Tema seisukohalt pole mingit erilist haigust (vähemalt tema enda tervise jaoks) olemas ja sellega seoses ei näe ta mitte mingit vajadust ega põhjust kõikide nende meetmete ja muude tegevuste jaoks. Teda see ei puuduta ega huvita. Seda, kas ta rikub või kavatseb rikkuda kehtestatud seadusi, või ka mahitada oma töötajaid seaduserikkumisele, vat seda ma temast siiski eriti ei usu, aga sel teemal meil vestlust ka polnud. Ehk siis (see on minu arvamus)- seaduse nõuded täidetakse ära, aga edasine.... St nagu igas kõrtsis, totsik desoga on kuskil baariletil olemas, kui kell kukub lõppeb alkomüük jne, aga kõik mis pole keelatud on järelikult lubatud (11.59ni massiline alkomüük jmt) ja kui rahvas ninapidi kokku pressib, siis vastutab ise, õigemini keegi ei vastuta, sest haigust ju pole.Drax kirjutas:Soovid ehk seda "naised saunas rääksid" tasemel juttu veidi täpsustada? Et millest tal savi on? Müüb kärakat peale keskööd edasi? Rikub mingeid teisi nõudeid?Peeter kirjutas:Sel nädalal oli mul võimalus vestelda ühe Tartu kõrtsipidajaga. Tema seisukoht oli lihtne- tal on kõigest sellest SÜGAVALT SAVI. Ka Akf hjl85 on meie seas tuntud oma nii viiruse kui ka meetmete eitamise seisukohtade poolest. Nende mõlema juhtumi asjaolude kõige tõenäolisemaks põhjuseks on isiklik-kasu/isiklik-kahju. Nii lihtne see kõik ongi.Karulauk kirjutas:Akf hjl85, miks karjud minu peale
Aga kõik see on otseses sõltuvuses rahast, kui ikka pankrott kummitab, siis on juba enne koroonat paljud inimesed hoopis teisiti (pean silmas nii seadusekuulekust kui ka alatust/ausust) käituma hakanud ja pole see koroona kah nüüd mingi eriline asi, et inimesed muutuma ei hakkaks.
Naiste saunaga pole siin mingit pistmist, rääkisime omavahel kaks meest oma seisukohtadest, lihtsalt tema peab kõrtsi, aga minul on peres kaks riskigruppi, üks neist käib iga päev võimalusel erivajadustega isikute päevakeskuses ja meie pere elukorraldusele oleks päris suur probleem, kui päevakeskused jälle viiruse vohamise tõttu üleöö kinni lajatatakse. Kevadel see juba nii oli. Ja ka suvel Tartus oli. Jah, täiesti konkreetselt: mina ei soovi, et arutu ja pohhuistliku suhtumisega prassimisi võimaldavate kõrtside (st viiruse levikut soodustavad joogiasutused) kaasabil viirus uuesti nii levima saadakse, et ühiskonnale (kõigepealt nõrgematele) seepeale sundisolatsioone korraldatakse. Samas rõhutan, et kui ajaviitekoht asub väheses viiruselevikuga piirkonnas (nt tänane Tartu), ja on tagatud võimalused olla "ise" oma laudkonnaga, ja kohas neid tingimusi jälgitakse ja täidetakse, siis võiks minu poolest ka öösel kell 3 kärakat seal müüa. Kuidas seda korraldada, vat see pole juba enam minu öelda, ja ka KOVidel pole siin enam midagi öelda.