Kevadine Saarlaste soov üksteisele. Püsige ikka negatiivsed.Dr.Sci kirjutas:Sai suheldud klienditeenindajate klassi esindajaga ja tegelikult selgus et negatiivsuses on ka midagi positiivset
"uus lemmikreaalsus kõigile kes peavad klientidega suhtlema - otseselt ei saa ju p--sse saata aga nüüd saab klienti vaadata kui täiesti negatiivset, ja see on positiivne :p"
Isegi miski raadiosaate lõpus sooviti et olge kõik negatiivsed...
REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Jääb arvestatav hulk koroonaohvreid mujalgi statistikast välja. Kui leitakse nt. Tallinnas, Pariisis või New Yorgis kusagilt silla alt mõne kodutu laip, surrogaadipudelid ja süstlad ümberringi, kes teda testima enam hakkab? Läheb lähima kalmistu tahanurka ühishauda koos teiste saatusekaaslastega ja kogu lugu. Kui just otseseid vägivalla tundemärke ei ole, pole enam kellegi asi, oli see nüüd üledoos, alajahtumine, vähk või koroona, mis inimesele otsa peale tegi.Poti soldat kirjutas:Muideks, mis puutub neisse miljon+ ohvrisse, siis reaalne number võib vabalt kordades kõrgem olla. Seagripiga hiljem arvestati et kindlaksmääratud surmad moodustasid heal juhul ainult kümnendiku kogusurmadest. Kolmanda maailma riikides suur osa ohvreid jääb üles lugemata.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
AMvA kirjutas:Otsustasin siis arvestades tulevast nädalast kehtima hakkavat maskikohustust endale korduvmaski(d) tellida.
Valik langes testis parima tulemuse saavutanud T-Style maskile, peale tellimuse esitamist sain vastuse, et tarne on Jaanuaris. Nii palju siis maskidest.
Antud juhul pole küll kedagi peale iseenda süüdistada.
???
Millal see maskide test avaldati? Nädal tagasi. Arvad, et varem tellides oleks palju varem kätte saanud? Unista edasi.
Millal see maskide test avaldati? Nädal tagasi. Arvad, et varem tellides oleks palju varem kätte saanud? Unista edasi.
Mul oli tarne 2 päeva
Suurema osa nakkustest põhjustavad asümptomaatilised: https://edition.cnn.com/2020/11/20/heal ... index.html
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Terve suvi oli aega Covid-19 tesieks laineks valmistuda, hankida maskid, kindad, desovahendid, paari nädala toidu- ja ravimivaru jms vajalik. Kui elada nagu ühepäevaperemees, siis pole küll kedagi peale iseenda süüdistada. Riik ei saa kõike inimese eest ära teha, ise peab ka natuke vaeva nägema.
See epistel oli mulle nagu ma aru saan?Z03 kirjutas:Terve suvi oli aega Covid-19 tesieks laineks valmistuda, hankida maskid, kindad, desovahendid, paari nädala toidu- ja ravimivaru jms vajalik. Kui elada nagu ühepäevaperemees, siis pole küll kedagi peale iseenda süüdistada. Riik ei saa kõike inimese eest ära teha, ise peab ka natuke vaeva nägema.
Vaata Z03, sulle meeldib väga teistele moraali lugeda ja epistlit pidada ise eriti asjasse süvenemata.
Mul on maskid olemas, ostsin neid ühekordselt kasutatavaid. Aga kuna neid kulub suures koguses, siis tundus korduvkasutatav mõistlikum. Kuid kuna korduvkasutatavate kaitseomaduste osas on erisused kõige suuremad, nagu ka see test näitas, siis mina viivitasin oma korduvkasutatavte ostuga, kuni oli olemas piisav inff otsuse tegemiseks.
Siin tuleks just visata suur-suur kivi riigi kapsaaeda, sest riik oleks võinud suvel, või vähemalt uue laine alguses korjata kõik kaubanduses olevad maskid kokku ja need ära testida ning tulemused avaldada.
Viimati muutis AMvA, 22 Nov, 2020 15:34, muudetud 1 kord kokku.
naise ja ämma testid negatiivsed. ehk et kaks inimest on minuga veidi üle kahe nädala lähikontaktis olnud ja ei midagi. endal tänaseks tunne, et terve nagu purikas, köha on sisuliselt läinud.
enne positiivset proovi mingist aevastamist ega köhimist polnud, samas naisega sai musitatud küll. tatti hakkas lendama alles isolaatoris olles.
et siis sai midagi korrektselt tehtud, piisavalt suur elamine, komme aktiivses kasutuses olevaid pindu aktiivsemalt ka puhastada jne, või lihtsalt joppas.
antikehade testi peaks mõlemale tegema, äkki vaikselt läbi põdenud.
enne positiivset proovi mingist aevastamist ega köhimist polnud, samas naisega sai musitatud küll. tatti hakkas lendama alles isolaatoris olles.
et siis sai midagi korrektselt tehtud, piisavalt suur elamine, komme aktiivses kasutuses olevaid pindu aktiivsemalt ka puhastada jne, või lihtsalt joppas.
Kusjuures nende maskidega on selline lugu , et minu töökeskkonnas on maskid olnud
kohustuslikud juba 2 kuud. Väga suure tõenäosusega polnud neist kasu siiski sittagi.
Mööda koridori kõnnid ja tunned 100m eespool kõndiva naise mahajäetud parfüümipilve , siis tekkis korduvalt tunne
, et küllap see viirus ka läbi maski poeb. Töövõimelise elanikkonna seas levimise peatamine oma kogemuse najal
tundub olemat suht keeruline ülesanne. Tõesti olen hoidnud distantsi, desonud ja kasutanud FFP3 maske (militaar.net-i etikett
).Pole isegi toidupoes käinud kaks nädalat.
Huvitav on see , et Terviseamet pole ikka veel ühendust võtnud. Siin 300 ringis päevas nakatunuid, kui üks inimene
teeks neid kõnesid, oleks see 8 tunnise tööpäeva kohta 38 kõnet tunnis. Nagu ei tundu olema nii suur koormus
esmadiagnoosi saanud inimestega kontakti võtmiseks. Kui alguses nii palju aega maha magada siis seda keerulisem on
levikut hallata. Mina võtsin kõigiga, kellega kokku puutusin 48 tundi enne sümptomite avaldumist, ühendust ja käskisin
neil 14 päevaks karantiini jääda. Samas mina ju riikliku sundi avaldada ei saa ja enne kui minu jutu põhjal pole
Terviseamet sõnumid laiali saatnud, ei saa ka lähikontaktsed haiguslehte minumeelest avada , et karantiini jääda.
Pole lihtsalt juskui juriidilist alust asjal. Eeldasin veidi operatiivsemat tegutsemist.
Kronoloogia.
20.11.2020 kell 15:30- Proovi andmine
21.11.2010 (hiljemalt) kell 8:00 - digilugu.ee-s on positiivne vastus üleval
21.11.2020 kell 11.28 - Covid 19 teavituskeskusest kõne, et minu proov on positiivne. Kästi oodata terviseameti ja perearsti kõnet
edasiste juhtnööride saamiseks.
21.11.2020 kell 21:00 - SMS Terviseametilt. Palutakse (juhstnimelt selle sõnaga) püsida minul ja minu pereliikmetel kodus ja oodata,
et Terviseamet minuga ühendust võtaks ja võtta kasutusele HOIA rakendus.
kohustuslikud juba 2 kuud. Väga suure tõenäosusega polnud neist kasu siiski sittagi.
Mööda koridori kõnnid ja tunned 100m eespool kõndiva naise mahajäetud parfüümipilve , siis tekkis korduvalt tunne
, et küllap see viirus ka läbi maski poeb. Töövõimelise elanikkonna seas levimise peatamine oma kogemuse najal
tundub olemat suht keeruline ülesanne. Tõesti olen hoidnud distantsi, desonud ja kasutanud FFP3 maske (militaar.net-i etikett

Huvitav on see , et Terviseamet pole ikka veel ühendust võtnud. Siin 300 ringis päevas nakatunuid, kui üks inimene
teeks neid kõnesid, oleks see 8 tunnise tööpäeva kohta 38 kõnet tunnis. Nagu ei tundu olema nii suur koormus
esmadiagnoosi saanud inimestega kontakti võtmiseks. Kui alguses nii palju aega maha magada siis seda keerulisem on
levikut hallata. Mina võtsin kõigiga, kellega kokku puutusin 48 tundi enne sümptomite avaldumist, ühendust ja käskisin
neil 14 päevaks karantiini jääda. Samas mina ju riikliku sundi avaldada ei saa ja enne kui minu jutu põhjal pole
Terviseamet sõnumid laiali saatnud, ei saa ka lähikontaktsed haiguslehte minumeelest avada , et karantiini jääda.
Pole lihtsalt juskui juriidilist alust asjal. Eeldasin veidi operatiivsemat tegutsemist.
Kronoloogia.
20.11.2020 kell 15:30- Proovi andmine
21.11.2010 (hiljemalt) kell 8:00 - digilugu.ee-s on positiivne vastus üleval
21.11.2020 kell 11.28 - Covid 19 teavituskeskusest kõne, et minu proov on positiivne. Kästi oodata terviseameti ja perearsti kõnet
edasiste juhtnööride saamiseks.
21.11.2020 kell 21:00 - SMS Terviseametilt. Palutakse (juhstnimelt selle sõnaga) püsida minul ja minu pereliikmetel kodus ja oodata,
et Terviseamet minuga ühendust võtaks ja võtta kasutusele HOIA rakendus.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
349 uut nakatunut. Suri 1. Haiglaravil 146(eile veel 119)inimest.
https://www.err.ee/1161936/oopaevaga-li ... ositiivsetViimase 24 jooksul tehti terviseameti andmetel 4944 koroonaviiruse testi, millest 349 osutus positiivseks. Eesti nakatumisnäit viimase 14 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta on 270,51.
Kõige rohkem ehk 205 positiivset testi lisandus Harjumaale, Ida-Virumaale lisandus 75, Tartumaale 18, Pärnumaale 17 ning Viljandi ja Lääne-Virumaale kuus positiivset testitulemust. Valgamaale tuli juurde neli, Jõgeva-, Rapla-, Võru-, Saare- ja Läänemaale lisandus kõigisse kaks ning Põlva-, Järva- ja Hiiumaale üks koroonapositiivne. Viiel inimesel puudus rahvastikuregistris elukoht.
Haiglaravi vajab 146 inimest, kellest seitse on juhitaval hingamisel. Päev varem oli patsiente haiglaravil 119, kellest kaheksa oli juhitaval hingamisel.
Ööpäeva jooksul suri koroonaviirusesse nakatunud 91-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 88 koroonaviirusesse nakatunud inimest.
Tänaseks on haiglates lõpetatud 671 COVID-19 haigusjuhtumit 655 inimesega.
22. novembri seisuga on tervenenud 5701 inimest. Neist 4304 inimese ehk 75,5 protsendi haigusjuhtum on lõpetatud, 1397 inimese ehk 24,5 protsendi puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil ehk ootab tervenemise kinnitamist.
Eestis on koroonaviiruse tuvastamise võimekuse tekkimisest 2020. aasta kevadest tehtud ligi 439 600 viiruse SARS-CoV2 määramise testi. Esmaseid positiivseid teste on kokku olnud 9724 ehk 2,2 protsenti testide koguarvust.
Viimati muutis ruger, 22 Nov, 2020 19:36, muudetud 2 korda kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Palju AKF-il vanust ? Minul 32 , köha ega kurguvalu pole tekkinudki. Peas paks rõhuv tunne, aevastamine ja nohu.dorpat kirjutas:naise ja ämma testid negatiivsed. ehk et kaks inimest on minuga veidi üle kahe nädala lähikontaktis olnud ja ei midagi. endal tänaseks tunne, et terve nagu purikas, köha on sisuliselt läinud.
On mingeid häid vihjeid millega "isolaatoris" tegeleda ?

Ilma naljata, psüühiliselt tõesti paras katsumus. Mina magamistoas ja ülejäänd pere kasutada on siis muu elamine.
Lapsed hakkavad juba omavahel kiskuma ja naine saadab muudkui mingeid netipoodide linke, mida "hädasti" vaja osta oleks.
Ei saa kalale ka põgeneda selle terrori eest samas kismasid lahendama ka minna ei saa

"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Minul põhimõtteliselt sama olukord, mida akf kirjeldas.AMvA kirjutas:See epistel oli mulle nagu ma aru saan?Z03 kirjutas:Terve suvi oli aega Covid-19 tesieks laineks valmistuda, hankida maskid, kindad, desovahendid, paari nädala toidu- ja ravimivaru jms vajalik. Kui elada nagu ühepäevaperemees, siis pole küll kedagi peale iseenda süüdistada. Riik ei saa kõike inimese eest ära teha, ise peab ka natuke vaeva nägema.
Vaata Z03, sulle meeldib väga teistele moraali lugeda ja epistlit pidada ise eriti asjasse süvenemata.
Mul on maskid olemas, ostsin neid korduvkasutatavaid. Aga kuna neid kulub suures koguses, siis tundus korduvkasutatav mõistlikum. Kuid kuna korduvkasutatavate kaitseomaduste osas on erisused kõige suuremad, nagu ka see test näitas, siis mina viivitasin oma korduvkasutatavte ostuga, kuni oli olemas piisav inff otsuse tegemiseks.
Siin tuleks just visata suur-suur kivi riigi kapsaaeda, sest riik oleks võinud suvel, või vähemalt uue laine alguses korjata kõik kaubanduses olevad maskid kokku ja need ära testida ning tulemused avaldada.
Korduvkasutatavate maskide puhul tuli suht kohe teemaks nende kvaliteedi suur kõikumine, sestap ei hakanud ühekordse maski asemel "kalavõrguga herneid püüdma". Viimaste osas tooks pilti raha nimel kohati täielikku rämpsu müüvad aferist-müüjad ning riigipoolse jõuetuse nendega (tarbijakaitse või keegi teine pädev). Oleks pidanud kohe rahvale selgitama, mida tasub osta ja mida letile jätta. Oleks see ostupaanika nüüd ära jäänud. See on paratamatus (eriti väikeses Eestis), et testi tulemuste avaldumisel ujutatakse parim tootja tellimustega üle.
Praegu on testis T-Style 80 punkti saanud maski asemel 60 p saanud Norrisoni oma.
Vaatame, kuidas oma ülesannet täidab.
Meil firma poolt ka korduvkasutatav Norrison. Samas saab vabalt võtta ka ühekordseid kirurgilisi ja KN95 respiraatoreid. Ise eelistan kirurgilisi, Norrison näeb küll ilus välja aga ma ei viitsi iga päev seda pesta.
vanust 34. paks pea ja vatine olek oli esimesed nädal aega, olenemata kehatemperatuurist. kahel päeval lõi vastiku peavalu, tonn ibukat lisaks ja hakkas hea. palavikku alandasin alates 38,5st tonni paratsetamooliga. köhasiirup tegi imesid, st köhimine läks leebemaks. muidu oli selline tunne nagu tuleks kopsud kohe välja. pigem soovitan rõveda maitsega kangemat kraami, kui neid magusainetega "meeldivaid" siirupeid. vitamiine manustasin ka hoolega, iseasi kas oluliselt kaasa aitas. vedelikke tarbisin palju. isolaatoris veetsin aega arvutihobidega või TV sarjadega, nii palju kui kannatas ekraani vahtida või podcastid, koomiksid, graafilised novellid. esimestel päevadel kippus pigem silm looja minema mistahes keskendumist vajava tegevusega. vseviovit ei saanud absull kuulata, kohe vajus ära.Smith kirjutas:Palju AKF-il vanust ? Minul 32 , köha ega kurguvalu pole tekkinudki. Peas paks rõhuv tunne, aevastamine ja nohu.
On mingeid häid vihjeid millega "isolaatoris" tegeleda ?![]()
Ilma naljata, psüühiliselt tõesti paras katsumus. Mina magamistoas ja ülejäänd pere kasutada on siis muu elamine.
Lapsed hakkavad juba omavahel kiskuma ja naine saadab muudkui mingeid netipoodide linke, mida "hädasti" vaja osta oleks.
Ei saa kalale ka põgeneda selle terrori eest samas kismasid lahendama ka minna ei saa
vaimne osa ongi kõige raskem. kuuled kuidas laps käib ringi ja ilmselgelt otsib sind, sest issiga mängimise aeg on. kurvaks tegi. meelekindlust ja vastupidamist!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist