Mina hoian relvasid käes praktiliselt iga päev ja lasen paar korda nädalas, niiet tean täpselt kuidas ja millega on ka 25m peale lasta, kuigi nii lähedale laskmine on mulle pigem erand kui reegel.
Lihtsalt, kui olin püstolid hommikul turvaruumist letti ladunud (st ma tunnetan erinevate püstolite/revolvrite kaalu ja gabariite pm iga päev 2*) ning sain aega enne klientide tulekut uudiseid lugeda, sattusin ka selle uudise peale, et relvatesti tegemine olevat tänapäeval snaiprioskus. Võttis muhelema. Siis jäin mõtlema ja läksin uuesti püstolivitriini taha seisma ja mõtlesin; mina saaks enamusega nendest 25m peale pihta, aga huvitav kas ma nende pisikestega (antud margid olid lihtsalt näiteks letist võetud pisemad püstolid) ka saaksin?? Siis tekkiski mõte, et nendega peaks arvestus ikka kuidagi teist moodi käima... Ei hakka omale vastu rindu taguma ja ütlema, et ma saan iga asjaga 25m pihta, vaid NENDEGA ON TÜKK MAAD RASKEM PIHTA SAADA. Ja eelpool mainitud 15m oleks mu meelest täitsa õige lahendus.
Loomulikult pooldan ka mina, et relvaomanikud regulaarselt relva tunnetamiseks ja füüsilise mälu harjutamiseks ikka aegajalt teda näpiks ja veel parem ka tiirus kätt pulsil hoiaks, aga ma ka näen erinevaid relvaomanikke ning relvasid tööalaselt ja no lihtsalt (ei suuda öelda võimatu) on raske nõuda minu meelest et nad kõik saaksid kindlalt 25m pealt testi tehtud

Mis teeme siis - võtame neilt relvad ära, kuigi tegemist on täiesti ontlike ja ohutute inimestega? Vahest tundub mulle pigem isegi vastupidi - need kellel ei tohiks üldse relva olla lasevad liiga tihti ja liiga palju

Seega palun ärge tampige sõnumitoojat, mina vaid vahendan seda millega kokku puutun ja mida kogemused ütlevad!