Kui Tartus, siis tekkib küsimus mis värvi olid saabaste paelad?mart2 kirjutas:Aaa…uus_eestlane11 kirjutas:Tere.
Olen Tartu elanik ja näen pidevalt noorukeid koos mustade tanksaabastega, mis tunduvad sõjaväe mudeli moodi, aga samas pole kindel, et kas see on ikka see. Olen soovinud mõnda aega üldiselt sama mudelit, mõnes mõttes välimuse poolest tundub Samelini oma, kuid ei ole 100% kindel. Kas keegi teab nendest lähemalt?
Sain palju abi, sest sõnad "näen" ja "tundub" teevad asja selgeks.(aga mina ei näe ja ei saa aru millest täpselt räägid)
Kindel soovitus on selline - astu julgelt ligi, kiida mehele tema saapaid ja küsi järele! Peale jalatsi kiitmist enamus uhkustundega vastavadki.
Vähemalt mina teeks nii ...
Tänud. Tallinnas. Kannatab veel oodata.alari kirjutas:Ma olen viimasel paaril aastal näinud väga palju Lowa saapaid erinevate inimeste jalas. Relvad.ee poes vist peaks olema müügil
41Degree kirjutas:Enda poolt oskan kiita klassikalisi Alpisid ehk RV Ortopeediat. Minul on küll standardile vastav jalg, kuid vajadusel teevad ilma (olulise?) hinnalisata kriipsupealt sinu jala järgi mõõdetud saapa. Hetkel on neid mul välisukse juures kaks paari, neist viimastele oli sissesõiduks pärast esimest jalgatõmbamist 27km ning mingit hõõrumist ei olnud. Alpide tugevaks rahaliseks eeliseks on see, et tald on õmmeldud, mitte vulkaniseeritud, seetõttu saab seda hiljem vahetada (teisel paari läks hiljuti teine tald alla, sest puhtalt kogunenud läbisõidu pealt kulus kand ja muster ära). Miinus on see, et kuna tegemist on siiski väiketöökojaga, siis sealt lääne tehnoloogiat ehk hingavat võrku ning tex-mex'i ei saa. Kui klassikaline nahkne poolsaabas on aga otsitav, siis seda kohta julgen kahe käega soovitada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline