu virtuaalis alati väga mõistlikult. Ma pigem olen mures akf Svejki tervise pärast, sest varem või hiljem selline stress annab tervise osas tagasilöögi. Ja ma palun mitte pidada seda minupoolseks irooniaks vms negatiivseks, ma mõtlen seda täiesti tõsiselt. Abi on olemas, vaja ainult küsida. Kasvõi alustuseks rääkida pereõe või -arstiga ja siis juba vaadata edasi.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Roamless kirjutas:https://www.err.ee/907256/kusitlus-vali ... oalitsioon
Siin on sulle rahvaküsitlus, millist valitsust enamik valijatest näha tahab
Ma ei loe sealt välja, millist koalitsiooni enamik valijatest näha tahab.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

kaugeltuuriv kirjutas:Troll pane oma suu kinni ja mõtle mida sa suust välja ajad.Pasarahed ja muud sinu sõnad on selliste meeste suust kiired tulemas,kes kannu taga praalivad kuidas naisi katsuvad.
Kui aga sa mängid õilsahingelist ja tahad selgeks teha,et Helme jun. oma sõnadega naiste õigusi ei riivanud,siis mine kooli tagasi.
Hoiatus ebaviisakuse ja isiklikuks minemise eest.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

https://www.err.ee/865633/ernits-jakko- ... ohta-saada
Svejk viidatud artikli autor, hea oleks tunda ka oma kangelasi, kellele viitab :D
https://www.ohtuleht.ee/380633/jakko-va ... iguga-mees
Tegu siis vana Edgari hääletoruga ja eriti crazy ekskesikuga.

Sellega nõus, nimetet persoon ei vääri tiražeerimist.

Kriku
Unforeseen consequences
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Ma ei loe sealt välja, millist koalitsiooni enamik valijatest näha tahab.
Täpsustame
Hoolimata aastaid kestnud teineteise materdamisest on valijate esimene valitsuse koosseisu eelistus suur koalitsioon Keskerakonna ja Reformierakonna vahel
Unforeseen consequences
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

See on mingi imelik küsitlus, kus tulemusi esitatakse erakondade valijate kaupa. Mina ei loe sealt välja, et Eesti kõigi valijate enamik eelistaks üht või teist koalitsiooni. Ka ei eelista seal ühegi üksiku erakonna valijaskonna enamik mingit kindlat koalitsiooni.

Tegelikult ei saa ma üldse aru, mida see küsitlus näitab. Minu arust on kogu see "uudis" demagoogia.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Roamless kirjutas:
Akf Roamlessil on veel kaks eelmist jamaajamist klattimata, kui juba suure hurraaga ronib rinnaga peale uue materjaliga...
Kas oled moderaatoriks saanud või mida ma sinuga klattima pean?

https://www.err.ee/907256/kusitlus-vali ... oalitsioon
Siin on sulle rahvaküsitlus, millist valitsust enamik valijatest näha tahab,
nii et enamiku rahva silmis on see vägivaldne koalitsioon st Jürka tahab olla peaminister ja on valmis selle nimel ükskõik mida tegema, isegi tema oma partei liikmed ei soovi antud liitu.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=85667567

Teiseks, on sul tõendid, et tühisüdamed olid hästi korraldatud infooperatsioon (olgu öeldud, et tõesti ei viitsi seda teemat uuesti nämmutama hakata)
Nonii, lõpuks ometi (sa lõpetasid kometi) ... :)

Ei, ma ei ole moderaatoriks hakanud.
Moderaatoriks ei hakata - moderaatoriks sünnitakse - ja sa tead seda väga hästi.. :D

Niisiis võtame järjekorras:
Esiteks - küsitlus ei ole uuring: https://sirp.ee/s1-artiklid/c9-sotsiaal ... Wu3IbLvZlU
Palun pööra tähelepanu, et sinu käest küsiti mitmuses sic! uuringud!
Ära vingerda! :) Kus on uuringud? Või lihtsalt kasutasid sellist üldistavaltliialdavat ütlemist andmaks oma sõnadele suuremat tähendust?
Ei ole mingeid "uuringuid". On artikkel postimehes.

Teiseks - mul ei ole tõendeid, sest mul ei saagi neid olla, küll aga olen selgelt välja ütelnud, et minu meelest ehk teisisõnu see on minu arvamus. Selleks, et võib oma arvamus olla,
ei pea tõendeid olema. Küll aga oled näiteks sina keeldunud tõendeid esitamast, küll aga nõuad neid teiste käest :D . Kus on sinu tõendid, et kõnealune liikumine on rahvaalgatus?
Kus on sinu tõendid, et see ei ole infooperatsioon? Palun esita need ja ma katsun kaa midagi "joonistada".
Antud juhul on meie vahe selles, et mina kui ütlen ennast midagi arvavat,siis sina väidad kindlas kõnepruugis, et "nii ongi"
(...ja siis veel ei vastuta oma jamade eest... :mrgreen: )

Kolmandaks - lõpeta see "vägivaldse koalisatsiooni" (ja rattaletõmmatud Jyrka) jutt pluss "enamuse rahva eest" kõnelemine.
Sa ei saa seda teada, sest "ei ole uuringuid" :D

Neljandaks - ootan jätkuvalt, et vastutaksid ülejäänud materjali eest, millest käesolevaga nõtke elegantsiga üle libisesid.... :)
Ma ei ole saanud mitte ühelegi väljatoodud punktile rahuldavat või vähemalt loogilist vastust.
Palun proovi uuesti.

P.S.

Parafraseerides L.Koidulat: "Tühi pea ja tühi süda - kess...... neid jõuaks lahuta...
Viimati muutis Svejk, 21 Mär, 2019 12:06, muudetud 3 korda kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Roamless kirjutas:https://www.err.ee/865633/ernits-jakko- ... ohta-saada
Svejk viidatud artikli autor, hea oleks tunda ka oma kangelasi, kellele viitab :D
https://www.ohtuleht.ee/380633/jakko-va ... iguga-mees
Tegu siis vana Edgari hääletoruga ja eriti crazy ekskesikuga.

Kriku

Kas ta mitte roheliste hulgas ei kanditeerinud valimistel?
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Z03 kirjutas:[Abi on olemas, vaja ainult küsida. Kasvõi alustuseks rääkida pereõe või -arstiga ja siis juba vaadata edasi.
Täna muretsemast, hästi. Kuidas endal läheb... 8) Millal viimati? :D
(ja mul ei ole ravikindlustust.... :))
Viimati muutis Svejk, 21 Mär, 2019 12:17, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

ttps://epl.delfi.ee/news/eesti/ekre-ministrite-unenaod-sobralik-ak-lameda-maa-kursus-ulikoolis-abordieelarve-null?id=85660807
Kas keegi saaks selle loo täispikkuses avaldada.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Kriku

Argumentum ad hominen. Pime kana leiab ka vahest tera.
Ei ole nimetet persooni sõber ega poolehoidja, kuid sõnade sisust üle libiseda üksnes seetõttu, et kõnõleja meile ei meeldi/võimisiganes
räägib argumentatsiooni nõrkusest või selle puudumisest.
Viimati muutis Svejk, 21 Mär, 2019 12:14, muudetud 2 korda kokku.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

No kuulge- vehkida jaanuarikuu küsitlusega ja kilgata rinnal särki rebides rahva tahtest...tõsiselt? Järsku võtaks ülepea endale sobiva küsitluse näiteks aastast 2014. Või siis 1991. Mil seesamane rohtu näriv rahvas tahtis tõsimeeli presidendiks EKP Keskkomitee sekretäri valida...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

AndresTy kirjutas:Keskerakonna sisekonflikt areneb.

https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=85667567

Üks väga kummaline episood, et PBK keeldus Raimondi klippe raha eest näitamast - väikese reserveeringuga muidugi, kui see väide paika peab. Ei tea muidugi mis põhjusel aga veider küll, kas muidu nii "eestisõbralik" propakanal on loodava koalitsiooni poolt või?
Me ei tea, mis leping või ka kirjutamata kokkulepped Keskil selle kanaliga on. Võimalikud on teatud välistused. Kesk on neile kindlasti megaklient, arvestades, et suunab ka Tallinna raha. Aga seda võiks meie uuriv ajakirjandus tõesti uurida. Võimalikud erinevad variandid. Ma miskipärast ei usu, et Moskva käsul.
Dona nobis pacem!
Viiskümmend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Viiskümmend »

Lisasin siis abordi "Kas N Liidus oli ka midagi head" arutellu :roll:
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Svejk kirjutas:Sellega nõus, nimetet persoon ei vääri tiražeerimist.

Kriku

Argumentum ad hominen. Pime kana leiab ka vahest tera.
Ei ole nimetet persooni sõber ega poolehoidja, kuid sõnade sisust üle libiseda üksnes seetõttu, et kõnõleja meile ei meeldi/võimisiganes
räägib argumentatsiooni nõrkusest või selle puudumisest.
Ei ole nõus, et ad hominem. Lähtume ikka sellest, mida see troll varem kirjutanud on, mitte tema isiksuseomadustest.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist