Mõelge seda asja niipidi. Milline osa softist mida igapäev kasutate on bugivaba ?
Ma enda näitel..
1) windows on bugine (kasutan Win7 aga poisi arvutis kõige uuem X ja sellega kogu aeg mingi jant)
2) solid edge on bugine
3) graafikakaardi driverid on bugised (artifaktid teatud juhtudel), mitmel arvutil
4) Altium Designer on bugine. Foorumites pidev ahastamine käib, hea praktika on kasutada EELVIIMAST versiooni kuna viimane on alati kriitiliste bugidega
5) word on bugine, lagib
6) powerpoint on bugine, lagib
7) excel polegi nii väga bugine AGA koma-punkt on ilmselt ületamatu probleem

google online office on jube bugine ja lagib nagu jube
9) telefoni ja auto bluetooth on poolbugine, ei näe põhjust miks peab vahel 2 minutit connectima
10) Google otsing annab tihtipeale täiesti ebarelevantset jama. Nt kui otsid inimese nime, siis ega ta aru saa et see inimese nimi on
11) Mathcad on bugine ja uuemad versioonid on veel bugisemad
12) väga kitsa ringi soft (mingi CNC CAM programmid) on sama bugised (võiks arvata et on rohkem bugised, kuna tegijaid vähem)
13) Androidi äpid - need enamasti FUBARid (pangaäpid, mingid kaupluse äpid)
Üldine: turvaaukusid avastatakse KOGU AEG IGAL POOL. Nii Androidi kui Apple maailmas.
Noh ja siis me loodame et maailma kõige kompleksem ja kompaktsem laiatarbeelektroonikaseade (AI mootor autos) on bugivaba, ei glitchi ei lagi ja saab olukordadest õigesti aru ? Ma kahtlustan et see on pea võimatu ülesanne. Ja ma räägin praegu TEHNILISEST POOLEST, et see asi algoritmiliselt võimalik on, selles ma kahtlen veel rohkem aga jätame selle vaidluse pausile.
Nii et vaadake oma igapäevast softi (ja ärge palun öelge et viga minus või mingis KONKREETSES softis) - see on ülilai probleem.