parkija kirjutas:Kas ka meil siin suure kütusepuuduse ( nsvl ) ajal diiselmootoriga linnaliinibusse gaasiga tööle ei sunnitud ?
Neid gaasibusse oli tollal üksikuid. Sõitsid lühiliine, täita tuli tihedamini.
Gaasibuss + diiselmootor on üsna levinud.
parkija kirjutas:Kas ka meil siin suure kütusepuuduse ( nsvl ) ajal diiselmootoriga linnaliinibusse gaasiga tööle ei sunnitud ?
Palun alandlikult anda teada, mis asi on Subarožets?Manurhin kirjutas: ... Olgu veel võrdluseks öeldud, et see nelikveoline L-seeria Subarožets, millega ma pea 2 aastat ise Aussis muretult ringi kärutasin, ...
mart2 kirjutas:Palun alandlikult anda teada, mis asi on Subarožets?Manurhin kirjutas: ... Olgu veel võrdluseks öeldud, et see nelikveoline L-seeria Subarožets, millega ma pea 2 aastat ise Aussis muretult ringi kärutasin, ...![]()
Olen sõitnud Zaparožetsiga ja Subaruga, kuid ühisosa ei tule kuidagi ette. Oleks huvitav aru saada, mis peitud antud tarkusetera (või iroonia ?) taga...
kalvis kirjutas:parkija kirjutas:Kas ka meil siin suure kütusepuuduse ( nsvl ) ajal diiselmootoriga linnaliinibusse gaasiga tööle ei sunnitud ?
Neid gaasibusse oli tollal üksikuid. Sõitsid lühiliine, täita tuli tihedamini.
Gaasibuss + diiselmootor on üsna levinud.
nimetu kirjutas:Elektriautode kustutamise probleemidest ollakse täiesti teadlikud, kuid mingeid häid lahendusi pole.
Crispy kirjutas:Läheb juba suht autoteemasse, aga meil firmas CNG Iveco Daily on ka bensiinimootoriga. Suured bussid/veokid mis gaasiga sõidavad omavad siis ka bensiinimootorit või hoopis diislit?
Crispy kirjutas:Läheb juba suht autoteemasse, aga meil firmas CNG Iveco Daily on ka bensiinimootoriga. Suured bussid/veokid mis gaasiga sõidavad omavad siis ka bensiinimootorit või hoopis diislit?
OLAVI kirjutas:Kasutatud autode äri on väga lihtne, järgneva Rootsi näite najal, seaduslikult lõpetada.
Vanaautotaastaja FB leht: https://www.facebook.com/Old-Cars-%C3%8 ... 086449060/
"Kõik meie 4 autot:
1957 Ford Failane 500, 1959 Buick Lesabre Flattop, 1959 Dodge Coronet, 1959 Ford Sunliner Convertible, lammutatakse ja hävitatakse 4 nädala jooksul."
Suund on sellele, et piiri ületava auto omanik peab dokumentide abil tõendama hakkama, et pärast piiriületust ja moderniseerimist on tema auto vastav kehtivatele EU teeliiklusnõuetele, vältimaks prügikäitleja staatust.
Jälgime.
kalvis kirjutas:Crispy kirjutas:Läheb juba suht autoteemasse, aga meil firmas CNG Iveco Daily on ka bensiinimootoriga. Suured bussid/veokid mis gaasiga sõidavad omavad siis ka bensiinimootorit või hoopis diislit?
Eestis uued gaasibussid on bensumootoriga. Gaasi lisamine imelihtne - on vaid lihtsustatult toruots õhufiltris ja bensupump stopatakse ja avatakse gaasiklapp. Aga diiselmootoriga gaasibussid olid täitsa olemas (NSVL ja EV algusaegade bussid - need ehitati kohapeal ringi) - juurde tuleb lisada klapp ja natuke dislasüsteemi kohendada, et gaasiküttel annab dislaots vaid "sädet". Seepärast diiselmootoreid tahetakse vähem gaasiküttele teha kuna lisatööde maht on suurem.
Venemaa juhtumil jäigi mulje, et nad olid ise lisanud need bussile ja lekkis. Minu jaoks teema lõppenud
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist