Täna oli 341, eile 316, üleeile 289.
Viimane aeg on jalad tagumikust võtta, muidu tulevad novembri alguses ettevõtete sulgemised, ratsapatrullid ja muu taoline.

kuido20 kirjutas:gooligan kirjutas:need tapamajad tuleks viivitamatult sulgeda. Ei tea, millega lähedased küll mõtlevad, et oma vanureid selliste hoolde usaldavad.
Mõeldakse: "Et see vanamutt ometigi maha kärvaks , saaks hooldamise vaevast lahti ja päranduse jagatud".
AMvA kirjutas:Mul on ka vaikselt selline tunne hakanud tekkima, kuigi ei tahaks inimestest nii halvasti arvata
kraal kirjutas:AMvA kirjutas:Mul on ka vaikselt selline tunne hakanud tekkima, kuigi ei tahaks inimestest nii halvasti arvata
On mitmelt poolt kuulda olnud, et probleem ongi see, et omaksed ei luba vaktsineerida.
Kapten Trumm kirjutas:Kas kevadel taandus Koroona tänu piirangutele või saabunud soojadele ilmadele ? Ma pakkuks viimast.
Xender, sinu jutu järgi peaks sul vanust olema 50+, aga tekst on nagu teismelisel vaktsiinivastasel.
Selles vanuses peaks juba aru rohkem olema. Või tõesti trollid sihilikult?
Mis soojasid ilmasid puudutab, siis Indias ja Brasiilias on koguaeg soe. Kas seal levis viirus vähe?
Jah, ma usun, et kõik on sellest juba aru saanud, et sa ei näe. Sul on loomulikult õigus oma seisukohale, aga põhiseaduses on siiski kirjas õigus elule ja tervise kaitsele.Xender kirjutas:Mu tutvusringkonnas on läinud paar surmale võlgu tegelast (võib-olla) tänu koroonale ning hunnik rahvast on pea kaks aastat oma viimased aktiivse eluea aastad värisenud kusagil isolatsioonis. Ma ei näe lihtsalt sellel tegevusel suuremat ideed.
Kapten Trumm kirjutas:Viimane aeg on jalad tagumikust võtta, muidu tulevad novembri alguses ettevõtete sulgemised, ratsapatrullid ja muu taoline.
Kriku kirjutas:Jah, ma usun, et kõik on sellest juba aru saanud, et sa ei näe. Sul on loomulikult õigus oma seisukohale, aga põhiseaduses on siiski kirjas õigus elule ja tervise kaitsele.Xender kirjutas:Mu tutvusringkonnas on läinud paar surmale võlgu tegelast (võib-olla) tänu koroonale ning hunnik rahvast on pea kaks aastat oma viimased aktiivse eluea aastad värisenud kusagil isolatsioonis. Ma ei näe lihtsalt sellel tegevusel suuremat ideed.
Mitte võrdselt tähtsad. Seda on juba korduvalt arutatud ning uuele ringile pole vaja minna.hjl85 kirjutas:Kriku kirjutas:Jah, ma usun, et kõik on sellest juba aru saanud, et sa ei näe. Sul on loomulikult õigus oma seisukohale, aga põhiseaduses on siiski kirjas õigus elule ja tervise kaitsele.Xender kirjutas:Mu tutvusringkonnas on läinud paar surmale võlgu tegelast (võib-olla) tänu koroonale ning hunnik rahvast on pea kaks aastat oma viimased aktiivse eluea aastad värisenud kusagil isolatsioonis. Ma ei näe lihtsalt sellel tegevusel suuremat ideed.
Samuti on seal kirjas veel palju asju ning vabadusi ning nad kõik on tähtsad.
Samuti on seal kirjas veel palju asju ning vabadusi ning nad kõik on tähtsad. kes kardab-istugu kodus. selleks ei ole vaja juhiseid, suuniseid ega määrusi. Kaitsta saab neid, kes kaitset soovivad ja ise ka midagi selle jaoks teevad. Maakeeli öeldes-mida kiiremini vaktsiinivastased surevad seda parem ühiskonnale-saab edasi elada. Ei kavatse nende tõttu küll mingeid piiranguid järgida. Neile on kõik võimalused loodud enda kaitsmiseks kui nad seda ei soovi siis nende endi asi.
Sulgeme tänasest Delfi ja kõikide teiste Ekspress Meedia väljaannete koroonateemaliste lugude kommentaariumi, et võtta kõikidelt vaktsiinivastastelt, koroonaeitajatelt ja provokaatoritelt võimalus naeruvääristada vaktsiinide mõju meie ajastu ühe suurema kriisi lahendamisel.
kraal kirjutas:AMvA kirjutas:Mul on ka vaikselt selline tunne hakanud tekkima, kuigi ei tahaks inimestest nii halvasti arvata
On mitmelt poolt kuulda olnud, et probleem ongi see, et omaksed ei luba vaktsineerida.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline