hjl85 kirjutas:... Mis aga puutub Belgia varianti-siis lihtsalt ja otsekoheselt öeldes-pangu ennast põlema. Sellisele jamale ei alluks ma kunagi.
Seal on politsei rangem kui meil ja "köhid pappi", nutad ning hakkad maksma... Kui palju pröökad, saad rangemalt.
Aga paar sõna enda "eksirännakutest".
Sain neljapäeva hommikul maili, et olen juhu-valitud TÜ seireuuringute programmi. Lõuna ajal täitsin eelküsitluse ning reedel leppisime telefonitsi kokku proovi andmise aja. Eile lõuna ajal sõitsin Tartus Laululava taha, kus oli ees juba järjekord - ligi 40 autot + jalakäijad. Kokku seisin sabas umbes 50 minutit. Proov sai antud, valus ei olnud. Ebamugavus tuli sellest, et ninakoopa niiskest tagaseinast vatiga proovi võtmisel kuivatati laik ja see tekitas tunde nagu oleks "palaviku kuivus" ainult ühes kohas. Keeruline seletada, kuid möödus 15-20 minutiga. Kui ära sõitsin, oli autode saba sama pikku kui minu saabumisel, nii et töö puudust ei paistnud!
Täna hommikul oli sõnum telefonis -
Proov negatiivne. Püsige terve!
Samad soovid Advendi ajal teilegi kõigile - Püsige terved!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...