Vürtsine sealiha on Rannarootsil vist ainuke kuhu ruspkeid hulka ei panda. Mu mäletamist mööda on ta ühtlasi küllaltki pasteedi konsistentsiga ja alati jääb mulje et terve siga on ühes tükis uhmrisse lükatud. Liha on liha ja siis ei peagi hakkama neid liike välja tooma.AMvA kirjutas:
Kas see ei kannata ka enam süüa?
https://rannarootsi.ee/tooted/konservid ... liha-240-g
Mõnele sööjale just selline meeldibki - saab või asemel sõrmejämeduse kihina leiva peale määrida ja piimarasva arvelt kokku hoida. Minumeelest jälle võiks rohkem tükki jätta ei mingigi arusaamine oleks et milline sea osa just parasjagu kõrist alla läheb.
Ning teine nüanss on see et " vūrtsise sealiha " ja " sealiha omas mahlas" sildid on väga sarnased. Riiulist vähe hajameelselt võttes või ainult hinnasilti vaadates satub ostukorvi raudpolt see rupskivariant millega ma küll midagi peale ei oska hakata.
Orki lendasin ma suvel tegelikult Veiselihaga omas mahlas mille silt on jäänud samaks ning sisu on asendatud tapajäätmetega.. Mul on vanemast ajast mõned samasugused söödavad konservid ja mõnes väiksema käibega poes võib samuti vanem variant letis olla.
Lihtsalt riskide maandamiseks arvasin Rannarootsi oma aktsioonist välja - ei jõua enam tootearendusega sammu pidada