Kriku kirjutas:Küsimus, mille igaüks peab enda jaoks ise välja mõtlema, on see, et mida mõttetu piirangu alla sattudes teha. On igasuguseid variante:
* alustada avalikku legaalset võitlust - koguda toetajaid, moodustada survegrupp, hakata ajakirjanduses esinema, kaevata kohtutesse;
täpselt nii, punkt 4 on õige, no näiteks mina isiklikult saatsin eesti kodanikust valijana, juba detsembris 2015 kümnetele riigikogu liikmetele korduvalt teavitavaid meile, a. anvelti ja sotside kavandatud hiilivast (jõulu ja uue aasta vahelise 3-e päeva jooksul vastuvõetava) rs muudatusest.
kes mäletab, siis punaste tollases nägemuses võis eesti elanikul edaspidi olla vaid üks püstol või revolver. üks komisjonis istuv naissots kuulutas suureliselt, et "tema küll ei saa aru, miks kellelgi peaks kodus tulirelv olema!" enamus rk saadikutest polnud enne seda hääletamist kuulnudki selle kavandatava muudatuse detailidest, kuigi olid selle juba ühe (või isegi 2, ei mäleta enam) korra rk-s läbi hääletanud! näiteks ekre martin helme (ise relvaomanikuna) esitas mulle meili teel täpsustavaid küsimusi ja viis alles siis ennast asjaga kurssi. õnneks, tänu muidugi palju rohkemate inimeste protestidele, see muudatus ei jõustunud.
sedasama teen ma ka praegu- funktsioneerivas riigis ei ole vaja metsa sissiks minna, vaid tuleb võimule valida õigeid isikuid. ungari, tšehhi, poola rahva poolt valitud valitsused ei leppinud sellega ja vaidlustasid salvepiirangu ek-s. põhjendusega, et muudatus puudutab sadu tuhandeid omanikke ja miljoneid salvi, ning et see muudatus on tarbetu ja lihtsalt loll.
lisaks sellele, mis saab keelatud salvedest ja kes nende maksumuse (el-is miljonite € ulatuses) hüvitab, nagu alati, selle "pisiasja" peale pole ametnikuhärra isegi mõelnud- lihtsalt tuleb brüsseli bürokraadil pähe hiilgav idee, et täna keelame seaduslikult soetatud ühe asja ära, homme keelame teise asja ära, ülehomme paneme põlevkivitööstuse kinni- kuna üks rootsi titt on kurja näoga näppu vibutanud.
mina jällegi tõin, eelnevalt, need rs punktid välja mitte siin foorumis ajaviiteks, vaid akf-de arvamust küsides- kas tootja poolt poldile ettenähtud ar salv on alates 01.03.2020 seaduslik või mitte, kas piirajaga 30-ne poolauto salv on seaduslik või mitte! sellest oleneb kas salveomaja relvaluba säilib või mitte.