Valgevene riiklik inimkaubandus

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
Dr.Sci
Liige

Re: Valgevene riiklik inimkaubandus

Postitus Postitas Dr.Sci »

aht0 kirjutas:
priit282 kirjutas:Kas lõiketraadist/okastraadist ei saaks teha "elektrikarjust"? Igasugune näppimise soov kaoks kohe ära...

Elektrikarjus eeldaks isoleeritust maapinnast. See traat on vastu maad..
Mis juhtuks kui esimesel migrandil kes tuleb Poola piirirajatist füüsiliselt lammutama, olles juba ka Poola territooriumil, lastaks lähidistantsilt haavlipüssist lask läbi pea nii et ajud tagantpoolt laiali lendavad?
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Chupacabra »

Dr.Sci kirjutas:Mis juhtuks kui esimesel migrandil kes tuleb Poola piirirajatist füüsiliselt lammutama, olles juba ka Poola territooriumil, lastaks lähidistantsilt haavlipüssist lask läbi pea nii et ajud tagantpoolt laiali lendavad?

Lastakse mööda ja taga saavad kolm VV piirivalvurid haavlid näkku...
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Homme, esmaspäeval, peaks kinnitatama ulatuslik VV vastu suunatud sanktsioonide pakett.
Pakett olevat asjaosaliste sõnul " не имеющий аналогов ", pea kõike hõlmav. Vajavat ainult kinnitamiseks, mõne tunnist mõttevahetust, hääletamist.
Lisatud.
Valgevene välisministeerium kommenteeris ÜRO Julgeolekunõukogu suletud konsultatsioone.
" Kui Euroopa Liit kasutab seda sündmust täiendava argumendina järjekordse sanktsioonide paketi kehtestamiseks, on Minsk valmis kõige karmimateks vastumeetmeteks.“
https://eng.belta.by/politics/view/un-s ... 5043-2021/
Üks, võimalik, vastumeede.
" Lukašenka kaalub Venemaa rakettide Iskander paigutamist lääne- ja lõunapiiri äärde " https://eng.belta.by/president/view/luk ... 5068-2021/
Lukashenka. : " Mul on vaja mitut eskadrilli lääne ja lõuna suunas, laskeulatusega 500km. Meie Polonez, oma 300 kilomeetriga, jääb "lahjaks".
Viimati muutis Turist 47, 14 Nov, 2021 18:18, muudetud 2 korda kokku.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Dr.Sci kirjutas:Mis juhtuks kui esimesel migrandil kes tuleb Poola piirirajatist füüsiliselt lammutama, olles juba ka Poola territooriumil, lastaks lähidistantsilt haavlipüssist lask läbi pea nii et ajud tagantpoolt laiali lendavad?

Kas härra professor on valmis ise seda lasku sooritama või peavad teised sinu musta töö ära tegema?

Reaalsus on see, et inimesed seal metsas jooksevad sinna poole kus ohutum. Kui kuulid lendama hakkavad siis põgenetakse elu eest ja ellujäämisvõimalus on suurem Poola poolel.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Dr.Sci
Liige

davidsoniharald kirjutas:

Kas härra professor on valmis ise seda lasku sooritama või peavad teised sinu musta töö ära tegema?
Kui "härra professori" isikliku koduvärava taga tekiks sama situatsioon siis tehakse see lask ikka päris nobedalt. Aga ma ei kavatse hetkel kandideerida Poola piirivalvesse ja ma siis sõnastan asjad liberalistidele arusaadavamasse keelde - millised on (võimalikud rahvusvahelised) õiguslikud tagajärjed kui agresiivse piiriületaja vastu kasutatakse surmavat jõudu? Kui üldse neid on, mõnikord on teemaks et üks kohver ees või taga...
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Lihtsalt arvamus. "Lasku" vast oskab pea igaüks teha, aga olukord lahendada õigesti, ilma lasuta, ei pruugi kõigile jõukohane olla.
Kasutaja avatar
lant
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lant »

Jälgin pingsalt neid sündmusi ja ei mõista milles on probleem ?Kui mulle tungib koju mingi tegelane ilma relvata ja ainult kaikaga varustatult kas siis on kõik OK.Ma lihtsalt vaatan kurvalt pealt ja midagi ette ei saa võtta kuigi mul ON relv, et seda takistada.
Seal piiril on täpselt sama situatsioon.Saadetakse mingid töllakad paljakäsi ja kividega varustatult hambuni relvastatud piirivalvurite vastu ja need lasevad lõdvalt need jorsid üle piiri, et relvaga need maha võtta.Olen ma millegist valesti aru saanud või mis ?
Optimist õpib inglise keelt, pessimist-hiina, aga realist Kalashnikovi automaati.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Kui "härra professori" isikliku koduvärava taga tekiks sama situatsioon siis tehakse see lask ikka päris nobedalt. Aga ma ei kavatse hetkel kandideerida Poola piirivalvesse ja ma siis sõnastan asjad liberalistidele arusaadavamasse keelde - millised on (võimalikud rahvusvahelised) õiguslikud tagajärjed kui agresiivse piiriületaja vastu kasutatakse surmavat jõudu? Kui üldse neid on, mõnikord on teemaks et üks kohver ees või taga...

Ühesõnaga kuniks keegi sinu värava ei trügi peab keegi teine sinu eest mõrva sooritama. Hitler ka ei lasknud kedagi isiklikult maha aga mõrvas miljoneid.

Tagajärg oleks see, et poolakad kukuks samale pulgale Kartuli, ja sinu suure lemmiku, Muamar Gaddafiga. See tähendaks kogu rahvusvahelise toetuse kaotamist. Tegelege ise oma piiriprobleemidega. See oleks täpselt see mida liitriigi juhtkond sooviks. Peab päris rumal olema, et seda mitte taibata.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
an2
Liige
Kontakt:

REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas an2 »

Dr.Sci kirjutas:
KategorieC kirjutas:
Dr.Sci kirjutas:ja veel vähem volitatud otsustama selle üle millist lõpuni testimata toodet ma oma lapsele (enda omale süsti mida tahad) sisse luban süstida

Aga tegelikult on see ligi 2 aastat Covidi jama üle visanud, tahaks midagi käega katsutavamat, nagu umbes et migrandid marsivad läbi Leedu ja läbi Läti ja siis saaks meie piiril püss käes neid tervitada unustades vahelduseks kõik inimõigused nende suhtes kes ostavad tuhandete eurode eest transiitpileteid marsuudile Bagdad-Minsk-Varssavi-Berliin... selmet võtta otselend Bagdad-Berliin

Kui minek, siis ma tulen ka. Mingil hetkel peab seaduse kehtivuse kindlustamiseks jõudu kasutama. Piiride vaba ületus ei ole inimõigus.
Dr.Sci
Liige

davidsoniharald kirjutas:

Ühesõnaga kuniks keegi sinu värava ei trügi peab keegi teine sinu eest mõrva sooritama. Hitler ka ei lasknud kedagi isiklikult maha aga mõrvas miljoneid.

Tagajärg oleks see, et poolakad kukuks samale pulgale Kartuli, ja sinu suure lemmiku, Muamar Gaddafiga. See tähendaks kogu rahvusvahelise toetuse kaotamist. Tegelege ise oma piiriprobleemidega. See oleks täpselt see mida liitriigi juhtkond sooviks. Peab päris rumal olema, et seda mitte taibata.
Hea küll... ma siis ei räägi oma väravast. Aga kui ma oleks Poola piirvalvur ja mul oleks ülesanne lasta maha täis elujõus piiritara lammutav isend, siis ma jah teeks seda - olles sõjaväes ja kaitstes riiki ja järgides konkreetset käsku... ja teistpidi, ma ilmselt situatsioonis sees olles ja vastavat ülevaadet omades ei kõhkleks vastavat käsku sõduritele andmast... (ilmselt nii ühe kui teise asjaolu pärast ma ei olegi sõjaväes sest regulaararmeede funktsioon on tänapäev pigem hõimupealikega koos tee joomine)
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Jälle loll küsimus... Miks loobib Valgevene kaigaste ja kividega Poola piirivalvureid? Loll on see küsimus selle pärast, et kive ja kaikaid visatakse teise riigi territooriumilt ja mis vahet seal otseselt on millised dokumendid on loopijatel taskus... Kui neid üldse on?
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

Hm, Dr.Sci lubas minna meie lõunapiiri kaitsma ja ma pakkusin ennast seltsi aga mode om mõlemad vastused minema pühkinud. Oli me soov mingi riigivastane tegu?
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Dr.Sci kirjutas:Aga kui ma oleks Poola piirvalvur ja mul oleks ülesanne lasta maha täis elujõus piiritara lammutav isend, siis ma jah teeks seda - olles sõjaväes ja kaitstes riiki ja järgides konkreetset käsku... ja teistpidi, ma ilmselt situatsioonis sees olles ja vastavat ülevaadet omades ei kõhkleks vastavat käsku sõduritele andmast... (ilmselt nii ühe kui teise asjaolu pärast ma ei olegi sõjaväes sest regulaararmeede funktsioon on tänapäev pigem hõimupealikega koos tee joomine)
Jo siis seda jahipüssiga ajude väljatulistamise käsku pole Poola piirivalvuritele hetkel antud. :dont_know: Ja usutavasti on nad ka professionaalid - piisavalt instrueeritud ka - ega ei tee palavast isamaaarmastuse raevust - särgi lõhkirebimise tuhinas - midagi sellist, mis isamaale strateegiliselt hoopis essusti mõjuks...

A mis mulle eriti meeldib on see, et sillaehitaja arvates ei oska ja tea US Army ikka õieti midagi! Universaalne tarkus, ikkagi...
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

an2 kirjutas:Hm, Dr.Sci lubas minna meie lõunapiiri kaitsma ja ma pakkusin ennast seltsi aga mode om mõlemad vastused minema pühkinud. Oli me soov mingi riigivastane tegu?
Sa teinekord postita oma vastus õigesse teemasse, siis on vähem selliseid küsimusi (liigutasin nüüd koroonateemast siia). Ja kui ikkagi tekib küsimus, saada see erasõnumiga, mitte ära postita teemasse.

Üldiselt tõmmake tagasi oma verejanuga.
Dr.Sci
Liige

AndresTy kirjutas:
Dr.Sci kirjutas:Aga kui ma oleks Poola piirvalvur ja mul oleks ülesanne lasta maha täis elujõus piiritara lammutav isend, siis ma jah teeks seda - olles sõjaväes ja kaitstes riiki ja järgides konkreetset käsku... ja teistpidi, ma ilmselt situatsioonis sees olles ja vastavat ülevaadet omades ei kõhkleks vastavat käsku sõduritele andmast... (ilmselt nii ühe kui teise asjaolu pärast ma ei olegi sõjaväes sest regulaararmeede funktsioon on tänapäev pigem hõimupealikega koos tee joomine)
Jo siis seda jahipüssiga ajude väljatulistamise käsku pole Poola piirivalvuritele hetkel antud. :dont_know: Ja usutavasti on nad ka professionaalid - piisavalt instrueeritud ka - ega ei tee palavast isamaaarmastuse raevust - särgi lõhkirebimise tuhinas - midagi sellist, mis isamaale strateegiliselt hoopis essusti mõjuks...

A mis mulle eriti meeldib on see, et sillaehitaja arvates ei oska ja tea US Army ikka õieti midagi! Universaalne tarkus, ikkagi...
Mulle lausa meeldib teatud inimeste iroonia... aga jah, ma tänase päeva lõpetuseks pean nentima et tegelikult on see mis Poola-Valgevene piiril toimub ikkagi paras meedatsirkus ja asi mis võiks olla rubriigis "nutt ja hala" või "nali", sest reaalset julgeolekuohtu ei ole. Ja istume siis sõbralikult maha ja joome veel teed...

(ja kuna mul pole välja käia 9k€ et Berliini sõita siis just vaatasin et saaks 433 eest minna Hurghadasse)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist