Rootslastel (klient) on tekkinud kerge usk karjaimmuunsusesse (numbrid all jne, ennem ei olnud, mida iganes siin räägiti - olid väga skeptilised). Rootsi tehases x praktika, kuigi seal on olnud varem nakatunuid ja oli väga hiljuti nakatunu - maske ei kanna. Aga sotsiaalne norm - kui keeg seltskonnast peaks eelistama kanda maske, siis ilus on kõigil seltskonna liikmetel maske kanda. Nii futsking vasakule... Aga üldiselt, kuna ma inimesi sinna saadan, siis mul on pigem sümpaatia. Nad võtavad mõistusega. Nii small-talk kutt rääkis, et teab paari inimest, kes surid, aga noh nad olid juba ennem sitas seisus. Mul jäi nii mulje. Eks paras õigutsamine.
Belglane rääkis enamvähem ajalehejuttu, et jah - me peame üritama majandust päästa (siin käis hiljuti mingi deklaratsioon läbi) peame proovima elada koos paha-koledaga. Aga kui teemaks oli, et istub eestis 2 nädalat karantiinis, siis ütles, et pole nõus. Või vist pole nõus. Läbiräägitav

Kanadaga (üks klient - mul) - rääkisime visiidi reeglitest, seal peab 2 nädalat istuma karantiinis, kui lähed. Pidi olema päris karm et poll kontrollib jne. Firma rentis meil maja. Ei olnud väga avatud remote tegevusele. Pull oli, et hakkasime maskidest rääkima, siis ma sattusin kuidagi laksut kaitsepositsiooni - hakka nüüd põhjendama miks eestlased Eestis makse ei kanna. Ma ei tea - raha, mugavus jne. Aga ma tundsin, kuidas tekkis nihe - kanadakad ei saanud maskide mitte-kandmisest aru. Nad on muidugi futsking Markhami keskus migrandid. Rääkis mulle Kanada hiinlane, kuidas Tjananmenil olid mässajad Mao piltidega. Siis oli mingi mees tulnud Mao pilt pilastama, ja kuidas siis meeleavaldajad talle ketukat andsid. Et mida sa siin provotseerid. Lihtsalt demokraatiausklikele.

Ilmselt mul on igav.