REAALSUS: COVID-19 pandeemia

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Suletud
Dr.Sci
Liige

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Dr.Sci »

Kriku kirjutas:
hjl85 kirjutas:See õigus on siis kui isik on kuulutatud kahtlustatavaks-dna proov.
Soomes võetakse vereproovi ka vajadusel jõuga: https://www.postimees.ee/236760/soome-p ... -votmiseks
Kõike saab võtta jõuga - vastavalt seadustele.
EDIT
Alati saab vastu võtta ka seadused sundsteriliseerimiseks, abordiks või lobotoomiaks. Ka siis kui ametnikul tekib arvamus et see on vajalik.
Viimati muutis Dr.Sci, 03 Mär, 2021 16:17, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Probleem algas sellest, et proua ei soovinud testida. Seepeale ilmselt rakendus mingi eriolukorraks mõeldud volitus teha seda vajadusel jõuga.
Vägistamised ja peksmised - selle pani tädi ise asjale värvi lisamiseks juurde.

Kes veel ei tea, siis nakkushaiguse teadva levitamise eest on ka meil kriminaalvastutus. Reaalselt on ka üks inimene kinni pandud. Kahju, et seda pole rakendatud, eitajad võtaks kohe tasemaks.

Olen taoliste alternatiivmaailma tegelastega pidanud paar vaidlust pidama ja mul on selle loo kohta oma arvamus - nimelt taoline seltskond on väga osav facebookis miitinguid pidama, süüd teistele veeretama ja asju peapeale keerama, kohe imestama paneb. Oleks vaidlusaluse teema kohta ka samapalju tarkust.

Miskipärast arvan, et küllap politsei tegi ka ettepaneku anda proov vabatahtlikult, mitte ei murdnud ust maha ja tormanud MP5 tärinal korterisse. Ja kui oleks öelnud, et tulge võtke, vaevalt siis oleks maadlema hakatud.
Viimati muutis Kapten Trumm, 03 Mär, 2021 16:19, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
hjl85
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hjl85 »

seda ka kui on kuriteos kahtlustatav või joobe seisundi kahtlus 8autojuhid)
Aga need "jõumehed" on ikka segased. Mida see Põhiseadus siia puutub? Kedagi ei diskrimineeritud soo, usu, nahavärvi vms alusel. Erafirma ise otsustab mis tingimused ta kõigile seab oma territooriumile pääsemiseks.
Viimati muutis hjl85, 03 Mär, 2021 16:21, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Selle üle pole mõtet siin vaielda. Meist keegi ei tunne Soome õigust ning küll kohus otsustab.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Ärge mine pöördesse, ootame ikka uurimise tulemuse ära.
Minu keskkoht ütleb praegu, et tädi pani pool juurde sellele, mis tegelikult toimus.
Soomes näibki olevat ametnikel suurem võim kui me oleme harjunud ja oh õnnetust, facebooki miitingu peale ei löögi kartma. :wall:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Minu jaoks paneb asjad paika üks märkamatu lause kangelanna posti keskel, märkasite?
Kahe tunniga ei saanud tulla mingil juhul positiivne tulemus eriti kui mul ei olnud mitte mingeid tunnuseid ja kogu nädala olin tarbinud MMS lahust profülaktikaks.
Eij komentaari :lol:
2korda2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2korda2 »

Kapten Trumm kirjutas:Ojah.
..tõestame jälle midagi muud, kui esialgu väitsime...
Kogu sinu seletus ei ole minu toodud tsitaadi kohta. Ma küsin siis otse: kust sa võtsid väite "ravimitootjad teavad hästi, et neid hanke korras ostetud vaktsiinidega ei pruugi sügisel enam midagi teha olla, kuna viirus võib muutuda."? See on hoopis midagi muud, kui sa siin tõestada üritad. Ma olen seda juba öelnud aga võin korrata:
KÕIK senised uuringud on näidanud, et KÕIK heaks kiidetud ja uuritud vaktsiinid omavad märgatavat mõju KÕIGI seni uuritud mutatsioonide/tüvede vastu.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Kapten Trumm kirjutas:Minu jaoks paneb asjad paika üks märkamatu lause kangelanna posti keskel, märkasite?
Kahe tunniga ei saanud tulla mingil juhul positiivne tulemus eriti kui mul ei olnud mitte mingeid tunnuseid ja kogu nädala olin tarbinud MMS lahust profülaktikaks.
Oh, ei käi FB-s postitusi lugemas. Aga võtan nüüd asja palju skeptilisemalt sest kõiksugu MMS tädid võiks omaenesele suletud ühiskonna luua kuskil Kessulaiul ja eluks vajalikud tarbed saaks neile drooniga toimetada.
Drax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drax »

Kapten Trumm kirjutas:Minu jaoks paneb asjad paika üks märkamatu lause kangelanna posti keskel, märkasite?
Ja kogu tema profiil ja postitused on samasse auku, pole tõsiseltvõetav inimene ja ka tema märtrioreool pole kuigi kirgas.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

hjl85 kirjutas:Sellega olen nõus. Iga salatsemine jms annab kordades suurem negatiivse efekti kui avalikustamine. Salatsemise korral oleks see andnud igasugu vandenõu teoreetikutele kätte relva-näe varjavad, mis me rääkisime, mida nad veel varjanud on jne jne jne
Siin ei käinud asja point mitte selle ümber KAS rääkida avalikkusele, vaid põhiprobleemiks oli igal juhul jõuda teha ametlik avaldus ENNE kui antivaxxerite leheküljed on/oleksid oma postituse juba teinud. Ainuke variant hoiduda vaktsineerimise SUUREMAST mainekahjust oli jõuda ametliku teatega enne antivaxxereid avalikkuse ette. Ametlik pressiteade tuli tunni jooksul juhtumi toimumisest kui võtta aluseks pressiteate teinud ametiisiku öeldud kellaaegu.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Ja kogu tema profiil ja postitused on samasse auku, pole tõsiseltvõetav inimene ja ka tema märtrioreool pole kuigi kirgas.
Üks takkakiitja kommentaarides iseloomustab end nii:
Olen uute maale voolavate energiate kanal. Aitan teostada üleminkut Uude Kuldajastu teadvusse.
Mis aineid nad tarvitavad? Ainult MMS ei tohiks nii kõva laksu anda :dont_know:
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Keda see persoon üllatab, toksigu otsingumootorisse "vikerkaaresild" ja avaneb terve uus maailm...

Mitte et see vähimalgi määral teemasse puutuks.
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Mil moel see kaart Kiige väite ümber lükkab?
Juhised. Klikates sellesinasel kaardil mõne riigi peale on võimalik vaadata Paremal olevas moodulid selle riigi statistikat. Seal on toodud välja ka graafik
14 päeva uutest juhtumitest teatamise keskmine määr 100 000 elaniku kohta (riiklik)
sealt on võimalik seda väärtust jälgida kuupäevaliselt. Näiteks kõige kõrgemale graafiku punktile Klikates. Nii on võimalik vaadata terve kaart läbi. Kas on piisav? Näide ka
Manused
Screenshot_20210303-164819~2.png
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas:Keda see persoon üllatab, toksigu otsingumootorisse "vikerkaaresild" ja avaneb terve uus maailm...
Mitte et see vähimalgi määral teemasse puutuks.
Kahetsusväärselt võib öelda, et sellise eitamise jura taga on enamasti kellegi elustiili või ökobutiik ja labased ärilised huvid ehk raha.
Sellised skandaalid kõik suurendavad taoliste tuntust ja järgijate (ups, klientide) arvu. See pole ka mingi saladus, et Eesti vaktsiinieitamist hoiab püsti ehk paarkümmend inimest, kes elatuvad seesamiseemnete müügist või seksmentori koolitustest.
Kogu tarkus. Mingit üllast või maailma päästvat sisu tegelikult seal pole.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Sul on muidugi õigus, kuid arvan, et elukutselisi posijaid ja maoõli müüjaid on palju rohkem kui meie siin arvata oskame. Nagu ühes teises teemas Borjale ütlesin, mina ei kuulu sihtgruppi ega suuda sellega ka samastuda...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline