kana tagumik kirjutas: et kukuti läbi ka enne ja kukutakse ka tulevikus, aga eeskätt omenda võimetuse tõttu.
Eks täpselt sama asjaga tegeleb ka ekre.
kana tagumik kirjutas: et kukuti läbi ka enne ja kukutakse ka tulevikus, aga eeskätt omenda võimetuse tõttu.
maksipoiss kirjutas:kana tagumik kirjutas: et kukuti läbi ka enne ja kukutakse ka tulevikus, aga eeskätt omenda võimetuse tõttu.
Eks täpselt sama asjaga tegeleb ka ekre.
Valitsuses ei saanud nad olla kahte aastatki
Suurimad murekohad on tema jaoks arutu globaliseerumine ja rahvusriikide hääbumine. «Olen töö tõttu elanud ajutiselt mitmes riigis, kus migratsiooniga segunenud rahvad ja kultuurid omavahel põrkuvad ning kus üksteise täielikku aksepteerimist kunagi olema ei saa. Oleks äärmiselt kurb, kui meie pisikest kodumaad sama saatus ootaks. Me peame seetõttu leidma paremini toimiva viisi migratsiooni haldamiseks ja tervitama Eestisse siiski inimesi, kes reaalselt on valmis Eesti kultuuri ja inimestega integreeruma. Ma ei usu sellesse, et oma rahvuspärandi hoidmine on rassism või häbiväärne tõekspidamine.»
Vastupidiselt siinsete foorumlaste unelmatele, milelks on venelased eestlaseks vorpida - parimal juhul saab venelasest teha midagi sellist, kes seda riiki aksepteerib ja selle keelest aru saab. Maitseelistused, temperament, karjainstinkt ja kõik muu sääärane - need on oli ja jäävad venelastel omamoodi.
Kriku kirjutas:Kui palju Ukraina maasikakorjajatest siia jäi?
Kriku kirjutas:Kui palju neist siia jäi, ma küsin?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist