Ühe kuu vanune artikkel mida ERR uudises ei ole mainutud ja artiklis kasutatakse sõna -esialgne(seega kukub ära soovitus-loe pealkirjast rohkem).
Vähem värskem info ka ettevõte CEO-lt https://markets.businessinsider.com/new ... 1029921408
Viimati muutis hjl85, 30 Dets, 2020 11:07, muudetud 1 kord kokku.
hjl85 kirjutas:akf loomake: Muidugi ei järgita. Nagu korduvalt on kirjutatud-inimesed on väsinud ja on nõus riskima.
Noh kevadel läbipõetud viiruse tulemusel on minu sukeldumiskarjääril kriips teadmata ajaks peal. Väga meeldis see tegevus. Tahtsin saavutada selles midagi. Pole just invaliid aga... Praegu siin ei võtaks oma lastele mõeldes küll mingeid riske mis võiks tuleviku väljavaateid neil piirata.
Ega see on ju rulett. Keegi ei tea mis pakett sulle selle haigusega saabuda võib. ega minu haiguskulg oli ikka väga kerge. aga tulem...
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
hjl85 kirjutas:akf loomake: Muidugi ei järgita. Nagu korduvalt on kirjutatud-inimesed on väsinud ja on nõus riskima.
Noh kevadel läbipõetud viiruse tulemusel on minu sukeldumiskarjääril kriips teadmata ajaks peal. Väga meeldis see tegevus. Tahtsin saavutada selles midagi. Pole just invaliid aga... Praegu siin ei võtaks oma lastele mõeldes küll mingeid riske mis võiks tuleviku väljavaateid neil piirata.
Ega see on ju rulett. Keegi ei tea mis pakett sulle selle haigusega saabuda võib. ega minu haiguskulg oli ikka väga kerge. aga tulem...
Ai kurja-loodetavasti kõik taastub ja saad oma lemmikala tulevikus harrastada! Muidugi on see rulett kuidas haigus kellegile mõjub. Kuid ometi võetakse riske. Ega mina inimloomust ei teinud.
Ei võtagi lastele mingeid riske (mängivad kõrval platsil kui meie naisega teisel väljakul-sest üle 2 inimese ei ole väljakul lubatud), riided paneme enne selga, pesema lähme sõbra korterisse ja sealt restorani sööma ning otse Tallinna.
Üks huvitav number, mida nüüd saab jälgima hakata on vaktsineeritute arv. Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 884 inimesele. Seda siis kolme päeva peale? Ise olin algul kindel, et nood 4500 vaktsineerimist tehakse niuhti paari päevaga ära ja siis hakatakse küüsi närides järgmist saadetist ootama. Aga eks masinavärk võtab miski hetk tuurid üles. Peab võtma.
hjl85 kirjutas:
Ai kurja-loodetavasti kõik taastub ja saad oma lemmikala tulevikus harrastada! Muidugi on see rulett kuidas haigus kellegile mõjub. Kuid ometi võetakse riske. Ega mina inimloomust ei teinud.
Ei võtagi lastele mingeid riske (mängivad kõrval platsil kui meie naisega teisel väljakul-sest üle 2 inimese ei ole väljakul lubatud), riided paneme enne selga, pesema lähme sõbra korterisse ja sealt restorani sööma ning otse Tallinna.
Aitähh
Hetkel on alles info tüsistuste kohta üsna väike ja vastuoluline. Teavitus sellest on ka ebapiisav. Aga kõik kelle tööd või hobid on seotud füüsilise võimekuse, kopsumahu jne tulemustega siis tasub väga mõelda. Pasunapuhujad püsige kodus
pealkiri rohkem klikimagnet, sisu nii hirmus pole, lihtsalt ühest doosist jääb väheks ja vaktsiini toime mõju avaldub 2 nädala pärast
Ma olen enam kui kindel, et lihtsam on esimen suts saada, kui teiseks korraks inimest jälle kätte saada: paljud hakkavad vaatama, et ah nüüd on kindlustus käes, võime, kuidas sin foorumis öeldaksegi - süüdimatult pidu ja läbu ja jääramist panna ja nõuded võivad kuradile kerida.
Some kirjutas:Üks huvitav number, mida nüüd saab jälgima hakata on vaktsineeritute arv. Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 884 inimesele. Seda siis kolme päeva peale? Ise olin algul kindel, et nood 4500 vaktsineerimist tehakse niuhti paari päevaga ära ja siis hakatakse küüsi närides järgmist saadetist ootama. Aga eks masinavärk võtab miski hetk tuurid üles. Peab võtma.
Isiklikest allikatest kuulsin, et mitte kõik med. töötajad, kel juba võimalus oleks, ei taha end vaktsineerida lasta. Samuti ei anna iga hooldekoduelaniku lähedased nõusolekut. Viimasest saan mõnes mõttes veel aru - ehk pääseks juba lõpuks arvete maksmisest ja saaks päranduse rutem kätte. Kuigi aru ma ei saa, miks üldse on hooldusaluse omastelt seda nõusolekut vaja. Muude ravimite manustamiseks seda ju ei küsita, ka siis mitte, kui inimene on juba päris "juurvili" või täielikult dementne? Ja kes veel ise maailma asjadest aru saavad, need saaks ju ise enda tahet väljendada?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Surnud naise sugulane ütles Läti televisiooni saatele „Panorāma”, et naisel oli üle nädala kõrge palavik. Kiirabi kutsuti talle teisel jõulupühal, kui tal tekkisid hingamisraskused. Ravimiks valisid arstid Remdesiviri. Et seda Liepājas tol hetkel ei olnud, kulus selle toomiseks aega. Naine jõudis ravimi ära oodata ja lühikeseks ajaks hakkas tal parem, aga siis seisund järsult halvenes ja esmaspäeval naine suri, vahendab Läti Delfi.
„See on ebanormaalne, et inimene sureb 27-aastaselt. See on väga kurb, aga me teame algusest peale, et Covid-19 ei vali vanuse järgi,” ütles Liepāja regionaalhaigla juht Edvīns Striks.
On teada, et Remdesiviri hoitakse Ida-Riia haiglas ja selle hulk on piiratud, sest tegemist on kalli ravimiga. Üks pudelike maksab 345 eurot ja ravikuur umbes 2000 eurot. Lätis kindlaks määratud protseduur näeb ette, et regioonide arstid peavad esitama Remdesiviri jaoks taotluse ja lõpliku otsuse võtab vastu arstide konsiilium Riias.
Seejärel peavad haigla esindajad sõitma ravimi järele Riiga ja siis uuesti tagasi. Liepājas surnud naise puhul osalesid ravimi toomises ka tema sugulased.
Walter2 kirjutas:https://www.err.ee/1222144/iisraelis-on ... nakatunuid
Jumala asemikele maa peal on ikka rohkem lubatud kui teistele. Huvitav palju pööblile vaktsiini on eraldatud - kui suur see Eestile müüdud esimene partii oligi?
See on jälle kivi meie enda kapsaaeda. EL-i ühishanke kogused ja tarneajad ammu teada ehk siis oleks võinud kohe tootjatega lisavaktsiinide ostmiseks läbirääkimisi alustada. Nüüd on Tanel Kiik saanud volituse 250000 doosi kiirostmiseks aga läbirääkimisi võinuks juba märksa-märksa varem alustada. Täpselt nagu pidanuks vaktsiinide saabumisel koheselt ka nii logistika kui vaktsineerimispunktid juba valmis olema.
C'mon, hetkel vaktsineeritakse ju meedikuid, nende vaktsineerimine peaks ju kõige lihtsam ja kiirem olema?
Uuring: vaid umbes pooled nakatunud jäävad täielikult kodusesse karantiini.
Tartu ülikooli korraldatavast koroonaviiruse levimuse seireuuringust selgus, et Eesti inimesed on koroonaviirusega nakatumisest teada saades oma kontakte küll oluliselt vähendanud, kuid täielikult koju karantiini väga paljud ei jää.
siis tuleb hunnik "päris tublid olete" juttu ja lõpus:
Teadlastele teeb aga muret, et üle pooled kergete haigustunnustega nakatunud ei kahtlusta endal koroonaviirust ega järgi seetõttu ka vastavaid piiranguid.