70 €
Mehikoorma / või Itella pakikas
Pöördumine läbi PS !

Eksid taaskordBorja kirjutas:Ei ole ilmtingimata "ohvitseri" müts - lihtsalt "välimüts" on (fotol kannab sellist mütsi ka reamees muideks).
Mütsi ette pandud punane täht on ka vale - seal peaks olema kaitsevärvi täht.
Milleks su arulagedaid postitusi siia vaja onBorja kirjutas:Lugisin selle rindelehe teema läbi - ei ole "ohvitseri" müts![]()
Sul on muideks üldse raskusi selle mõistega "ohvitseri müts" - et kipud igasugu uksehoidjate ja parteigenossede sonisid "ohvitserimütsiks" tituleerima
Ei ole midagi öelda, väga viisakas müüja meil siinnooruk kirjutas:Milleks su arulagedaid postitusi siia vaja onSa vähemalt korra juba oled viljatult üritanud oma heitleva demagoogiaga täisreostada mu kunagist teist müütsiteemat
![]()
Kui ma ütlesin, et see ohvitseri oma oli, siis nii see oligi ja kui sinu arust keegi koristaja seda kasutas, siis tituleeri ta enda jaoks selleks, aga ära palun tule minuga seda siia arutlema,ma tõesti mingilt vanaldaselt Tallinna VVPSU kooli kasvandikult ei soovi mittemingeid nõuandeid ega arvamusi![]()
Kus on teemad "tuvastada",- vot mine sinna ja spekuleerigi seal![]()
![]()
See jutt on nüüd juba päris jama.nooruk kirjutas:Ning teemapealkirigi sisaldab seda mida ese ka on : Sõjaaegset mütsi mida kasutas ohvitser, müts mis kuulus NL ohvitserile ehk punaohvitseri kasutuses olnud sõja müts
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist