REAALSUS: COVID-19 pandeemia
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Võrdle algatuseks õhuruumi suurust, supermarketisse lubatakse sama suurusjärk inimesi, mis reisilennukisse (Tallinnas 200 ringis).
Mitte asjata seal PFF2-sid ei nõuta (marketis võib käia PFF1-ga ka).
Inimene hingab tunnis välja ca 3,6 m3 aerosooli.
Lisaks ei ületa poe külastus poolt tundi, samas lennureisi alla tunni niiväga polegi.
Mitte asjata seal PFF2-sid ei nõuta (marketis võib käia PFF1-ga ka).
Inimene hingab tunnis välja ca 3,6 m3 aerosooli.
Lisaks ei ületa poe külastus poolt tundi, samas lennureisi alla tunni niiväga polegi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Sinult poodi minnes koroonatesti tõendit ka küsitakse?
Ja kas poe ventilatsioon on sama hea, kui lennukil?
Ja kas poe ventilatsioon on sama hea, kui lennukil?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Sa mõtlesid neid "sertifikaate", mille jaoks küsitakse tuttavalt see pdf tõend ja arvutis muudetakse nimi ja kuupäev ära?
Poe õhuruum on piisav, et kaetud näoga võib seal ka aktiivne haige käia, kedagi nakatamata. Vähemalt nendes uutes marketites, mis ehitatud on.
Kodune ülesanne - miks lennukis nõutakse ikkagi PFF2, mitte kirurgilist või näokaltsu?
Lisaks on lennukis reisijate vahekaugused vähem kui 1 meeter, lennukis pakutakse süüa-juua (mida ei saa teha maskiga), enamik ei pane maski ninaklambrit kinni (ebamugav juu) jne.
Olen üsna kindel, et minu moodi 2 poeskäiku nädalas rahvavaesel ajal on terve suurusjärgu väiksem nakkusrisk kui mõnemehe puhkusereisid. Pole just täheldatud, et Egiptusest tulijatel on valge päevitamata koht näos, kus mask oli.

Poe õhuruum on piisav, et kaetud näoga võib seal ka aktiivne haige käia, kedagi nakatamata. Vähemalt nendes uutes marketites, mis ehitatud on.
Kodune ülesanne - miks lennukis nõutakse ikkagi PFF2, mitte kirurgilist või näokaltsu?
Lisaks on lennukis reisijate vahekaugused vähem kui 1 meeter, lennukis pakutakse süüa-juua (mida ei saa teha maskiga), enamik ei pane maski ninaklambrit kinni (ebamugav juu) jne.
Olen üsna kindel, et minu moodi 2 poeskäiku nädalas rahvavaesel ajal on terve suurusjärgu väiksem nakkusrisk kui mõnemehe puhkusereisid. Pole just täheldatud, et Egiptusest tulijatel on valge päevitamata koht näos, kus mask oli.
Viimati muutis Kapten Trumm, 10 Mär, 2021 17:09, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Potil istutakse kuna ei olda toiduga harjunud ning erinevalt Eestist ja veel mõndadest riikidest siis ei tasugi kuskil kraanivett juua. Aga kuidas see kõik coronasse puutub küll ei oska öelda.Kapten Trumm kirjutas:Küll aga on nakkusrisk suur turismireisidel. Eriti soojades maades, kus kohalikel on hügieenist pehmelt öelda omamoodi arusaamad. Tean inimesi, kes vedasid pudelivett ja võileivad kaasa, et mitte sihtkohas 3 päeva potil istuda. Ehituspoes aga on kõige vähem rahvast päeval, 11-12 paiku, kui hommikune mass on ära läinud.

Kuid nüüd on selgeks saanud miks sina soojadele maale ei lähe-see oleks tõusiklus ja ja oealegi peaks võileibu kaasa tirima

Ja viirus tuleb ainult lennukiga ning levib ainult läbukohtades-onju?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Muudel samadel tingimustel tuleb viirus reisidel ja läbustades terve suurusjärk tõenäolisemalt kui igapäevases olmes (mõlemal juhul kaitstakse end samamoodi).
Sanitaarnormid ja arusaamad puhtusest on erinevad, mis meil on iseenesest mõistetav, on lõunamaa kultuuris mõttetus. Lisaks on soojas kliimas rohkem mikroobe. See seletabki, mis seal lõunamaades see viirus nii rämedalt levis, kui elanike sanitaarsed harjumused on kuskil uusaja tasemel, siis levibki iga asi vuhinal.Potil istutakse kuna ei olda toiduga harjunud ning erinevalt Eestist ja veel mõndadest riikidest siis ei tasugi kuskil kraanivett juua
Mitu aastat tagasi oli see, kui sa lubasid hiina žgutte TTÜ laborisse katsetama minna?Kapten Trumm kirjutas:Kodune ülesanne -

Idioodid on igal pool. Lennukis, palmi all ja toidupoodides. Miks see mask peaks näkku päävituma kui õues seda kanda põhjust pole?
lihtsalt õigel ajal õiges poes käimine koos ffp2 maskiga on ikkagi võimalus suurem nakatuda kui värskes õhus võtta toidukotid vastu kullerilt. Me iga päev võtame sisuliselt riske nakatuda. Kui just tõesti maal metsas kodukontoris jne ei tegutse. Aga see selleks ei ole minu asi kellegi fundamentaalseid veendumusi siin põlu alla panna ega näe ka rohkem pointi arutleda sellel teemal. Lepime kokku, et kui kunagi toru-jürinduse maha panen ja päikesereise vahendama hakkan siis lihtsalt arvestan, et militaar netis müüki korraldama ei hakka
lihtsalt õigel ajal õiges poes käimine koos ffp2 maskiga on ikkagi võimalus suurem nakatuda kui värskes õhus võtta toidukotid vastu kullerilt. Me iga päev võtame sisuliselt riske nakatuda. Kui just tõesti maal metsas kodukontoris jne ei tegutse. Aga see selleks ei ole minu asi kellegi fundamentaalseid veendumusi siin põlu alla panna ega näe ka rohkem pointi arutleda sellel teemal. Lepime kokku, et kui kunagi toru-jürinduse maha panen ja päikesereise vahendama hakkan siis lihtsalt arvestan, et militaar netis müüki korraldama ei hakka

Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
-
- Liige
- Kontakt:
Vastastikust mõtetevahetust kärbitud. Palun püsime teemas.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ega seal ainult rannas olda. Trügitakse näiteks araablaste turgudel. Ööklubid jne. Kantakse seal maske?Idioodid on igal pool. Lennukis, palmi all ja toidupoodides. Miks see mask peaks näkku päävituma kui õues seda kanda põhjust pole?

Praegusel ajal lõbureisil käimine näitab lihtsalt kolme asja:
1. ignorantsust Eestis ja maailmas toimuva vastu - teen mis tahan, teie piirake end kui tahate
2. sisemise moraalse kompassi puudumist
3. Eesti riigivõimu argust ja nõrkust, et ei suudeta nii ilmset nakkuskanalit otsustavalt sulgeda+ebaõiglus, tädi Maali ei saa oma potililli valida, aga mingi "esimene eesti" saab vabalt ringi lehvida ja viirust levitada.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kes on käesoleva kriisi kõneisik? Olete aru saanud? Kui selle peale korra mõtlesin, siis Irja Lutsar.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=92802455
On päris arusaamatu, mis viroloog peab vastama inimeste (kriitilistele)küsimustele vaktsineerimiskorralduse kohta, millele peaks vastama ikka TA?
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=92802455
On päris arusaamatu, mis viroloog peab vastama inimeste (kriitilistele)küsimustele vaktsineerimiskorralduse kohta, millele peaks vastama ikka TA?
13 kuud tagasi, hiinamaa emissarid rändasid naeratades, pildistades ümber ilma. Nautisime, nende panust, majanduse elavdamisse.
See reisimas käimine ei muuda olukorda hullemaks...
Kodus, samal ajal, see viirus neile endile teadaolevalt juba toimetas, aga, ega see nende reisimist ei seganud.
Just. Õige, nad ei teadnud, arvanud, uskunud,... , samal ajal Ilma pealt kaitsevahendeid koju saates, meie, mõistval, naiivsel, kaasabil.
Aga, seda Nad teadsid, et nö. Lääne Bürokraatlik Demokraatia saab, võimaliku pandeemiaga, tõsiselt proovile pandud.
T.
Mokalaada jätkuks, akf Loomake rääkis, et FFP maskiga poes käia isegi ohtlik jne. Arusaadav kui oled riskirühmas (loodan, et sa pole) siis proovid ennast hoida aga eks lõpuks on see ikka paras loterii ka. Mis siin ikka salatseda, töötan Lasnamäe Ericssoni tehases, lükkan tiba koodi ühest ekraani servast teise. Kohal käin vb 2 päeva nädalas ja siis näpin labori seadmeid (mida ka desotame).
Viiruse korjamine on ikka paras juhus, mu tiimist pole siiani mitte keegi pos. diagnoositud, 2tk neist sõidavad iga päev ühistranspordiga, kusjuures üks neist on olnud 100% iga päev kohapeal kuna tal kodust eriti töötamine ei istu/ei saa. Ok vanus on 30. alguses aga isegi üks vanem-tegelane kes oli ka 100% kohapeal läks alles nüüd haiguslehele (ca. 50 eluaastat tal)
Lühidalt, kanname maske jms a lõpuks põeme me kõik selle läbi ikkagi
edit:sõnastus
Viiruse korjamine on ikka paras juhus, mu tiimist pole siiani mitte keegi pos. diagnoositud, 2tk neist sõidavad iga päev ühistranspordiga, kusjuures üks neist on olnud 100% iga päev kohapeal kuna tal kodust eriti töötamine ei istu/ei saa. Ok vanus on 30. alguses aga isegi üks vanem-tegelane kes oli ka 100% kohapeal läks alles nüüd haiguslehele (ca. 50 eluaastat tal)
"song" ma ei või... ööklubi? nää kohe eeldad et minnakse ka ööklubisse... pealegi ekvaatori poole minnes on öö ja päeva suhe selline asi mida võiks paremini teada(maski jälg näkku päevitatud). pimadaks läheb seal mis kell? Kes sulle ütles et ööglubisse või turule minek on? jälle eeldus selleks sest sobib narratiiviga mille tõid? mina tahan sukelduda. Anna andeks et Eesti veekogud ei suuda enam mulle midagi pakkuda. Samuti ei suuda eesnäärme otsas rõtsimine mulle ka mingit põnevust pakkuda. Jälle anna andeks. pdf faili nime muutus ei aita midagi kui serdil on vastav tempel vajalik... ei saa välja printida ise. kui kahtlus teisel pool siis saad valida kas kõrs ninna või istud hotellis kinni. 30 kraadi sooja ja päike otse lagipähe. Kui lennukid siis veel lähevad kui mul pilet on siis ma lähen. Ka olen arvestanud, et pärast seda istun isolatsioonis... mul isegi täpselt teada kuhu auto parkida et lennujaama ja sealt tagasi võimalikult vähe seiklust oleks. Kõrb ja sukeldumine. kaks asja miks lähen.... kui lastakse. Hotellist uurisin ka söömise kohta. hotelli toidlustus lihtsalt väljas... värskes õhus. Hotellis koridorid otstest avatud õue... esimine uks mida näed on numbritoa uks kuskil ei ole võimalik ummikusse jääda. pole esimine kord minna. Tean mida oodata tean kudas käituda. Alpinistidele heidad ka ette seda, et kas siin ei saa oma hobiga tegeleda? Ainuke koht mis on riskiga ongi lend ise. Aga ka selle kohta on info olemas.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Seda parajat juhust saabki juhtida peamiselt kahe tegurigaslider kirjutas:Mokalaada jätkuks, akf Loomake rääkis, et FFP maskiga poes käia isegi ohtlik jne. Arusaadav kui oled riskirühmas (loodan, et sa pole) siis proovid ennast hoida aga eks lõpuks on see ikka paras loterii ka. Mis siin ikka salatseda, töötan Lasnamäe Ericssoni tehases, lükkan tiba koodi ühest ekraani servast teise. Kohal käin vb 2 päeva nädalas ja siis näpin labori seadmeid (mida ka desotame).
a. inimestevahelised kokkupuuted
b. kokkupuutest sündinud nakatamine
Kogu ettevõtmise raskus on panna inimesed nende tegurite mõju vähendama ja eriti demokraatlikes ühiskondades, kus "nuiaga andmine" on problemaatiline kuid tehtav.
Eesti ühiskonna põhimõtteline suhtumine vajab muutust kus me ühe maailma parima haridussüsteemi juures alahindame inimeste õigust, olla loll, kuritarvitamist.
Lolluse 5 universaalset reeglit
https://www.thebigsmoke.com.au/2020/12/ ... dity-five/
Paratsetamool on millegipärast populaarsem kui aspiriin. Aga aspiriin on muuhulgas verevedeldaja ja aitab trombide tekkimise vastu. Nood kolm juhtumit on kõik trombidega seotud.hai kirjutas:Some kirjutas:https://www.err.ee/1608136921/eesti-pea ... kasutamise
Sarnaselt Austriaga on Eesti peatanud ühe AstraZeneca koroonavaktsiinipartii kasutamise, kuni Austrias uuritakse ühe vaktsineeritud inimese surmajuhtumit ja teist inimest tabanud tervisriket. Eelmisel nädalal surnud 31-aastane päästja polnud vaktsineeritud selle partii vaktsiiniga.
=====
Paistab, et kui mu abikaasa läheb AZ-d kunagi saama siis lasen tal pärast paratsetamooli asemel aspiriini võtta. Igaks juhuks.
Veider see, et õde kes sai AZ vaksiini kästi/soovitati võtta paratsetamooli kui tekivad kõrvalnähud.Praegusel juhul läheb sinu soovitus vastuollu arstide omaga? Kas siin on pädevaid meedikuid kes selgitaks??
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist