Pole mõtet kooli kaela ajada seda, mis endal õppimata. Iga inimese aukohuseks võiks olla hümni iseseisev õppimine. Iga normaalne mees saab hümni hiljemalt kaitseväes selgeks, kus seda igal õhtul lauldakse. Ilmselt on hümni vigaselt laulvatel noormeestel kodanikukohus täitmata.Imelik on see, et kas koolides tänapäeval üldse hümni ei õpetata
Kes sa selline sell oled, et lahterdad siin oma äranägemise järgi, kes on Eesti meelne ja kes ei ole. See on minu käsi seal pildidl ja kui sul on probleeme siis võib teemat kuskil arutada, sügavalt Eesti meelne sell. Huvitav, et sul oma avatari suhtes pole tekkinud iseenda Eesti meelsusega probleeme. Mis siin ikka, pole muud teha, kui tsiteerida vana head Svejiki: poolpeeretaja.soadf kirjutas:http://www.photoline.ru/photo/1154369515 ainuke pilt mis vihjab mitte Eesti meelsusele.8lej99nud on ok.
A4 kirjutas:Haterider, kui küsida tohib, siis mida need sümbolid sinu käe peal tähendavad ja kas need on kuidagi seotud ka eestluse ja eestimeelsusega?
Kui,8ra seletad,mis seal kujutatud on ja see on Eestiga seotud ,mitte natsidega.Ja ma pole 8lenud ,et ma olen Eesti meelne.haterider kirjutas:Kes sa selline sell oled, et lahterdad siin oma äranägemise järgi, kes on Eesti meelne ja kes ei ole. See on minu käsi seal pildidl ja kui sul on probleeme siis võib teemat kuskil arutada, sügavalt Eesti meelne sell. Huvitav, et sul oma avatari suhtes pole tekkinud iseenda Eesti meelsusega probleeme. Mis siin ikka, pole muud teha, kui tsiteerida vana head Svejiki: poolpeeretaja.soadf kirjutas:http://www.photoline.ru/photo/1154369515 ainuke pilt mis vihjab mitte Eesti meelsusele.8lej99nud on ok.
Eks lolle, kes kõike filmide järgi lahterdavad leidub ikka. Mõni arvabki, et kui vaadatud prügikastiteosed Romper Stomper ja American History X, siis on suur skinheadide spetsialist. Päris naerma ajavad sellised tegelased. Ja üldse, mis puutub riietesse, siis iga inimene riietub nii, nagu ta tahab ja ei kuula kellegi kolmanda möla. Ei ole normaalne inimene see, kes riietub vastavalt Notsnoi Pozori või mõne muu, näiteks kremlimeelsete, maitse järgi. Sama käib ka tattoode ja muu kohta, lollid leiavad ikka, millest vinguda. Kui inimene teeb endale tattoo, siis on tähtis, et ta teeb selle endale, mitte kellegile teisele. Ja üldjuhul ongi väga tore kui on inimesi, kes pole halli massi seast, oskavad ise olla ja mõelda.Teemase ka veidi.Tegelt,kui tavaline inimene neid pilte vaatab,saab aru ta ,et nad on seal skinnid ehk neonatsid,mitte rahvuslased.Kuna,nad riietuvad sarnaselt nagu skinnid.Paljas pea,teksad v8i kaitsev8rvi p8ksid,tanksaapad,siis mingi s8rk millel on kujutaud Saksa relvaj8ude v8i muus Saksa teema,ja kannavad bomberit.
Härra Charlemagne, kas teie puhul tegu muusikaõpetajaga?Charlemagne kirjutas:Ei mitte, kamraad Wiking, et koolis sugugi ei õpetataks, lihtsalt minu kooliaeg oli enne ajaloolist materjalismi. EW hümni laulmise eest oleks dire kõrvad peast ära kiskunud. Praegu ikka õpetatakse, küll aga ei nõuta selle laulmist. Olen isegi kuulnud, kuidas kooliaktusel hümni lastakse krägiseva kasseti pealt, oh rõvedust küll. Ja seda "rippumatus Eesti Wabariigis", oh me, oh my!
Oma õpilastele olen küll maast madalast selgeks teinud, et kes ei oska hümni ja seda ei laula kaasa, on mitte eestlane, vaid maksavorst. See 19.- Kr. kg. Rahvusliku ja patriootilise kasvatusega ei peaks tegeldama mitte ainult kodanikuõpetuse tunnis, vaid kool tervikuna peaks selles suhtes olema "maa sool".
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline