Lemet kirjutas: Ja vaevalt suutnuks kerge väliskere jääklassiga praamlaeva sel kombel vigastada, et mujale mingeid jälgi poleks jäänud.
Svejk kirjutas:...mitte ei olnud rammitav.
Siit ka küsimus - on mingeid näiteid, kus allveelaev ise oli rammija?
Lemet kirjutas: Ja vaevalt suutnuks kerge väliskere jääklassiga praamlaeva sel kombel vigastada, et mujale mingeid jälgi poleks jäänud.
Svejk kirjutas:...mitte ei olnud rammitav.
Siit ka küsimus - on mingeid näiteid, kus allveelaev ise oli rammija?
Neid TUNDUMISI on siin nüüd juba rohkem kui 70 leheküljel arutatud. Palun lahkesti esiteks teema läbi lugeda ja siis vaadata, kas on midagi asjalikku lisada või mitte.Mõmps kirjutas:Aga kas kaasfoorumlased nõustuvad sellega, et kogu selle asja juures vähemalt TUNDUB midagi olevat kuidagi....veider. Kõik need meeskonnaliikmete pääsemise/kadumise lood [...]
Aastate jooksul räägiti mulle Rootsis igasugu hullusi, käesolev lugu kaasa arvatud. See nimi on mul kusagil märkmetes üles kirjutatud, aga need on mul kusagil Pärnus kastides, millele praegu ligi ei pääse. Matz Hammarström siiski tuttavlik ei ole. Selline nimi oleks meelde jäänud.Kas see MUST-iga seotud härra (nn "väidetav Rootsi luureohvitser") oli Matz Hammarström ?
Kas laev ka peale nende viimaste pealesaamist kohe ka lahkus või seisis edasi ja ootas nn. sensitiivse lasti ka ära ei selgu kahjuks. Rampi saab peale ülestõstmist ka uuesti alla lasta. Loogiline oleks et tavareisija jõudis ikka õigeks ajaks laeva, kas see muu last hilines taotluslikult et mitte sattuda tavareisijate sekka ja oma eskordiga liigset tähelepanu äratada ja olla samas ka esimene, kes sihtsadamas maha saab ei oska öelda. Igatahes nägid rohkem kui üks tunnistajat tõesti jõuametite eskordi saatel laevale sõitnud veoautosid. Ametid kes asjaolusid teavad paraku aga vaikivad...Lemet kirjutas:Samas on meil pääsenud reisijate tunnistus, mille kohaselt oli nende auto viimane, mis peale sai ja peale mida ramp üles tõsteti...
Kasutajad foorumit lugemas: ziim ja 2 külalist