https://lood.delfi.ee/omamaitse/toidutr ... d=91623409
..tekitas üheseid mõtteid, siis paluks viiteid ja kontakte - ehk teistelgi näljastel abiks ?

Ma ei teagi, milline jahimees niivõrd tööstuslikes kogustes kvaliteetset liha saaks, et müügiks jätkuks. Hooajal kütitu tarbitakse ikka ise ära. Kui on noorem loom, läheb tükeldamiseks ja ahju/sügavkülma, vanemad isendid vorstiks ja konserviks. Jah, konserve siin foorumis ikka liigub, nendele on lausa omaette teema tehtud.Madis Reivik kirjutas:Kuna ise püssiga metsa ei lähe aga
https://lood.delfi.ee/omamaitse/toidutr ... d=91623409
..tekitas üheseid mõtteid, siis paluks viiteid ja kontakte - ehk teistelgi näljastel abiks ?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist