Instagrammi ,või krt teab kuhu, endast ilusate piltide tegemine välistatud?Mudakoon kirjutas:Jaapan , Korea ja Vietnami välistatud?Harnland kirjutas:Vot millest kõigest Hiina huvitub.

Instagrammi ,või krt teab kuhu, endast ilusate piltide tegemine välistatud?Mudakoon kirjutas:Jaapan , Korea ja Vietnami välistatud?Harnland kirjutas:Vot millest kõigest Hiina huvitub.
Ei ole tõsi.tuuba kirjutas:sadamatest ja nende riigikaitselistest omadustest
kõikide sadamate andmed (faarvaatrid, sügavused, asendiplaanid, kaide asukohad ja pikkused, sisenemiskord, laevade asetus kaide ääres ,teenindus , vee, elektri, laadimis-lossimisteenuste saadavus jnejnejne) on vabalt saadaval kaartidel, lootsiraamatutes, nüüd ka veebis sadamate kodulehtedel, google mapsis jne.
mis krdi riigisaladust ,kasvõi riigikaitselist, saab varjata endas saaremaa süvasadam?
nagu ennegi mainisin, on see keiss mu arust KAPO enda puhevile ajamine--nää,me oleme niii tublid....
1. "suur osa" on selline tore mittemidagiütlev kriteerium. Esiteks, raske on ümber lükata udust asja ja isegi kui mõni loll üritabki, saab alati pärast öelda, et see ei olnud see, mida "suur" kirjutaja tegelikult mõtles.Nagu öeldud, suur osa rahvastikust ei usalda juba enne ei Eesti Vabariki ega Kapot. Seda näeb siin foorumis ka
Nõus. Ütleme siis, et oletatavasti kahekohaline protsent.andrus kirjutas:1. "suur osa" on selline tore mittemidagiütlev kriteerium. Esiteks, raske on ümber lükata udust asja ja isegi kui mõni loll üritabki, saab alati pärast öelda, et see ei olnud see, mida "suur" kirjutaja tegelikult mõtles.Nagu öeldud, suur osa rahvastikust ei usalda juba enne ei Eesti Vabariki ega Kapot. Seda näeb siin foorumis ka
Jah. Pidasin silmas, et selliseid mõtteavaldusi kohtab ka siin foorumis.andrus kirjutas:Seega ei saa minu arvates väita, et siinne foorum näitab "suure osa" meelsust.
Minu arvates on usaldamatus ja sellise pöördumise "keerulisus" isiku jaoks üksüheselt seotud.A4 kirjutas:Mina eriti ei usu, et siin mängib rolli (väidetevalt) suure osa rahvastiku (väidetav) usaldamatus Eesti Vabariigi või kapo vastu. Pigem on asi lihtsam. Kui jätta kõrvale need reeturid ja agendid, kes ise omal initsiatiivil pöörduvad välisriigi luureasutuste poole ning asuvad nende teenistusse, siis enamike n-ö konksu otsa saadud agentide puhul taandub asi selleni, et võimalikult ruttu ja osavalt tuleb värvatav mässida „asjasse“ nii sügavalt sisse, et tal juba pärast seda „esimest libastumist“ oleks võimalikult keeruline pöörduda omaenda riigi vastuluure poole, et asi aegsasti „lõpetada“.
Harrastussotsioloogina ütleks ma, et meil tegelikult pole piisavalt andmeid, et selline üks-ühene side tõmmata. Selleks oleks vaja täpsemaid andmeid nende inimeste hoiakute ja Eesti riiki suhtumise kohta, keda välisluuretel õnnestus „pöörata“. Paha poleks omada ka samasugust infot nende kohta, keda välisluuret üritasid „pöörata“, kuid kes konksu otsa ei läinud ning aegsasti kaposse pöördusid. Paraku sellist infot meil pole ning vaevalt, et kaitsepolitsei seda ka kunagi meiega jagama hakkab.Kriku kirjutas:Minu arvates on usaldamatus ja sellise pöördumise "keerulisus" isiku jaoks üksüheselt seotud.A4 kirjutas:Mina eriti ei usu, et siin mängib rolli (väidetevalt) suure osa rahvastiku (väidetav) usaldamatus Eesti Vabariigi või kapo vastu. Pigem on asi lihtsam. Kui jätta kõrvale need reeturid ja agendid, kes ise omal initsiatiivil pöörduvad välisriigi luureasutuste poole ning asuvad nende teenistusse, siis enamike n-ö konksu otsa saadud agentide puhul taandub asi selleni, et võimalikult ruttu ja osavalt tuleb värvatav mässida „asjasse“ nii sügavalt sisse, et tal juba pärast seda „esimest libastumist“ oleks võimalikult keeruline pöörduda omaenda riigi vastuluure poole, et asi aegsasti „lõpetada“.
Mitte kumbagi me kunagi ei saa. Esiteks on valimid liiga väikesed ning teiseks oleks vastused ebausaldusväärsed.A4 kirjutas:Harrastussotsioloogina ütleks ma, et meil tegelikult pole piisavalt andmeid, et selline üks-ühene side tõmmata. Selleks oleks vaja täpsemaid andmeid nende inimeste hoiakute ja Eesti riiki suhtumise kohta, keda välisluuretel õnnestus „pöörata“. Paha poleks omada ka samasugust infot nende kohta, keda välisluuret üritasid „pöörata“, kuid kes konksu otsa ei läinud ning aegsasti kaposse pöördusid. Paraku sellist infot meil pole ning vaevalt, et kaitsepolitsei seda ka kunagi meiega jagama hakkab.
Kasutajad foorumit lugemas: kernel ja 1 külaline