O:mre

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
nem1111
Uudistaja
Kontakt:

O:mre

Postitus Postitas nem1111 »

hind kokkuleppel

PM
Viimati muutis nem1111, 11 Juul, 2020 12:23, muudetud 1 kord kokku.
nem1111
Uudistaja
Kontakt:

Re: O:mre

up
nem1111
Uudistaja
Kontakt:

up
nem1111
Uudistaja
Kontakt:

up
vtl
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vtl »

5 kuud oled süüa otsinud ja ikka ei ole leidnud? :)

Iga kord, kui ma neid MRE ostukuulutusi näen, tekib tahtmine öelda, et KOMPLEKTEERI ISE! Tänasel päeval on KÕIK komponendid poes saadaval, kvaliteetne külmkuivatatud toit, head konservid, müslid-pudrud-snäkid-batoonid, kohvi- ja teepakid. Saab parem, kui standardne sõjaväemenüü, millest osad asjad jäävad niikuinii tarvitamata.

Ainus asi, mis paneb mind MRE-d sööma, on uudishimu kui mõni võõramaa pakk kingitakse - mis sees on ja kuidas maitseb.

PS. Kui väga tahad, siis mul vedeleb veel üks kastitäis USA tsiviil-MRE-si. Võin need huviliste vahel laiali jagada - ära kinkida.
Osad komponendid on täpselt samad, mis militaarvariandis (pakend ja tootja oma sama!), osade asjadega on veidi kokku hoitud. Näiteks osades pakkides ei olnud keemilisi heatereid.
Vanus on 5+ aastat, seega ei ole esimeses värskuses, aga iseenesest peaksid kõik asjad jääma kümne(te)ks aasta(te)ks söögikõlbulikuks.
Mõni aeg tagasi ahnitsesin kokku, aga ei jõudnudki ära tarvitada, kuna eelistan näiteks meie oma Tactical Foodpacki. Maitsvam ja mugavam.
Eesti Relvaomanike Liit - relvaomanikud.ee
Kasutaja avatar
1uudistaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1uudistaja »

vtl kirjutas:5 kuud oled süüa otsinud ja ikka ei ole leidnud? :)

Iga kord, kui ma neid MRE ostukuulutusi näen, tekib tahtmine öelda, et KOMPLEKTEERI ISE! Tänasel päeval on KÕIK komponendid poes saadaval, kvaliteetne külmkuivatatud toit, head konservid, müslid-pudrud-snäkid-batoonid, kohvi- ja teepakid. Saab parem, kui standardne sõjaväemenüü, millest osad asjad jäävad niikuinii tarvitamata.

Ainus asi, mis paneb mind MRE-d sööma, on uudishimu kui mõni võõramaa pakk kingitakse - mis sees on ja kuidas maitseb.

PS. Kui väga tahad, siis mul vedeleb veel üks kastitäis USA tsiviil-MRE-si. Võin need huviliste vahel laiali jagada - ära kinkida.
Osad komponendid on täpselt samad, mis militaarvariandis (pakend ja tootja oma sama!), osade asjadega on veidi kokku hoitud. Näiteks osades pakkides ei olnud keemilisi heatereid.
Vanus on 5+ aastat, seega ei ole esimeses värskuses, aga iseenesest peaksid kõik asjad jääma kümne(te)ks aasta(te)ks söögikõlbulikuks.
Mõni aeg tagasi ahnitsesin kokku, aga ei jõudnudki ära tarvitada, kuna eelistan näiteks meie oma Tactical Foodpacki. Maitsvam ja mugavam.
Kui on mingi huvitav pakend, siis oleks ühest huvitatud (asun Tartus), väikevennale meeldivad relvad ja militaarkraam, annaks talle edasi. :)
Ei ela ma majas, ei tänaval, mu aadress on Eesti Vabariik.
nem1111
Uudistaja
Kontakt:

Okidokis mõnikord need pakkid müüakse aga nad on seal kallid
Kasutaja avatar
mait86
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas mait86 »

Oleks ka huvi nende mrede vastu. Prooviks ka ära
Militaarseiklus1
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Militaarseiklus1 »

Toidupakke saanud oma trennilastele Relvad.ee.

"Tactikal foodpack" väga hea valik aga suht kallis.
"Meki" sama toode mis eelmine aga hind sutsu parem.
Poola 12h ja 24h. sarnane Usa Mre pakk ( saavad tellida ja olemas isegi kogu sisu ükshaaval ).
"Relvad.ee sõduri einepakk" vist isegi soodukas hetkel 3.50€
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist