Kuidas selle valguses praegusesse Saksamaasse üldse tuleks suhtuda?AMvA kirjutas:Ma olen aru saanud, et mingit rahvust või riiki saab alles siis normaalseks hakata pidama, kui ta oma ajaloost hakkab ajalugu tõeselt käsitlevaid filme tegema.

Kuidas selle valguses praegusesse Saksamaasse üldse tuleks suhtuda?AMvA kirjutas:Ma olen aru saanud, et mingit rahvust või riiki saab alles siis normaalseks hakata pidama, kui ta oma ajaloost hakkab ajalugu tõeselt käsitlevaid filme tegema.
Pole küll uut T-34 ulemakat näinud ja raha eest ei lähe ka vaatama, kuid kas pole tegu nõukaegse filmi animeerimisega uuemas ja uhkemas kuues. Kas originaalis mitte Ervin Abel ja Tõnu Aav ei olnud ja sisu midagi stiilis, et nõukogude sõjavangidele anti laskemoonata T-34, millega nad siis fritsudele liikuvat märklauda pidid etendama, kuid vangid "laiendasid" ülesannet omavoliliselt ja kasutasid tanki põgenemiseks.Mulle piisas selle "T34 ulmeka" puhul ainuüksi treileri nägemisest..
Sakslastel pole häda midagi, on tehtud mitu realistlikult ja ilma igasuguse propagandaliku umbluuta sõda käsitlevaid filme, Das Boot ja Stalingrad tulevad esimestena pähe. Lisaks veel minisarjad.Walter2 kirjutas:Kuidas selle valguses praegusesse Saksamaasse üldse tuleks suhtuda?AMvA kirjutas:Ma olen aru saanud, et mingit rahvust või riiki saab alles siis normaalseks hakata pidama, kui ta oma ajaloost hakkab ajalugu tõeselt käsitlevaid filme tegema.
Neli tankisti ja koer. Seal oli selline stseen.... Kas originaalis mitte Ervin Abel ja Tõnu Aav ei olnud ja sisu midagi stiilis, et nõukogude sõjavangidele anti laskemoonata T-34, millega nad siis fritsudele liikuvat märklauda pidid etendama, kuid vangid "laiendasid" ülesannet omavoliliselt ja kasutasid tanki põgenemiseks.....
Ei saand ka aru sellest "killust"Walter2 kirjutas:Kuidas selle valguses praegusesse Saksamaasse üldse tuleks suhtuda?AMvA kirjutas:Ma olen aru saanud, et mingit rahvust või riiki saab alles siis normaalseks hakata pidama, kui ta oma ajaloost hakkab ajalugu tõeselt käsitlevaid filme tegema.
Tarkovski "Ivanovo detstvo" 1962Borja kirjutas: Venelastest aga - oma vähesed head sõjafilmid 2.maailmasõjast tegid nad vist 1960tel (üksikud head filmid ikka olid ju).
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist