PS. Minu abikaasa PFiseri mõlemad doosid möödusid ilma ühegi kõrvalnähuta. Ei tea kas mõjubki?

Jah, oi kuidas ajavad närvi mustaks. Teen kodukontorit ja kodus ka üks 3 aastane ja teine 10 kuune. No ei ole see õige elu. Lasteaeda ei julge ka viia. Ise ja abikaasa oleme saanud esimese vaktsiini doosi kätte ja 10 kuune saab antikehad emalt. 3 aastasega kahjuks kehvem.tympsa kirjutas: Lapsed, kes 24 tundi ja 7 päeva nädalas kodus seal kitsas korteris, ajavad närvi mustaks lastevanematel . Vanaema juurde neid nädalavahetuseks viia kah ei saa , ohtlik.Veelgi raskem on seda taluda siis kui tead, et isiklikult sind suurt miski enam ei ähvarda ( need,kes vaktsineeritud 2 doosiga ja 2.süst on juba kah paar-kolm nädalat mõjunud .)
Hmm.. lugege ise ka oma juttu, kas häbi ei hakka natuke ?kraal kirjutas:Jah, oi kuidas ajavad närvi mustaks. Teen kodukontorit ja kodus ka üks 3 aastane ja teine 10 kuune. No ei ole see õige elu. Lasteaeda ei julge ka viia. Ise ja abikaasa oleme saanud esimese vaktsiini doosi kätte ja 10 kuune saab antikehad emalt. 3 aastasega kahjuks kehvem.tympsa kirjutas: Lapsed, kes 24 tundi ja 7 päeva nädalas kodus seal kitsas korteris, ajavad närvi mustaks lastevanematel . Vanaema juurde neid nädalavahetuseks viia kah ei saa , ohtlik.Veelgi raskem on seda taluda siis kui tead, et isiklikult sind suurt miski enam ei ähvarda ( need,kes vaktsineeritud 2 doosiga ja 2.süst on juba kah paar-kolm nädalat mõjunud .)
Ei saa nii üldistada.Kapten Trumm kirjutas:Elul pole ka täna viga midagi, põhimassil inimestel pole lihtsalt mõtestatud tegevusi ja ajaviidet, seepärast on kõrtside, ööklubide ja muu sellise sulgemine kui maailmalõpp.
Inimesed on liiga harjunud hedonistliku lakkumis- ja hooramise elustiiliga ja kui see äkki lõppes, ongi maailma lõpp käes.
Miks mul peaks häbi hakkama?Madis Reivik kirjutas:Hmm.. lugege ise ka oma juttu, kas häbi ei hakka natuke ?
Nullpatsienti muidugi ei otsita, aga see pole ka vajalik. Geneetikat uuritakse ikka edasi, näiteks:andrus kirjutas:Ma selle "varem" peale ei panustaks.Kriku kirjutas:Kui see nii peaks olema, saame seda kindlasti pigem varem kui hiljem teada. Teema on praegu kuum ja varasemaid proove sekveneeritakse. Kui Suurbritannia tüvi oli Euroopas lahti enne kui Suurbritannias, tuleb see kindlasti välja.
Spetsialistide resurss on piiratud, võib-olla on praegusel ajal viirusega võitlemises kõrgema prioriteediga ülesandeid kui mingi kindla tüve nullpatsiendi tagaajamine.
https://www.news-medical.net/news/20210 ... he-UK.aspxThe study results did not suggest that the established mutations of VOC B.1.1.7 independently evolved in many different locations. The findings' patterns agree with the view that the new variant first emerged in the UK and spread across the globe.
The researchers believe that the initial and subsequent global spread of the VOC B.1.1.7 variant was facilitated by global connectedness and increased human mobility.
Madis ütleb veel väga viisakalt.Madis Reivik kirjutas:Hmm.. lugege ise ka oma juttu, kas häbi ei hakka natuke ?kraal kirjutas:.........Jah, oi kuidas ajavad närvi mustaks. Teen kodukontorit ja kodus ka üks 3 aastane ja teine 10 kuune. No ei ole see õige elu.........tympsa kirjutas: ........ Lapsed, kes 24 tundi ja 7 päeva nädalas kodus seal kitsas korteris, ajavad närvi mustaks........
Keegi ei ole siin hädaldanud, et elu lastega pole mingi elu. Mul on väga hea meel, et mul lapsed on ja tegelen ka nendega. Paraku peab ka raha teenima, et neid lapsi kasvatada.Madis Reivik kirjutas:Kurat, täismehed vinguvad et "elu lastega pole mingi elu". Vägisi sunniti lapsi tegema või ?
Elu on see mis praegu toimub mitte mingi ideaalpilt tulevikus mille teostamiseks on vaja miljonit ning jahilossi.
Täitke oma kohustusi ja nautige protsessi, protsess kestab kauem kui 30 minutit !
Mina olen pidanud sellises olukorras juba 24 aastat niimoodi raha teeninud ja lapsi kasvatanud. Ja kõike muud teinud. Ja kodu kah ehitanud. Teed sina kah ja saad hakkama! Pole hullu. Eks mina kah olen ikka selle aja jooksul tahtnud kuidagi auru välja lasta. Elu aga läheb ikka edasi, ja ka sina saad hakkama. Hoia vaimu!kraal kirjutas:Keegi ei ole siin hädaldanud, et elu lastega pole mingi elu. Mul on väga hea meel, et mul lapsed on ja tegelen ka nendega. Paraku peab ka raha teenima, et neid lapsi kasvatada.Madis Reivik kirjutas:Kurat, täismehed vinguvad et "elu lastega pole mingi elu". Vägisi sunniti lapsi tegema või ?
Elu on see mis praegu toimub mitte mingi ideaalpilt tulevikus mille teostamiseks on vaja miljonit ning jahilossi.
Täitke oma kohustusi ja nautige protsessi, protsess kestab kauem kui 30 minutit !
Samast artiklistKriku kirjutas:Kiik eduraporteerib: https://www.err.ee/1608153763/vaktsinee ... e-osakaalu
Loodetavasti on siit midagigi õige.
Tuttav perearst eile mainis, et mitu vaktsineeritavat jäi tulemata.. helista järjest nimistut läbi ja õnneks leidis soovijaid.Kiik soovitab vaktsiini vastu võtta kõigil, kellele seda pakutakse, sest laias laastus on inimestel kaks võimalust: haigus kas läbi põdeda või end vaktsiiniga kaitsta. Valitsuse ministrite kaitsepookimine seisabki ees neljapäeval.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist