Viktoriin
Huvitav küsimus... eriti kui viktoriini varasemaid lehekülgi vaadata (otsing Terras postitustes; pikem lugu ka otsinguga Terras sisust). Huvitav küll, et mul hr-ga "haava salust" nii sarnane keelekasutus ja mõtteviis on 
Vrd
Estoloog
Postitatud: 29 Jan 2005 11:46 pm
Lihtsuse mõttes siis Soomega seoses küsimus
"Stella Polarise"-operatsiooniga läks 23.-24. septembril 1944 Närpiöst Rootsi poole kolm laeva ja Uusikaupunkist üks, "Lokki". Viimase peal oli ka üks eestlasest Päämaja S-Toimisto (Salajase osakonna) ohvitser. Ta ülesandeks oli olnud tõlgina ümber panna Eestist saabunud ülevaateid ja värskete põgenike küsitluste kirjapanekuid, mida Päämajale vahendas põhiliselt Voldemar Kures. Ja ka muidu Eestiga sidet pidada. Kellest on jutt?
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t ... &start=600
Vrd
Estoloog
"Stella Polarise"-operatsiooniga läks 23.-24. septembril 1944 Närpiöst Rootsi poole kolm laeva ja Uusikaupunkist üks, "Lokki". Viimase peal oli ka üks eestlasest Päämaja S-Toimisto (Salajase osakonna) ohvitser. Ta ülesandeks oli olnud tõlgina ümber panna Eestist saabunud ülevaateid ja värskete põgenike küsitluste kirjapanekuid, mida Päämajale vahendas põhiliselt Voldemar Kures. Ja ka muidu Eestiga sidet pidada. Kellest on jutt?
oli ka vä???Estoloog kirjutas:Huvitav küsimus... eriti kui viktoriini varasemaid lehekülgi vaadata (otsing Terras postitustes; pikem lugu ka otsinguga Terras sisust). Huvitav küll, et mul hr-ga "haava salust" nii sarnane keelekasutus ja mõtteviis on
Vrd
Estoloog
ma nägin seda küsimust ühel lehel ja siis oli seal viide et küsimus oli võetud ühelt militaarajalooliselt saidilt.ma käisin seal saidil mingi 3-5 nädalat tagasi.ise ka ei suutnud vastust tuletada.aga lehe aadress mul pole enam meeles ja ma jõudsin sinna hoopis midagi teist otsides
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
uus küsitleja
Kuna on selgunud,et see küsimus on enne ka siin foorumis kõlanud siis väga vabandan estoloogi ees ja annan küsimusjärje üle ToksToksile
Elagu Eesti Wabariik!
järg vaba!
Järg vaba! Kes soovib, tulgu hea küsimusega lagedale!
pakt
loodedavasti pole see küsimus siin olnud 
2.maailmasõda euroopas lõppes 7-9.5.1945.nüüd küsimus:kui palju oli 2 kapituleerumise vahe(tundides,mõeldud Jodli ja Keiteli oma)?
2.maailmasõda euroopas lõppes 7-9.5.1945.nüüd küsimus:kui palju oli 2 kapituleerumise vahe(tundides,mõeldud Jodli ja Keiteli oma)?
Elagu Eesti Wabariik!
õige!
minu andmed väidavad 44 h ja 20 min aga küsimisjärg sinu!ToksToks kirjutas:44 tundi ja 40 minutit
Elagu Eesti Wabariik!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 3 külalist