Mind paneb imestama, et sinu kogemuste juures sa veel kahtled selles variandisDr.Sci kirjutas:Ahh, lööks kõigele sellele käega, annaks probleemi üle tudengitele ja sõidaks Kavastusse.

Mind paneb imestama, et sinu kogemuste juures sa veel kahtled selles variandisDr.Sci kirjutas:Ahh, lööks kõigele sellele käega, annaks probleemi üle tudengitele ja sõidaks Kavastusse.
sain graafiku
Dr.Sci kirjutas:Kuna täna on selle nädala esimene neljapäev ja antud teema üleüldiselt on võrreldes naljateemaga kõvasti maas siis lihtsalt elaks isikliku frustratsiooni välja.
Esiteks. Komöödia sai läbi. 5 päeva kestis, nüüd taas jälle hall argipäev. https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91434461
Teiseks. Autol automaatkäigukast kõrbes. Uus käigukast maksab rohkem kui auto jääkväärtus. (ka kasutatud käigukast Rootsi romulast koos paigaldusega)
Kolmandaks. Ilm kole, märg, ja vara juba läheb pimedaks. Tuleb talveaeg, läheb veelgi varem...
Neljandaks. Töö ei suju. Funktsioon millega töötan ja mis on saadud 4-na astme dif võrrandi lahendamisena kunagiste kuulsate professorite poolt (võrrand ise on 1/3 A4 pikk) , ei lahendu - täna, lähenedes jõumeetodil, sain graafiku, mille levitamise järel teise sugupoole esindajad ei tahtnud enam väga suhelda kui küsisin et kus nende arvates nullkoht võiks üldse olla: Ja ei teagi, kas kuskil on märgiviga, astmeviga, viga lähteandmetes või ühikute süsteemis, või on võrrand ise vigane ja tuleb (analüütiliselt) seda hakata lahendama. Abi ka kuskilt pole võtta, selleks on kristallkuuli vaja.
Ahh, lööks kõigele sellele käega, annaks probleemi üle tudengitele ja sõidaks Kavastusse.
Sõitku hobusega. Lollakad.Kriku kirjutas:See on nagu vanast saarlaste kohta käivast anekdoodist: "Neil on selline komme."
manjabes kirjutas:No kui alternatiiv on komme, mida siinmail tihti näeb, et sõita vasaku rattaga tee telgjoonel, et kõik kuradi kihutajad ikka minu tempos sõidaks ja ükski lontrus mööda ei saaks, siis ma pigem kaldun seda lätlaste aupaklikkust pooldama...
Üldiselt on nad sellest ka ise aru saanud, et jama on. Uutel remonditud teedelõikudel on see teeperv oluliselt kitsam.gorilla kirjutas:Aga teemasse.
Olen elus igat liiki lolle näinud aga lollimad kui saldejumpsid ma pole veel näinud.*
Kas Teile tundub selline liiklemine normulks? Kiirus on 90 km/h+ mõlemas suunas..
Kas meie ASKF Vanahalb oskab seda porri kommentaarida?!
No pole see asi nii hull nagu "kunstilise liialdusega" näidata tahad. Olen mõlemas riigis mitu korda autoga käinud. Külateed on kohati paremad kui meie omad. Loomulikult on mägistes osades väga kitsaid teid, kuid seal lahendatakse probleem taskutega, kus aeglane sõitja kõrvale tõmbab ja vajadusel peatub.AMvA kirjutas:Kuida seal Austrias ja Shveitsis seda tehakse sinu arvates, sest kõik muud teed peale kiirteed on nii kitsad, et sõiduraja ja asfaldiserva vahele jääb täpselt 20 cm? Ning sõidurajad on 2,5 m.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist