Mina ei paneks ennustusvõistlusel oma raha ei Rootsi ega Vene allveelaevale. Kui seal tõesti sõjatehnikat veeti, turvas seda mikide või mõne teise NATO riigi laev. Sotsdem Rootsile poleks seda usaldatud.gorilla kirjutas:See on ikka fantastiline mõttelend kuidas Rootsi kunni veealused laevad, mis oma jeeli-jeeli u. 1600t kogumassiga veepeal püsivad, 15000t kogumassiga veepeal
seilava Viking Sally möödaminnes uputavad.
Parvlaev "Estonia" hukkumine
Re: "Estonia" - raske tee tõeni
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
Ja kogu see mil-net viimasel ajal haiseb mingi minule hoomamatu propa järele, ei, see pole nn. kremlebot teema, siia on siginenud hunnikute viisi idioote nimelt. Ajukirurgidest kosmosetuumafüüsikud või midagi taolist. Sory et ni järsult aga thats it ... Kolm viimast lehekülge spetsialistide jutuga a-la sest nii ei ole ilma loogilise põhjenduseta miks ei ole ajab mind närvi, mis kuradi koolid teiesuguseid siin harivad ja mitu lammast või misiganes on väärt inseneripaberid kui teil need on ? Ma fotode põhjal ja omades vastavaid eelteadmisi väidan et alvelaaeva tüürpina tekitatud kahjustuse võimalus on suur ja vajab arvutisimulatsiooni. Tegelikult ammu paljudele teada fakt et sõitis millegi otsa või sõideti sisse, küsimus on lihtsal detailides Respekt härra Kurm. Mida kuradit ja kelle mereväetuukrid seal 2 nädalat toimetasid kahe fregati kaisus ah ? Tegelikult oli isegi fräulain Jutal õigus, mereväetuukrid eemaldasid rambi lõhkeainega et sisse pääseda. Kui kuradi loll peab olema et ei suuda 25 aastaga mõista asju mis on selged ja lihtsad ? Küsimus on hetkel lihtsalt pisiasjades ja pigem selles kes kurat selle jama eest vastutab.
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
-
- Liige
See lause tuletas mulle meelde ühe detaili - USA-s on estonia hukuga seoses salatatud dokumente. Vist on nii ka olnud, et siin käinud USA presidentidellt, või siis ainult ühelt neist, on palutud ,et kas oleks võimalik vaadata, et äkki on võimalik need dokumendid deklassifitseerida. Noja vastus oli, et ei saa.Welber kirjutas:Mina ei paneks ennustusvõistlusel oma raha ei Rootsi ega Vene allveelaevale. Kui seal tõesti sõjatehnikat veeti, turvas seda mikide või mõne teise NATO riigi laev. Sotsdem Rootsile poleks seda usaldatud.gorilla kirjutas:See on ikka fantastiline mõttelend kuidas Rootsi kunni veealused laevad, mis oma jeeli-jeeli u. 1600t kogumassiga veepeal püsivad, 15000t kogumassiga veepeal
seilava Viking Sally möödaminnes uputavad.
Mis saab olla USA-l riiklike huvidena olla üldse tegemsit mingi olematu väikeriigi lipu all seilava reisilaeva hukkumisega kuskil USA mõistes, pärapõrgus ? Ja kogu nii sügavad huvid, et vajavad salastamist ?
https://parnu.postimees.ee/2142383/esto ... -visiidigaTeatavasti on USA julgeolekuagentuuril NSA kolm Estonia hukku puudutavat dokumenti, mis on salastatud. Nende avalikustamine kahjustaks tõsiselt USA rahvuslikku julgeolekut. Meie palve on, et kasutaksite võimalust ja arutaksite USA presidendiga kohtumisel nende ülisalajaste dokumentide üleandmist Eesti Vabariigi valdusesse.
Viimati muutis kana tagumik, 28 Sept, 2020 20:36, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Mina pole ekspert aga see mees on:
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91179327
Ainuke viga tema artiklis on see et kui ta kirjutab "tekkis siis kui vajus merepõhja" hakkas reporter mingit kiviila ajama, ehkki teadlane mainis et "merepõhi pole toestamiseks sile". Oleks pidanud lihtsalt ja konkreetselt paindepingejutu lahti rääkima.
Kaasamõtlemiseks.
* kuidas allveelaev tegi nii hea ja puhta lõike toru juurest
* kuidas sissepoole pressimise tagajärjel jäi välispind ikka samale joonele ? vaadake pilti,
* kuidas välispinnaga ristiolev terasplaat ei deformeerunud ? Kui oleks deformeerunud, siis kogu väliskest "lainetaks" ?
* ja toru on ka täiesti risti välispinnaga - kui oleks "kiil sisse pressitud" siis oleks toru kõver.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91179327
Ainuke viga tema artiklis on see et kui ta kirjutab "tekkis siis kui vajus merepõhja" hakkas reporter mingit kiviila ajama, ehkki teadlane mainis et "merepõhi pole toestamiseks sile". Oleks pidanud lihtsalt ja konkreetselt paindepingejutu lahti rääkima.
Kaasamõtlemiseks.
* kuidas sissepoole pressimise tagajärjel jäi välispind ikka samale joonele ? vaadake pilti,
* kuidas välispinnaga ristiolev terasplaat ei deformeerunud ? Kui oleks deformeerunud, siis kogu väliskest "lainetaks" ?
* ja toru on ka täiesti risti välispinnaga - kui oleks "kiil sisse pressitud" siis oleks toru kõver.
Viimati muutis Madis Reivik, 28 Sept, 2020 20:21, muudetud 2 korda kokku.
Ma loodan, et see valing pole minu pihta. Aga äkki ikkagi läks see hooldamata küna lambist põhja?Kulibin kirjutas:Ja kogu see mil-net viimasel ajal haiseb mingi minule hoomamatu propa järele, ei, see pole nn. kremlebot teema, siia on siginenud hunnikute viisi idioote nimelt. Ajukirurgidest kosmosetuumafüüsikud või midagi taolist. Sory et ni järsult aga thats it ... Kolm viimast lehekülge spetsialistide jutuga a-la sest nii ei ole ilma loogilise põhjenduseta miks ei ole ajab mind närvi, mis kuradi koolid teiesuguseid siin harivad ja mitu lammast või misiganes on väärt inseneripaberid kui teil need on ? Ma fotode põhjal ja omades vastavaid eelteadmisi väidan et alvelaaeva tüürpina tekitatud kahjustuse võimalus on suur ja vajab arvutisimulatsiooni. Tegelikult ammu paljudele teada fakt et sõitis millegi otsa või sõideti sisse, küsimus on lihtsal detailides Respekt härra Kurm. Mida kuradit ja kelle mereväetuukrid seal 2 nädalat toimetasid kahe fregati kaisus ah ? Tegelikult oli isegi fräulain Jutal õigus, mereväetuukrid eemaldasid rambi lõhkeainega et sisse pääseda. Kui kuradi loll peab olema et ei suuda 25 aastaga mõista asju mis on selged ja lihtsad ? Küsimus on hetkel lihtsalt pisiasjades ja pigem selles kes kurat selle jama eest vastutab.
Ja seal oli endisest CCCPist kokku varastatud salajane kraam pardal? Mida siis õhinaga hävitama asuti, et ennast mitte vastutavaks nimetada.
-he not to go to war, she not to go to a dance.
Seda on teemas juba arutatud. Minu arvates kõige tõenäolisem on see, et need ei paljastaks suurt midagi huvitavat "Estonia" kohta, küll aga infoallikate kohta.kana tagumik kirjutas:Mis saab olla USA-l riiklike huvidena olla üldse tegemsit mingi olematu väikeriigi lipu all seilava reisilaeva hukkumisega kuskil USA mõistes, pärapõrgus ? Ja kogu nii sügavad huvid, et vajavad salastamist ?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Fucs kirjutas:Kui Wiki andmed on mõttetud, siis millisest mittemõttetust allikast tulid need Sinu andmed kolme allveelaeva kohta?Pole väga oluline Estonia teemas esialgu, aga need
.
Minu andmed pärinevad Rootsi kodanikust eluaeg laevandusega kokku puutunud ajaloo ja sõjandushuvilisest härralt. Tema andmed rootsikeelsest meediast ja isiklikest kontaktidest. Ega temagi pole mingi lõpliku tõe instants, pealegi on sündmustest möödas piisavalt aega. See kolme allveelaeva kommentaar temalt oli, käis see mingi hetke kohta 1990ndatel. Sõnastus minu poolt oli veidi liiga konkreetselt sellele numbrile 3 keskenduv, loomulikult ei ole käinud ma neid aktiivseid allveelaevu Karlskronas September 1994 isiklikult üle lugemas

Aga minu postituse mõtet pole küll vaja kontekstist välja rebida. See käis selle kohta, et arutleti selle üle, et üks Rootsi vähestest allveelaevadest võis jäädavalt ära kaduda sõjamängude käigus koos meeskonnaga ja keegi ei paneks nagu tähelegi.
Minu tugevue õppejõud Tipis, mis seal salata, oli Jaan MetsaveerKulibin kirjutas:... mis kuradi koolid teiesuguseid siin harivad ja mitu lammast või misiganes on väärt inseneripaberid kui teil need on ?

Toru on selle augu ülemises otsas ja tundub olevat lihtsalt rebend mitte lõige. Löök on tulnud tunduvalt allapoole, seal ka lainetab.Madis Reivik kirjutas: Kaasamõtlemiseks.
Olid siis NATO õppused sel ajal ? Väidetavalt pidid 28.09 algama ?Welber kirjutas:Aga sellele vaatamata soovitan modelleerimisse aluseks võtta mõne NATO riigi allveelaev.
Ja see väide, et ava on vaterline-st allpool on soovmõtlemine.
Sinine joon on ikka kõvasti veest kõrgemal

Sõitis iseenda visiiri otsa, kogu müstika. Laev liikus kiirusega 40 km/t. Täiskäigul. Ametlikult kinnitatud.

Sõitis iseenda visiiri otsa, kogu müstika. Laev liikus kiirusega 40 km/t. Täiskäigul. Ametlikult kinnitatud.
Viimati muutis gorilla, 28 Sept, 2020 20:57, muudetud 1 kord kokku.
-he not to go to war, she not to go to a dance.
Ei, miks? Ma pigem mõtlesin, et kui keegi lasti turvas, siis polnud see Rootsi laev. Allveelaeva ja selle meeskonna tegutsemist (kadumist?) poleks Rootsis suudetud varjata. Pealegi poleks seda neile usaldatud.clarus kirjutas: Olid siis NATO õppused sel ajal ? Väidetavalt pidid 28.09 algama ?
Tulge nüüd maa peale tagasi see ilus sinivalge pilt kus 4m ja 1,2 m peal on arvutiga joonistatud simulatsioon. Värvgi kerel nagu eile tehasest tulnud mitte 26 aastat merevees ligunenud.
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
See paistab lisaks olevat ka väga üledramatiseeritud simulatsioon, kõigi fotode peal päris avast tundub see olevat oluliselt kitsam, tasapinnalisem ja sirgemate servadega.mart69x kirjutas:Tulge nüüd maa peale tagasi see ilus sinivalge pilt kus 4m ja 1,2 m peal on arvutiga joonistatud simulatsioon. Värvgi kerel nagu eile tehasest tulnud mitte 26 aastat merevees ligunenud.
Sest tormisel merel on veeliin alati täpselt sama kõrgel kui peegelsileda veega sadamas tehtud pildil...gorilla kirjutas:Ja see väide, et ava on vaterline-st allpool on soovmõtlemine.
Laevad käivad perioodiliselt dokkis. Kus need sama perioodiliselt ka üle värvitakse. Keskmiselt iga kahe aasta takka, olenevalt laevafirmast.mart69x kirjutas:Tulge nüüd maa peale tagasi see ilus sinivalge pilt kus 4m ja 1,2 m peal on arvutiga joonistatud simulatsioon. Värvgi kerel nagu eile tehasest tulnud mitte 26 aastat merevees ligunenud.
Eks see sõltub ka lastist. Antud pilt on ilmselt tühja laevaga tehtud.Sinine joon on ikka kõvasti veest kõrgemal
Viimati muutis Lemet, 28 Sept, 2020 21:05, muudetud 1 kord kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline