Kriku kirjutas:OK, mul on tegelikult ükskõik, milline demagoog selle välja mõtles. Täiesti võimalik, et akf ei mõelnud välja ja kopeeris selle mõnelt teiselt demagoogilt.
Selles mõttes on hästi läinud, et ainult demagoogi tiitliga seekord pääsesin...
Eks me kõik ole enam või vähem demagoogid, sest oleme ikkagi inimesed, mitte automaadid ja sellest pole nö pääsu...
(loomulikult süüdistuse võiks ka korrektselt tagasi võtta, mitte lajatada igaks juhuks järgmise sildiga, aga see selleks - seda oleks vist palju palutud...

)
Ja loomulikult oli ühest korrast vähe et selgitamaks, et ma pelgalt tõlkijana teksti kallal olin...
Millele lisa lugemist austatud kaasfoorumlane pakub, jääb paraku selgusetuks, ja minule kui eriti nõrga inglise keele valdajale ei selgu see ka viidatud lingist...
Õnneks tulevad foorumi reeglid minusugusele maakale appi ja ütlevad, et:
- foorum on eelkõige eesti keelne ning eesti keskne. Kui postitad pikemaid võõrkeelseid tekste, siis katsu lisada ka eesti keelne lühikokkuvõte.
"Pikkus on suhteline mõiste ja subjektiivselt tajutav", nagu ütles vähevarustatud meesterahvas
(ma loodan, et ma selle kõnekujundi kasutamise eest samuti vastu päid ja jalgu saama ei hakka...
Niisiis jätan julgelt selle vihje vahele ja teen näo et kõik on hästi, kuniks lahti seletad...
Huhh, eelmine kord lajatati "Name droppinguga" - sellest närisin veel kuidagi läbi, et loobitakse mingeid linke ja artikleid, aga et miks......?

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)