Kes millega parajasti tegeleb
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Teisi töid pole näidata, sest neid lihtsalt ei ole, sest see oli mu esimene tank (enne seda olen teinud ühe lennuki, mis oli vaid veenmaks mind, et lennukid ei ole tõesti minu ala). Värviks on humbroli 67, sest 66 panzergrau (või mis iganes selle nimi oli) tundus liiga kollane. pärast sai korduvalt mingi roostepruuni washiga üle tõmmatud ja kogu muusika. Pastellid tegid finaalis üldmulje sutsu mahedamaks...
btw, Siim, sul on plaanis enda oma kõrbepruuniks teha, või ka hall? ja kui saladus pole, mis variant täpselt? ...aa, ja kuidas sa need tabalukkude kinnitused seal tornitaguse kasti küljes tegid, mina ei saanudki nendega hakkama!
btw, Siim, sul on plaanis enda oma kõrbepruuniks teha, või ka hall? ja kui saladus pole, mis variant täpselt? ...aa, ja kuidas sa need tabalukkude kinnitused seal tornitaguse kasti küljes tegid, mina ei saanudki nendega hakkama!
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Raske uskuda et esimene tanki mudel. Minu esmaüritusega ei anna võrreldagi.
Kavatsen teha halli ja täpsemalt siis tanki number 814. Õpetuses siis hallidest esimene. Arvan, et teen ta sügiseses keskkonnas ja ma ei mõtle mitte kuldkollaste lehtede keskel, vaid ikka mõnusal mudasel teel.
Tornikasti klambritega oli tükk tegemist. Suure vandumisega sain ühe valmis, siis kukkus see maha. Järgnes tükk aega käpuli maas olemist. Õnneks leidsin üles. Teise sain kah kuidagi valmis, aga ega nad kuigi ilusad lähedalt pole. Kasutasin palju liimi, sest nad ei tahtnud koos püsida. Mul oli nendest lähedalt pilt ka tehtud, aga olen kogemata ära kustutanud.
Siim

Kavatsen teha halli ja täpsemalt siis tanki number 814. Õpetuses siis hallidest esimene. Arvan, et teen ta sügiseses keskkonnas ja ma ei mõtle mitte kuldkollaste lehtede keskel, vaid ikka mõnusal mudasel teel.

Tornikasti klambritega oli tükk tegemist. Suure vandumisega sain ühe valmis, siis kukkus see maha. Järgnes tükk aega käpuli maas olemist. Õnneks leidsin üles. Teise sain kah kuidagi valmis, aga ega nad kuigi ilusad lähedalt pole. Kasutasin palju liimi, sest nad ei tahtnud koos püsida. Mul oli nendest lähedalt pilt ka tehtud, aga olen kogemata ära kustutanud.
Siim
Tervist!vaoinas kirjutas:Terv!
Siinkohal tunnen ka huvi, kuidas Siimu ja Urmase sama mudel edeneb?
No Urmase oma seisab ilusasti kapi otsas..., isegi Dragoni Ausf.D sain juba kätte ja sobitasin kahte komplekti osaliselt kokku, kuid hetkel on täielik seisak. Ei taha enne kallale asuda, kui mõni käigusolev projekt ühele poole saab - no kasvõi Puuma ja A7V - muidu on oht et jäävadki pikaks ajaks ripakile.
Urmas.
P.S. Aga pildil olev masin tundub nii hea, et kuidagi ei mahu pähe, et tegu võiks olla esimese tankiga üldse - igatahes minu lugupidamine - väga ilus töö!
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Lisan pilte ka teistes käimas olevates projectidest, mille kallal olen natuke edasi nokitsenud. Eks öelge siis, kui pildid ära tüütama hakkavad.
KV-1 ''mudaseks'' tehtud.

Tamiya 1:48 Panzer III L. Jättis mulle väga hea mulje 1:48 tankidest.
Värvimata kujul:

Alusvärviga:

Ja siis hall:

Hetkel on nad kõik veel pooleli.
Kõike head
Siim

KV-1 ''mudaseks'' tehtud.

Tamiya 1:48 Panzer III L. Jättis mulle väga hea mulje 1:48 tankidest.

Värvimata kujul:

Alusvärviga:

Ja siis hall:

Hetkel on nad kõik veel pooleli.
Kõike head
Siim
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist