Sama hästi või halvasti testitud nagu kõik müügil olevad ravimid. Viiteid on teemasse korduvalt postitatud.Dr.Sci kirjutas:lõpuni testimata toodet
REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Tuli ikka ära - see vaktsiinivastase oma peaga mõtleja seisukoht...Dr.Sci kirjutas:Ja omalt poolt püüdes teemale joont alla tõmmata - ka Sina pole adekvaatne - ja veel vähem volitatud otsustama selle üle millist lõpuni testimata toodet ma oma lapsele (enda omale süsti mida tahad) sisse luban süstida - eriti kui mõne aasta tagused seagripivaktsiini narkolepsia juhtumid lahe tagant on senini üleval ning noorte inimeste tulevik on märkimisväärselt kahjustatud...
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Tänan, sildistamine tuli ka kohe vastuseks ära. Ma siiski olen Covid vastu 2 sutsakat saanud, tänavu sügisese gripi oma ka takkaotsa... ma lihtsalt jätaks inimestele oma valikud nende enese teha.AndresTy kirjutas:Tuli ikka ära - see vaktsiinivastase oma peaga mõtleja seisukoht...Dr.Sci kirjutas:Ja omalt poolt püüdes teemale joont alla tõmmata - ka Sina pole adekvaatne - ja veel vähem volitatud otsustama selle üle millist lõpuni testimata toodet ma oma lapsele (enda omale süsti mida tahad) sisse luban süstida - eriti kui mõne aasta tagused seagripivaktsiini narkolepsia juhtumid lahe tagant on senini üleval ning noorte inimeste tulevik on märkimisväärselt kahjustatud...
Tegelikult ikka alustades sellest, mis kriteerumeid kohus Vavřička juhtumis kohustusliku vaktsineerivuse lubatavuseks oluliseks pidas.croman40 kirjutas:See kokkuvõte on kahtlemata sisukam viide, autor läheneb küsimusele süsteemselt ja ei piirdu üksikute kontekstist välja rebitud lausetega.
Paar aspekti, mida te välja ei toonud, aga võiksid olla olulised:
autor ei lahka antud EIK otsust (Vavřička) eraldivõetuna, vaid analüüsib, kuidas võiks vastata sellele otsusele tema poolt konstrueeritud täiskasvanute kohustusliku vaktsineerimise juhtum, kasutades EIK otsusega analoogset argumentatsiooni ja teisi asjassepuutuvaid lahendeid.
Just nimelt, juhul, kui on täidetud teatavad kriteeriumid (antud artikkel vaatleb neid, mis tulenevad Vavřička juhtumist). Täpselt sellest olengi kogu aeg kirjutanud.croman40 kirjutas:The interference with Article 8 ECHR could be justified for the protection of health and the economic wellbeing of the country.
(EIK artiklisse 8 sekkumine võib olla tervise kaitse ja riigi majandusliku heaolu seisukohalt õigustatud.)
Nagu öeldud - andsin teie palutud tsitaadi, aga teile ei kõlba. Nähtavasti ongi teiega nii, et kui teiega diskuteerides viidata autorile, kelle arusaam teie omast erineb, muutub see isik teie jaoks kohe "veendunud kaasvõitlejaks", kellel on muidugi "kallutatud arvamus".croman40 kirjutas:Kriku kirjutas:Te palusite tsitaati, mille järgi Vavřička juhtumi põhjal tehtaks järeldusi täiskasvanu kohustusliku vaktsineerimise lubatavuse kohta. Kõnealuses seda tehakse, aga teile ikka ei kõlba.
Tõlge: "[Vavřička] juhtumi järeldused on põhimõtteliselt, et kui riigid viivad läbi vaktsineerimisprogramme, siis peavad nad kaaluma erinevaid huve: mitte ainult indiviidi huve, kes võib-olla ei taha vaktsiini, vaid laiemalt ülejäänud inimeste huve, keda kõrge vaktsineerituse määr kaitseks." Niisiis tuleneb Vavřička juhtumist ka täiskasvanute kohta, et arvestada tuleb ka ühiskonna huve ning need võivad õigustada kohustuslikku vaktsineerimist.
Lisasite küll tekstile omapoolse tõlgenduse, aga vahet ei ole, te tsiteerite veendunud kaasvõitlejat
Kui teil on huvi seda diskussiooni edasi pidada, siis palun viidake silmapaistvate õigusteadlaste publikatsioonidele, mis kinnitavad teie seisukohta. Mina olen seda omalt poolt teinud.
Jah, täpselt nii ongi. EIK-s on läbi vaieldud see osa, mis puutub Euroopa inimõiguste konventsiooni. Eesti Vabariigis on EIK otsuses sisalduvatele kriteeriumitele vastav kohustuslik vaktsineerimine pärast EIK otsust reaalselt võimalik seetõttu, et Eesti PS ei sea mingeid täiendavaid tõkkeid. Kui EIK oleks otsustanud, et kohustuslik vaktsineerimine on igal juhul eraelu puutumatust nii palju riivav, et on lubamatu, oleks see ka Eestis välistatud. Mõnes teises riigis, mille PS kaitseb eraelu puutumatust selles aspektis tugevamini, võib olla välistatud ka pärast kõnealust EIK otsust, nagu akf Saarmas väga õigesti viitas (mitmendat korda ma teile seda juba selgitan?).croman40 kirjutas:Kriku kirjutas:Et järelikult kohustuslik vaktsineerimine on inimõiguste seisukohalt põhimõtteliselt lubatav. Täpselt sellest olen ka mina kogu aeg kirjutanud.
Nüüd muudate oma seisukohta tegelikkusele rohkem vastavamaks.
Ma ei tahaks korrata, aga te ei ole täpselt sellest kogu aeg kirjutanud. Teie arvamus oli: täiskasvanute kohustuslik vaktsineerimine on reaalselt võimalik, vajadusel saab kehtestada vaktsineerimiskohustuse ja sanktsioonid (riigi tasemel) ja see on EIK-s läbi vaieldud teema.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Dr.Sci kirjutas:Tänan, sildistamine tuli ka kohe vastuseks ära. Ma siiski olen Covid vastu 2 sutsakat saanud, tänavu sügisese gripi oma ka takkaotsa... ma lihtsalt jätaks inimestele oma valikud nende enese teha.AndresTy kirjutas:Tuli ikka ära - see vaktsiinivastase oma peaga mõtleja seisukoht...Dr.Sci kirjutas:Ja omalt poolt püüdes teemale joont alla tõmmata - ka Sina pole adekvaatne - ja veel vähem volitatud otsustama selle üle millist lõpuni testimata toodet ma oma lapsele (enda omale süsti mida tahad) sisse luban süstida - eriti kui mõne aasta tagused seagripivaktsiini narkolepsia juhtumid lahe tagant on senini üleval ning noorte inimeste tulevik on märkimisväärselt kahjustatud...
Sci:
Ehk siis kõigil vabad valikud juhul kui need sobivad sinu pseudoteadusliku maailmapildiga ? Oled TTÜs õppejõud, aga statistikat ei tunnista ja tõestad ennast võideldes maskide ja karantiini vastu oma pisikesel rehepaplikul moel ?
Suht masendav.
-
- Liige
- Kontakt:
Samal ajal pärdikuralli osalesid saavutavad vist lõpuks selle et kemikaale lihtrahvale enam ei müüda... 
https://sobranna.postimees.ee/7385075/k ... avannidega
Haruldane, inimvõimetel pole alumist piiri.

https://sobranna.postimees.ee/7385075/k ... avannidega
Haruldane, inimvõimetel pole alumist piiri.
Ja missugune muu valik on siis olemas COVID-i vastu, kui vaktsineerimine? Läbipõdemine 15+% tõenäoliste raskete tüsistustega, teiste aktiivne nakatamine, taimelavaks olemine viiruse muteerumisele, meditsiinisüsteemi ummistamine, maha suremine?Dr.Sci kirjutas:Tänan, sildistamine tuli ka kohe vastuseks ära. Ma siiski olen Covid vastu 2 sutsakat saanud, tänavu sügisese gripi oma ka takkaotsa... ma lihtsalt jätaks inimestele oma valikud nende enese teha.
Et siin seda serveerida nagu oleks tegemist olukorraga, kus oleks võimalik teha nagu mingeid valikuid... Haritud inimesel võiks ikka need tõsiasjad kahe aasta jooksul peakolusse jõudnud olla?
Viimati muutis AndresTy, 13 Nov, 2021 18:50, muudetud 1 kord kokku.
Talltetšis, ikkaMadis Reivik kirjutas:Oled TTÜs

Edit:
Vabandust! Läksin siin Dr. Sci vastu ebapropotsionaalselt liiale.
Viimati muutis AndresTy, 13 Nov, 2021 19:39, muudetud 1 kord kokku.
Seda narratiivi, et süsti mõjusid saab maagiaga eemaldada, tuleks igati toetada. Kui mõni kõhkleja ennast süstida laseb ja pärast selle endalt maha peseb nagu muistsed eestlased ristimise, on ju asi korras.Madis Reivik kirjutas:https://sobranna.postimees.ee/7385075/kaitsepoogitud-vaktsiinivastased-puuavad-susti-moju-eemaldada-keemiavannidega
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Et siis riik maksaks mingile Vanaküla sugusele aferistile salaja pappi ja see peaks mingi idiootse monoloogi kuidas 9. tsakra avaneb alles peale vaktsineerimise mahapesemist kristalliseeritud veega (saab osta tema veebipoest jne). Ilma vaktsiinita aga ei toimu zoroatristlik-alkeemilist annihilatsiooni ja mõju jääb väikseks, ulatudes ainult alumise kolmanda silmani ?
Pole vahet, mis värvi kass on, kuni ta hiiri püüab 

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Professor Peep Talving:
Haigekassa arved näitavad, et esimesel poolaastal jäime Eestis 21 642 ravijuhtumiga defitsiiti võrreldes sellega, mis lepinguga oli ette nähtud. [...] Sarnaselt professor Märtsoniga ma ausalt öeldes ei kujuta ette, kuidas teeme tagasi need 30 000 või rohkem ravijuhtu, mis aasta lõpuks jäävad defitsiiti.
Meil on PERHis neli intensiivraviosakonda, millest üks, 14 voodikohaga, on praegu tervikuna Covidi intensiivraviosakond. Kui sealt haigeid välja ei kirjutata või ei toimu surmlõppeid, aga lähipäevadel peaks kolm või neli haiget juurde tulema, peame avama terve uue Covidi-osakonna, mis tähendab seda, et PERHi kui Eesti ainsa põletuskeskuse, suurima traumakeskuse võimekus on korralikult maas.
Kui meil on kaks intensiivraviosakonda täis Covidi-haigeid ja ainult kaks teenindavad erakorralist ja plaanilist ravi – ma ei kujuta ette, kui meenutada [augustikuist] Tartu kortermaja gaasiplahvatust, kuhu me paneks neli raskete põletustega patsienti, rääkimata sellest, kui augustis oleks NOËPi kontserdi ja drooni-show’ ajal juhtunud midagi linnahalli katusega. Masskannatanute situatsiooni lahendamiseks on olukord praegu enam kui kriitiline.
Teadusnõukoda tegi valitsusele juba paar nädalat tagasi ettepaneku, et isolatsioonikohustus peab laienema nakatunu perekonnale, sest kontakt on nii lähedane ja delta[tüve] aerosool levib majas sarnaselt sigaretilõhnaga. Ma ei kujutaks ette, kuhu ma end kodus peidaks, nii et väljahingatud aerosool pereliikmeid ei ohustaks. Võid ju panna ette FFP3-respiraatori, aga ikkagi toimuvad koduses keskkonnas läbimurdeinfektsioonid. Siis kannavad ka vaktsineeritud pereliikmed haigust mujale, töökohta.
Aga valitsuselt otsust ei tulnud. Arvatavasti mõtlesid poliitikud, et saadavad [isolatsioonikohustusega] signaali, mis kaotab inimeste usaldust vaktsineerimise vastu. Saan aru, et see võib järgmised 5000 skeptikut vaktsineerimisest loobuma panna, aga kodune risk nakatuda on väga kõrge.
Kuid teada on, et vaktsineerimine kaitseb raske haiguse eest. Meil on PERHis ravitud kolmanda laine ajal 40 kõrgema astme intensiivravipatsienti, kellest neli on olnud vaktsineeritud ja nendest ainult üks on surnud. Too haige oli nii paljude kaasnevate haigustega, et prognoos oli juba algusest väga halb. Küsisin ka Lõuna meditsiinistaabi juhilt doktor Juri Karjaginilt, kui palju on TÜ kliinikumis olnud vaktsineeritud inimesi intensiivis. Ta ütles, et viis-kuus, ja nad kõik on saanud intensiivist välja. See suhe on väga kindel: kõrgema astme intensiivis on 90 protsenti vaktsineerimata inimesed ja nende suremus on kõrge. Vaktsineeritute suremus on väike.
Olen märganud, et kui mittevaktsineeritute ja vaktsineeritute suhe haiglas oli mõni nädal tagasi umbes 75:25, siis nüüd on see 66:33 ja vahel isegi vähem. Huvitav, miks?
Üks põhjus on see, mida oleme ka teadusnõukoja andmetel selgelt näinud: peale kuuendat kuud tõuseb läbimurdenakkuste risk ja haigestuvad ka vaktsineeritud, kellel on näiteks kodus viirusega inimene. [Lääne-Tallinna keskhaigla juht] Arkadi Popov ütles hiljuti, et nii imelik kui see ka ei ole, aga 45 protsenti nende praegustest haigetest on vaktsineeritud. Antivakserid ütlevad selle peale kohe, et näete, neil oli absoluutselt õigus. Aga need [vaktsineeritud haiged] on enamasti vanemad inimesed ja nende haiguse kulg haiglas on oluliselt kergem.
Põhjuseks on läbimurdeinfektsioonid, ja väga agressiivne deltatüvi murrab läbi. See on kurb fakt, sest kõik need, kes ei usu [vaktsiine], ütlevad, et neile on valetatud: alguses öeldi, et [vaktsiinide] efektiivsus on 95 protsenti, aga vaadake nüüd!
Tõepoolest, me peame vaatama aega viimasest doosist. Meie keha loob ju [immuun]vastuse, kui oleme korralikult vaktsineeritud. Aga see vastus vaikselt kulub ajas, sest võib tulla teine viirus, mille suhtes on samuti vaja luua antikehasid. Meie antikehade arhiivis ei saa olla aktiivne mälu eluaeg ja kõigi haiguste vastu. Seda me alguses ei teadnud antud vaktsiinide puhul, ja seda tuleb välja öelda, et need vaktsiinid, mis olid tehtud Wuhani tüve vastu, ei ole delta vastu enam nii tõhusad, eriti kui vaktsineerimisest on möödunud viis või enam kuud, ja eriti vanematel inimestel. Sihtgrupp 12–17-aastased tekitab väga elava immuunvastuse.
Õdede tellimus peaks vabariigi valitsuselt tulema 20 protsenti suurem ja paljusid õdesid tuleb harida intensiivravi suunas, kopsuhaiguste suunas. Ega meditsiiniõed jõua tippteadmisteni üleöö; koolitus on väga pikk. See võtab neli-viis aastat, enne kui õed on valmis [haiglas] raske Covidi-haigusega võitlust pidama.
Üks Helme tähelepanek on küll terane: aasta tagasi oli meil nakatumislaine madalamate näitudega ja mitte mingit vaktsineerimist ei olnud toimunud, kuid praegu on üle poole elanikest vaktsineeritud ja haiglad on ikkagi rohkem umbes. Millega seda seletada?
Meil on olnud erinevad viirustüved. Deltatüvi on oluliselt nakkavam kui Wuhani tüvi ja Briti tüvi oli omakorda nakkavam kui Wuhani tüvi. Esimeste lainete ajal panime riigi kinni. Kõige tähtsam [viiruse leviku tõkestamisel] on see, et inimesed ei kohtu üksteisega. Nüüd nad kohtuvad kõikjal, riik ei ole kinni, inimesed käivad kinos, käivad Türgis reisil, käivad tööl ja huviringides. Kui paneme riigi kinni, siis tekib kohe olukord, et kontaktid vähenevad ja väheneks ka haigete arv haiglates.
https://leht.postimees.ee/7384778/peep- ... tunnistadaMillal võiks taas saabuda enam-vähem normaalne elu? Teisisõnu: millal võiksime Covidist lahti saada?
Usun seda, et Covid jääb lainetama – see on ainult arvamus – kolm aastat, neli aastat. Inglismaal on uus deltatüvi, mis on 15–18 protsenti nakkavam, aga positiivne külg on see, et delta on võtnud üle terve turu. Midagi kõrvalt juurde eriti ei tule, sest delta on teinud absoluutselt laastava töö, kõik muud tüved välja puksinud.
Oluline on saada vaktsineeritud suur hulk inimesi, nii et viirusel ei ole enam sihtmärki. Kindlasti hakkab viirus siin-seal kolletena [pead tõstma], sest mõnedel on näiteks tõhustusdoos tegemata. Arvan, et see jääb loksuma, aga kahe-kolme aasta pärast oleme tugevamas olukorras.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tegelikult on nauditav diskuteerida teemadel kus oponendid korjavad ühte katlasse lusikatäie statistikat, näpuotsaga erinevaid teadusartikleid, siit ja sealt uske ja uskumisi, ja siis segades kõik kartulitega korralikult läbi arutavad tõsimeeli kas lobi ka söödav on ja kas kõik peavad sööma, või vaid need kel nälg...Kriku kirjutas:Pole vahet, mis värvi kass on, kuni ta hiiri püüab
ps. mida arvaks Schrödinger oma kassist kui ta oleks Covid vaktsiini saanud - kui nüüd minna edasi teaduslikumale arutelule?
Sul on võimalus argumenteeritult ning sulle koduses akadeemilises stiilis vastata. Millegipärast sa seda seni kasutanud ei ole.Dr.Sci kirjutas:Tegelikult on nauditav diskuteerida teemadel kus oponendid korjavad ühte katlasse lusikatäie statistikat, näpuotsaga erinevaid teadusartikleid, siit ja sealt uske ja uskumisi, ja siis segades kõik kartulitega korralikult läbi arutavad tõsimeeli kas lobi ka söödav on ja kas kõik peavad sööma, või vaid need kel nälg...Kriku kirjutas:Pole vahet, mis värvi kass on, kuni ta hiiri püüab
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
https://forte.delfi.ee/artikkel/9511543 ... udne-valja"Minge vaktsineerima!" paneb Eesti üks kogenumaid kohtuarste ja Ida-Tallinna Keskhaigla külmkirurg – lahangupatoloog Tanel Vaas kõigile südamele.
Doktor Tanel Vaas oli 2020. aasta kevadel üks esimesi, kes uue ja vähetuntud haiguse tagajärjel surnud inimestele lahangut teostas. "Esimestel lahangutel ma kasutasin täielikku kaitsevarustust: kostüümi, maske, prille ja sirmi. Selles liikumine polnud üldse lihtne, viie või seitsme minuti pärast oled üleni higine," rääkis ta Fortele.
Praegu lahatakse koroonasse surnuid juba harva, Vaas ise jõudis teha lahkamise neljale lahkunule. Ta meenutab, et vaatepilt oli jahmatav. "Kops näeb välja nagu tavaline põletikuline kops. Aga kui see mikroskoobi alla panna, siis see kops on täiesti sidekoestunud. Hingamispinda oli järele jäänud väga vähe. Ma pole varem sellist kopsu näinud ja see tundus väga õudne," ütles Vaas.
Milline näeb välja surm koroonaviiruse põhjustatud haiguse tagajärjel?
"Surm saabub aeglase lämbumisega. Inimene ei saa enam hapnikku."
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist