Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Eks kartulisalatit ole igasugust (sakslased teevad äädikaga), aga õige Eesti kartulisalati (ka rosolje jm. tänaste "rahvustoitude") juuri peaks otsima ennesõjaaegsest vabariigist, kui seda kokanduskursustel tutvustati. Vanu Taluperenaise numbreid sirvides peaks ka asjast aimu saama. Algselt oli kartuli osatähtsus salatis arvatavasti üsna suur - odav ja kõigile kättesaadav toiduaine, lisaks ka toitev kõigi teiste köögiviljadega võrreldes. Kartulisalatit on kerge nii komponeerida, et on maitsev, aga samas tõeline "viimsepäeva" söök ehk odav ja samas toitev.
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Uusaastaretsept:
Võtate taldrikule 100g Olivier'd (võib asendada ka kartulisalatiga)
siis võtate 100g viina,
siis võtate veel 100g viina,
seejärel veel 100g viina
siis 100g konjakit,
edasi üks pokaal šampust
ja veel 100g viina.
Siis toetate näo pehmelt taldrikule.
Salat on valmis.
(Ma tean küll et selle oleks pidanud naljanurka postitama, aga kui Olivier' salat juba jutuks tuli)
siis võtate 100g viina,
seejärel veel 100g viina
siis 100g konjakit,
edasi üks pokaal šampust
ja veel 100g viina.
Salat on valmis.
(Ma tean küll et selle oleks pidanud naljanurka postitama, aga kui Olivier' salat juba jutuks tuli)
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Minu meelest on see mõistlik viis vana-aastaõhtu (mis sujuvalt läheb üle uue aasta hommikuks) veetmiseks.Sam Beaver kirjutas:Uusaastaretsept:
siis võtate 100g viina,
seejärel veel 100g viina
siis 100g konjakit,
edasi üks pokaal šampust
ja veel 100g viina.
Salat on valmis.
See teeb ju kokku pool liitrit kanget alkoholi korraga (pokaal šampust siin enam suuremat rolli ei mängi). Järgmisel päeval oleks ilmselt 3. astme pohmakas. Kes ei tea, mida viimane tähendab, siis:Z03 kirjutas:Minu meelest on see mõistlik viis vana-aastaõhtu (mis sujuvalt läheb üle uue aasta hommikuks) veetmiseks.Sam Beaver kirjutas:Uusaastaretsept:
siis võtate 100g viina,
seejärel veel 100g viina
siis 100g konjakit,
edasi üks pokaal šampust
ja veel 100g viina.
Salat on valmis.
1. astme pohmell: kardad, et sured kohe ära;
2. ------,,--------: oled kindel, et sured kohe ära;
3-------,,--------: kardad, et viimaks ei suregi kohe ära.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Päris jube. Vat siis kui hea, et mul kunagi pohmelli pole olnud. Mida ei ole, seda ei oska ka karta.Manurhin kirjutas: See teeb ju kokku pool liitrit kanget alkoholi korraga (pokaal šampust siin enam suuremat rolli ei mängi). Järgmisel päeval oleks ilmselt 3. astme pohmakas. Kes ei tea, mida viimane tähendab, siis:
Pohmell tuleb ikka välja teenida, niisama seda ei saa. Ning üleüldse on joomine tugevate inimeste pärusmaa.Z03 kirjutas:Päris jube. Vat siis kui hea, et mul kunagi pohmelli pole olnud. Mida ei ole, seda ei oska ka karta.Manurhin kirjutas: See teeb ju kokku pool liitrit kanget alkoholi korraga (pokaal šampust siin enam suuremat rolli ei mängi). Järgmisel päeval oleks ilmselt 3. astme pohmakas. Kes ei tea, mida viimane tähendab, siis:

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Vist üks alatumaid kelkimisi siin foorumis. Sama hästi võiks ratastoolirallil kankaani tantsida vms.Z03 kirjutas:Päris jube. Vat siis kui hea, et mul kunagi pohmelli pole olnud. Mida ei ole, seda ei oska ka karta.
Oot, mis? Sa asetad joobarid invaliididega ühele pulgale? Ja see pole alatu?Drax kirjutas:Vist üks alatumaid kelkimisi siin foorumis. Sama hästi võiks ratastoolirallil kankaani tantsida vms.

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Oot, mis? Sa nimetad Z03 joobariks? Ja see pole alatu?Sho kirjutas:Oot, mis? Sa asetad joobarid invaliididega ühele pulgale? Ja see pole alatu?Drax kirjutas:Vist üks alatumaid kelkimisi siin foorumis. Sama hästi võiks ratastoolirallil kankaani tantsida vms.

Kus? Ei pole nimetanud. Mina usun, et Z03 pole joobar, ta ise ütles. Seda mitteolemist Drax talle süüks panigi, et kelgib mittejoobarlusega, et see olla nagu jalutute invaliidide solvamine, kes järelikult on samal pulgal joobaritega.andrus kirjutas:Oot, mis? Sa nimetad Z03 joobariks? Ja see pole alatu?
Jeerum, nigu lapsele seleta.

Z03 ütles, et tal pole kunagi pohmakat olnud.
Ma tugeva eksperdina näen järgnevaid võimalusi sellise olukorra tekkimiseks:
A. ta pole alkoholi tarvitanud
B. ta on liiga vähe korraga joonud
C. ta on ikka veel vine all
D. on juhtunud tõeline ime ja meil on tegu inimesega, kellel ei teki pohmelli alkoholi tarbimise peale
Seega rohkem kui 25% ja vähem kui 75% tõenäosusega (kui oletada, et kõik variandid on võrdse tõenäosusega) võib tegu olla ikkagi joobariga
Ja seetõttu ei saa kuidagi öelda, et pohmaka mittetekkimine tähendab kelkimist mittejoobarlusega.
Ma tugeva eksperdina näen järgnevaid võimalusi sellise olukorra tekkimiseks:
A. ta pole alkoholi tarvitanud
B. ta on liiga vähe korraga joonud
C. ta on ikka veel vine all
D. on juhtunud tõeline ime ja meil on tegu inimesega, kellel ei teki pohmelli alkoholi tarbimise peale
Seega rohkem kui 25% ja vähem kui 75% tõenäosusega (kui oletada, et kõik variandid on võrdse tõenäosusega) võib tegu olla ikkagi joobariga

Ja seetõttu ei saa kuidagi öelda, et pohmaka mittetekkimine tähendab kelkimist mittejoobarlusega.
ot jätkuks mainiks, et meie kandis vähemasti tähendas joobar ohtrat vastasugupoolega läbikäijat.
eki kahjuks ei kinnita ega lükka ka ümber.
aga liigne snaps ehk oli joomari teema.
vabandust.
eki kahjuks ei kinnita ega lükka ka ümber.
aga liigne snaps ehk oli joomari teema.
vabandust.
Väeosade meditsiiniteenistuses on tavaline, et esmaspäeva hommikupoolikul imbuvad tagaukse kaudu sisse väsinud olemisega ja kõva häält ning eredat valgust pelgavad kaadrid, kes väriseva häälega aspiriini (tänapäeval ibuprofeeni) paluvad. Pohmell on tegelikult alkoholimürgitus ja vedelikupuudus, mille vastu aitab see, kui juua vähem, juua iga napsu juurde klaas vett või mahla ja enne magama minekud võtta klaasitäis mineraalvett valuvaigistiga. Tilka ei ole mõtet meedikutelt paluda, seda saab ainult meditsiiniteenistus, mugudele ei ole ette nähtud!
Mul pole ka kunagi pohmelli olnud, kuigi ma olen kolm korda elus nii purjus olnud, et oma veerand tundi oli tasakaaluga probleeme. Ja üldse oleksin ma kôige suurem joodik, kui alkohol purju ei teeks.
Kelleks kõigeks mind siin Militaar.netis pole aegade jooksul nimetatud. 

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist