Sinimägede mälestusüritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Rahu, kamraadid! Ihr Verteidigungengel, der über Sie aufpaßt! Vôtre ange de la défense observant au-dessus de vous! :twisted: :twisted: :twisted:
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Imelik on see, et kas koolides tänapäeval üldse hümni ei õpetata
Pole mõtet kooli kaela ajada seda, mis endal õppimata. Iga inimese aukohuseks võiks olla hümni iseseisev õppimine. Iga normaalne mees saab hümni hiljemalt kaitseväes selgeks, kus seda igal õhtul lauldakse. Ilmselt on hümni vigaselt laulvatel noormeestel kodanikukohus täitmata.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Nii ta on. Minu ajal ka ei õpetatud koolis EW hümni, "Eesti lippu", "Eestimaa su mehemeel" ega "Narva pataljoni laulu". Olid hoopis.... :oops: "Suur Lenin, ta oli üllas..." ja need teised ka. Aga selgeks said need omad laulud samuti.
Vast on häda selles, et üldse lauluharjumus on alla käinud? Ei taha seda vanainimese irinat kuuldavale tuua, aga tõesti....meie ajal...
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Veider, et ka koolis ei õpetata eesti hümni, leian seda, et iga endast endast lugupidav kool peaks seda tegema. Aga iga EV kodaniku, rääkimata rahvuslase, kohus on osata eesti hümni. Veider vaadata kloune, kes laulavad hümni paberi pealt või puterdavad, kuna sõnad pole peas.

Jah, EKV's, vähemasti minu ajal, laulsime hümni vähemalt kord päevas! Ja nii peabki!
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Muide, mis puudutab koole, siis olen kindel, et kõikides Eesti koolides hümnilaulmist ka õpetatakse, muusikatunnis. Minu 7-aastasele vennale õpetati hümnilaulmist juba lasteaias. Iseasi on see, kas seda õpetatakse igal aastal, alates 1. klassist kuni 12ni, samuti on omaette küsimus see, kas lapsed hümni piisavalt korralikult pähe õpivad, mitte seda paari aasta jooksul ei unusta. Kolmandaks ei maksa unustada ka neid ludrisid, kes muusikatunnist lihtsalt poppi teevad. Selliste puhul pole ju kasu ka sellest, kui hümni igas muusikatunnis lauldakse. Need rahvuslased, kes maikuus pronkssõduri juures Eesti hümni valjusti ja valesti pröökasid, olid vist küll muusikatunnist regulaarselt poppi teinud ja kaitseväeteenistusest kõrvale viilinud.
Viimati muutis A4, 01 Aug, 2006 18:22, muudetud 1 kord kokku.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Ei mitte, kamraad Wiking, et koolis sugugi ei õpetataks, lihtsalt minu kooliaeg oli enne ajaloolist materjalismi. EW hümni laulmise eest oleks dire kõrvad peast ära kiskunud. Praegu ikka õpetatakse, küll aga ei nõuta selle laulmist. Olen isegi kuulnud, kuidas kooliaktusel hümni lastakse krägiseva kasseti pealt, oh rõvedust küll. Ja seda "rippumatus Eesti Wabariigis", oh me, oh my!
Oma õpilastele olen küll maast madalast selgeks teinud, et kes ei oska hümni ja seda ei laula kaasa, on mitte eestlane, vaid maksavorst. See 19.- Kr. kg. Rahvusliku ja patriootilise kasvatusega ei peaks tegeldama mitte ainult kodanikuõpetuse tunnis, vaid kool tervikuna peaks selles suhtes olema "maa sool".
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Vahepeal tunduvad igasuguste saksa asjade kandmised säänsed "nõmedad ja mõnitavad"
Wiking
Liige
Kontakt:

Olen sinuga nõus Charlemagne :!: Sa oled tubli :!: Minu lugupidamine :!:
Kasutaja avatar
haterider
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas haterider »

soadf kirjutas:http://www.photoline.ru/photo/1154369515 ainuke pilt mis vihjab mitte Eesti meelsusele.8lej99nud on ok.
Kes sa selline sell oled, et lahterdad siin oma äranägemise järgi, kes on Eesti meelne ja kes ei ole. See on minu käsi seal pildidl ja kui sul on probleeme siis võib teemat kuskil arutada, sügavalt Eesti meelne sell. Huvitav, et sul oma avatari suhtes pole tekkinud iseenda Eesti meelsusega probleeme. Mis siin ikka, pole muud teha, kui tsiteerida vana head Svejiki: poolpeeretaja.
Blood against gold
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Haterider, kui küsida tohib, siis mida need sümbolid sinu käe peal tähendavad ja kas need on kuidagi seotud ka eestluse ja eestimeelsusega?
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

A4 kirjutas:Haterider, kui küsida tohib, siis mida need sümbolid sinu käe peal tähendavad ja kas need on kuidagi seotud ka eestluse ja eestimeelsusega?

Kui lubad lisaksin endapoolse filosofeeriva kommentaari:

Eks selle Eestimeelsusega on meil nii ja naamoodi - aga üldiselt on ikka defitsiit...
Nojah - aga eks neofašism on kah rahvusmeelne - siin pole midagi öelda.
Ainult, et pane tähele :!:
Rahvus - mitte rahva :shock:
Ja kõikvõimalik Eesti riigi sümboolika mängib siin kaasa... kilbi rollis.
Jaa jaa jaa...
Edasi tuleb demagoogia - a,la "pole keelatud" "auasi" "vabaduse eest" jne.
Kui mõnel sellisel (mitte kõigil) - aga just sellisel vabaduse eest võitlejal avaneb võimalus kuskil sõna võtta (juhul kui ta ikka oskab üle kolme sõna ritta panna) - tuleb meie vabadusvõitleja huulilt silmapilk nõudmine: "keelata""käskida"" opositsiooniga arveid õiendada" jne.
Nii, et vabadust küllaga. :D

PS

Sõna "neofašism" ei kasuta ma seepärast sugugi juhuslikult.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Rahu, veelkord rahu! Mis see Haterideri tattoo nüüd kellegile ette jäi? Täitsa ilus pilt, ma ei saa kogu sümboolikale vast pihta, aga viikingilaev, ruunimärk, beerserki(?) vihane koon ja kõik muu....no milles küsimus? On palju hullemaid nähtud. Mees ise teab, mida kannab, ega tema pole oma käppa teile imetlemiseks siia üles pannud, nochnoi poisid tegid pildi ja meil riidu kuipalju. :evil: ...küll on ikka vähe vaja ,et eestlasi omavahel riidu ajada.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

haterider kirjutas:
soadf kirjutas:http://www.photoline.ru/photo/1154369515 ainuke pilt mis vihjab mitte Eesti meelsusele.8lej99nud on ok.
Kes sa selline sell oled, et lahterdad siin oma äranägemise järgi, kes on Eesti meelne ja kes ei ole. See on minu käsi seal pildidl ja kui sul on probleeme siis võib teemat kuskil arutada, sügavalt Eesti meelne sell. Huvitav, et sul oma avatari suhtes pole tekkinud iseenda Eesti meelsusega probleeme. Mis siin ikka, pole muud teha, kui tsiteerida vana head Svejiki: poolpeeretaja.
Kui,8ra seletad,mis seal kujutatud on ja see on Eestiga seotud ,mitte natsidega.Ja ma pole 8lenud ,et ma olen Eesti meelne.

Teemase ka veidi.Tegelt,kui tavaline inimene neid pilte vaatab,saab aru ta ,et nad on seal skinnid ehk neonatsid,mitte rahvuslased.Kuna,nad riietuvad sarnaselt nagu skinnid.Paljas pea,teksad v8i kaitsev8rvi p8ksid,tanksaapad,siis mingi s8rk millel on kujutaud Saksa relvaj8ude v8i muus Saksa teema,ja kannavad bomberit.
Wiking
Liige
Kontakt:

Teemase ka veidi.Tegelt,kui tavaline inimene neid pilte vaatab,saab aru ta ,et nad on seal skinnid ehk neonatsid,mitte rahvuslased.Kuna,nad riietuvad sarnaselt nagu skinnid.Paljas pea,teksad v8i kaitsev8rvi p8ksid,tanksaapad,siis mingi s8rk millel on kujutaud Saksa relvaj8ude v8i muus Saksa teema,ja kannavad bomberit.
Eks lolle, kes kõike filmide järgi lahterdavad leidub ikka. Mõni arvabki, et kui vaadatud prügikastiteosed Romper Stomper ja American History X, siis on suur skinheadide spetsialist. Päris naerma ajavad sellised tegelased. Ja üldse, mis puutub riietesse, siis iga inimene riietub nii, nagu ta tahab ja ei kuula kellegi kolmanda möla. Ei ole normaalne inimene see, kes riietub vastavalt Notsnoi Pozori või mõne muu, näiteks kremlimeelsete, maitse järgi. Sama käib ka tattoode ja muu kohta, lollid leiavad ikka, millest vinguda. Kui inimene teeb endale tattoo, siis on tähtis, et ta teeb selle endale, mitte kellegile teisele. Ja üldjuhul ongi väga tore kui on inimesi, kes pole halli massi seast, oskavad ise olla ja mõelda.
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Charlemagne kirjutas:Ei mitte, kamraad Wiking, et koolis sugugi ei õpetataks, lihtsalt minu kooliaeg oli enne ajaloolist materjalismi. EW hümni laulmise eest oleks dire kõrvad peast ära kiskunud. Praegu ikka õpetatakse, küll aga ei nõuta selle laulmist. Olen isegi kuulnud, kuidas kooliaktusel hümni lastakse krägiseva kasseti pealt, oh rõvedust küll. Ja seda "rippumatus Eesti Wabariigis", oh me, oh my!
Oma õpilastele olen küll maast madalast selgeks teinud, et kes ei oska hümni ja seda ei laula kaasa, on mitte eestlane, vaid maksavorst. See 19.- Kr. kg. Rahvusliku ja patriootilise kasvatusega ei peaks tegeldama mitte ainult kodanikuõpetuse tunnis, vaid kool tervikuna peaks selles suhtes olema "maa sool".
Härra Charlemagne, kas teie puhul tegu muusikaõpetajaga? :D
Igaljuhul tundute olema väärt inimene, väärt vaadetega.
Hümn on tõesti asi mida peaks oskama, nui neljaks :!:
Oeh, niipalju on asju, mis südant vaevad ja need on kõik seoses Eesti rahva ja kultuuriga, aga vahepeal tekib selline tölpinud tunne, et midagi ei oska sellepärast ette võtta.Sellepärast ajan ikka oma Eestimeelset joont edasi, tuleb, mis tuleb.
Vot, saini südamelt ära :D
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline