Mul oli lapsepõlvesõbra isa RAFi juht, talvel oli seal tagaotsas kaks tänava äärekivi põranda külge kinni seotud, et sellega üldse sõita saaks. Oleme seda maja juures küllalt lükkamas käinud

Tuleb midagi sisulist kah?Oh, mida kõike peavad ka mu vanad silmad nägema
Kas su väitel on ka mingisugustki füüsikalist põhjendust?Kapten Trumm kirjutas:Tuleb midagi sisulist kah?Oh, mida kõike peavad ka mu vanad silmad nägema
Hoopis rohkem on kallitest eksootidest keskmootoriga autosid, mille võimsusnäit on pigem tagasihoidlik - nt Pontiac Fiero, Fiat X1/9, Toyota MR2, mis kuskil vihmamärjal teel kurvitades nõuavad hulga kindlamat kätt kui ükskõik milline "tavaline" auto.Eriti hea tõestus sinu teooriale on muidugi väide, et ka keskmootoriga autod spinnivad vihmamärjal. Oled sa vahest mõelnud, et kuna keskmootoriga autod on sportautod, siis nad on: a) võimsamad, kui tavaautod; b) kergemad kui tavaautod ja c) nendega sõidetakse reeglina ka kiiremini kui tavaautoga.
Fiero on üks erakordselt äpardunud veermikuga auto (tollase GM-i lao odavama otsa juppidest kokku lapatud). Keskmootor tegi selle kõik veel hullemaks. Samas kurvis võis esineda nii tugev ala- kui ülejuhitavus.Kapten Trumm kirjutas:...
On olnud võimalus lennuväljal korralikult piitsutada esimeste aastate Pontiac Fiero 2,5, ....
RAF ei olnud reanimobiil, vaid laibakas. Reanimobiili varustust poleks see õnnetu kere paaris vedrustusega välja kandnud. Reanimobiilid tulid meile Mersud, üks Kilulinna ja teine Tartusse. Tartu oma oskas Väints kummuli keerata ja see kanti maha ning vahetati väljamaksipoiss kirjutas:Soomes reanimobiiliks ehitatud RAF oli omalajal ikka jube kõva sõna, väikesel minul kukkus ikka karp korralikult lahti kui isa seda tutvustas.
Täpselt, Lemetil on mingid vigased andmed. Ja minu isa sõitis sellisega Pärnus .Kiirabijuht on siiani ,staazi nüüdseks 45 aastat ja ise 70+ juba.AMvA kirjutas:No mingid peenemad RAFid olid kah, mis olid Soomes tehtud. Ära võis neid tunda sellest, et kui tavaline kiirabi auto värv oli valge punane, siis need olid kollased punasega.
Mudelina: https://www.osta.ee/raf-tamro-reanimobi ... 10020.html
See vigaste andmetega Lemet töötas nende autode kõrval 15 aastat ja peaks vast üht-teist siiski teadma...maksipoiss kirjutas:Täpselt, Lemetil on mingid vigased andmed. Ja minu isa sõitis sellisega Pärnus .Kiirabijuht on siiani ,staazi nüüdseks 45 aastat ja ise 70+ juba.AMvA kirjutas:No mingid peenemad RAFid olid kah, mis olid Soomes tehtud. Ära võis neid tunda sellest, et kui tavaline kiirabi auto värv oli valge punane, siis need olid kollased punasega.
Mudelina: https://www.osta.ee/raf-tamro-reanimobi ... 10020.html
Täpselt, Soomest tellitigi. Ja juba ainuüksi laibaka jaoks oli see kere üpris ikaldunud- vaatamata suht-koht vähesele ruunamisele võrreldes tavaliste kiirabidega jõudis peagi kereremonti.AMvA kirjutas:Ja laibakas telliti Soomest? Ei tahaks väga uskuda, ning lisaks olen ma sellist näinud kunagi oma kodu juures toimunud liiklusõnnetuse juures, seisis seal tulede vilkudes ligi tund aega. Tavaline laibaka käitumine sinu järgi?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist