Praegu on sama seis nagu piirangutega - kui oleks saanud haiguse levikut takistada piirangutega, nagu Teadusnõukoda soovitas, siis poliitikud otsustasid ise, et pole hullu saab ka ilma!

Iseenesetarkus on üks äraarvamatult võimas asi!
Sa ei ole seda artiklit vist mõttega ikka lugenud.mart2 kirjutas:Ma arvan, et kommunikatsioon ei oleks nii kehva, kui poliitikud küsiks ja kuulaks selle ala spetsialiste.
Praegu on sama seis nagu piirangutega - kui oleks saanud haiguse levikut takistada piirangutega, nagu Teadusnõukoda soovitas, siis poliitikud otsustasid ise, et pole hullu saab ka ilma!![]()
Iseenesetarkus on üks äraarvamatult võimas asi!
Vähemalt alguses oli nt Sputniku kohta kindel jutt venemaalastele, et peale vaktsiinisüsti ei tohi tina panna, et muidu alkohool rikkuvad toimemehanismi enne paika saamist ära.... vmt. Ja et sellepärast lihtne venehing ongi sellele vastu: a) "ah tahate ampulli panna? ei lähe läbi!Kapten Trumm kirjutas:Aga ka vinged antibiootikumide süstid peppu näiteksWalter2 kirjutas:Beebipillidega kaasnevad tavaliselt meeldivad asjad - lärmakas õhtu, joovastavad joogid, kuumad kutid, tants, voodi ja vahel ka orgasm. Kaasneks see jada ka AZ vaktsineerimisel oleks mure ju murtud?Paha on ennast korrata, kuid oht beebipillidega tromboosi saada on naistel kordades suurem.![]()
See muidugi selgub hiljem.
Mina soovitaks vanu häid motivaatoreid - igale AZ vaktsineeritavale pooleliitrine pudel Lauaviina. Järjekord tuleks kiiresti.
Vaatamata sellele, et demokraatlikus riigis elades on omad plussid, oleks antud kriisi olukorras vaktsineerimise korraldamise seisukohast diktaktuurist rohkem kasu. Kõigile süst tagumikku ja asi vask. Ja süste piiramatus määras nii kaua kui kõik on vaktsineeritud. Tundub, et minu töövaldkonnas debiilsus vaktsineerimise valdkonnas jätkub. Pool Helsingi linna koduhooldusest teab, et uued vaktsiinid tulevad neljapäeva hommikul. Aga keegi ei tea vaktsiinide määra, valmistaja nime ega ka seda, et mis kell ja kes need ära otsib ja kohale viib. Ma võin juba miljoni euro peale kihla vedada, et neljapäeva hommikul on minu telefon punane, sest mitu nädalat on keegi tark minu nime kontaktisikuks öelnud. Ja eks ma võikski seda kõike vedada, kui mulle vaid need õigused antaks. Aga kõige halvem nali on see, et ka minul pole mitte kui mingeid andmeid vaktsiinide saadavuse kohta...
"Hea" on olla tagasi tööl. Vähemalt sama debiilsus jätkub päevast päeva ja nädalast nädalasse. Tasapisi tekib tunne, et peaks näiteks koristajaks minema. Vähemalt oleks siis vastutust teiste tegemata töö üle vähem.
Asi , arvan, et keerulisem. Pigem, nagu Rahvusvaheline "kambakas", või, umbes nii.tympsa kirjutas:ma olen üsna veendunud,et AZ puhul on ikkagi tegu vaktsiinisõjaga EU ja Britannia vahel ....
Mida me teoretiseerime? Eestis on 963 kinnitatud koroonasurma. Haiglas on ravitud rohkem kui 6000 inimest. Vaktsiniid pakuvad pea 100% kaitset haiguse raske läbipõdemise eest.affa kirjutas:Olen ehk avalikest allikatest leitud teabest valesti aru saanud, aga on jäänud mulje, et AZ-ga vaktsineerimise kõrvalnähuna tekib tromb ajuverevarustusse tihedamini, kui rasestumisvastaste preparaatide kasutamise kõrvalnähuna.
Pean muidugi tõdema, et mul isiklik kogemus rasestumisvastaste preparaatide kasutamisel puudub. Ja ei ole kuulnud, et see teiste minuvanuste meeste hulgas levinud oleks.
Head akf-id kindlasti parandavad mind, kui ma eksin.
Vaktsineeritakse seda, mida olemas on, mingid erijuhud on klassivõitluse õigustamiseks.Kapten Trumm kirjutas:Probleem on selles, et Riigikantselei koostöös haiglaga paistis sündivat salaplaan vaktsineerida poliitikuid salamahti Pfizeriga, mis on täna olnud rangelt reserveeritud meedikute kaitseks ja erijuhtudeks.
20.märtsil on WHO Europe teinud avalduse, kus on kirjasaffa kirjutas:Olen ehk avalikest allikatest leitud teabest valesti aru saanud, aga on jäänud mulje, et AZ-ga vaktsineerimise kõrvalnähuna tekib tromb ajuverevarustusse tihedamini, kui rasestumisvastaste preparaatide kasutamise kõrvalnähuna.
Pean muidugi tõdema, et mul isiklik kogemus rasestumisvastaste preparaatide kasutamisel puudub. ...
. https://www.euro.who.int/en/health-topi ... 19-vaccine See tähendab, et sellelks hetkeks on ajus tromboosi oht ~0,00009% (alla 1 vaktsineeritud miljoni kohta)...Risk Assessment Committee has reviewed 18 cases of CVST out of a total of more than 20 million vaccinations with the AstraZeneca COVID-19 vaccine in Europe
https://en.wikipedia.org/wiki/Cerebral_ ... #Prognosis... Cerebral venous sinus thrombosis is rare, with an estimated 3-4 cases per million annual incidence in adults. While it may occur in all age groups, it is most common in the third decade. 75% are female ...
... A 1973 report found that CVST could be found on autopsy (examination of the body after death) in nine percent of all people. Many of these were elderly and had neurological symptoms in the period leading up to their death, and many suffered from concomitant heart failure....
... In children, a Canadian study reported in 2001 that CVST occurs in 6.7 per million annually...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline