Kas Eesti politseipataljonid põletasid vene külasid?

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oma ette küsimus. Aga... Mida ÜLDSE rassiteoriast 1944 aastal teada oli?
Ja kas eestlased teadtsid, et nende saatus on olla orjade kamandajà
Antud kontekstis on see absoluutselt tähtsusetu, mida rassiteooriast teada oli. Fakt on see, et Saksa administratsioon mingil määral juhindus rassiteooriast.

Leedukad alam rass=> kohtlemine halvem kui eestlaste suhtes=> leedukad kukutavad SS diviisi läbi. Äkki oleks eestlased ka "Leedu variandi" valinud kui kohtlemine oleks olnud ülbem? Vaat seepärast ei saagi äkki ette heita: "No miks te ei teind nagu leedukad?" Polnd äkki nii väga põhjust.
Ei saanud naljast aru.
Ilmselt sellepärast ei saanud, et see polnud nali. :wink: Millegipärast Te unustasite poolakad, kes sõdisid koos Punaarmeega, ära...

Puust ja punaseks:

Sakslaste käest said poolakad veelgi rohkem kannatada ja seega sõdis palju poolakaid Punaarmee alluvuses, mis sest, et nõukogude võim palju halba tegi.

Asendame lauses "sakslased" nõukogude võimuga,
"poolakad" asendame eestlastega
"Punaarmee" asendame Saksa armeega

Saame: Nõukogude võimu käest said eestlased veelgi rohkem kannatada ja seega sõdis palju eestlasi Saksa armees, mis sest, et Saksa võim palju halba tegi.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

TO GAMAJUNN :

Mis puutub siia,kus kohast ma pärit olen?

See on selge,kui punastvärvi hing on sees,siis nimetatakse punamärkide keelamist lolluseks.Nagu kuskilt siit juba lugesin - mäng käib liialt ühte väravasse.Tolerantsusega saax rohkem.Praegu tahetakse ära keelata seda nn.natsisümboolikat.Olgu.Keelaku.Aga siis keelaku ära ka teine,kuritegelikku punast vöimu tähistavad märgid ja vidinad.mölema reziimiga käis ju kaasas inimeste laagrites hoidmine ja tapmine.

Kui tahad hävituspataljonidest lugeda nende vägitegusi,laenuta raamatukogust raamat "Need teod süüdistavad..." ja loe sealt,kes nad olid,mida nad tegid ja nii saadki sammukese oma kangelastele ligemale...

Kindral Vlassovist vöid lugeda ka eesti keeles.Hiljuti just ilmus nendest raamat,pealkirja ei mäleta,aga midagi vabastusarmeest oli.sealt saad oma asjadele ja arvamustele tagurpidikäigu...

Ära sa siin ähvarda kedagi kuuliga-see vöib sulle endale valusasti vastu kaela tagasi tulla.Arvuti taga ju oleme köik vördsed,monitor,klaviatuur jne...
Aga sind lihtsalt peab nii nimetama,ajad täpselt niisugust juttu,nagu kommunismi aegne tubli provokaator.
Ja löpetuseks-tee endale söna nats tähendus selgeks.Loobid seda söna,ilma et vaevuks seda endale lahtigi seletamaks.Mina nt olen nats,kuna ma armastan oma kodumaad.Kas selles on siis midagi halba?
ma ei laku vähemalt suure naabri taldu.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

tubli,Reigo.

Puust ja punaseks,Gamajunn.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

No sai hoiatatud. Ei aidanud.

Teema kui fleimiõhutaja suletud.

Kui on vastupanematu iha üksteist sõimata - minge üle privale, või avage mõni omaette teema selle jaoks kusagil mujal.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline