parkija kirjutas:Ma siin muud "köhida" ei soovi kui seda et kapten trumm võiks / peaks veidi hoogu maha võtma antivaxxeri sidumises tantrafestivaliga , see vaktsiinivastane iba / möla on mulle vastumeelne aga lambist inimest nimetada / tembeldada pole soliidne .
Ega siin muud ole kui mu tähelepanekud, aktiivsed vaktsiinivastased ja MSM/torusiili/ivermektiini propageerijad/alternatiivmeditsiini ärikad ja kõikvõimalike "eneseleidmise" teemade pakkumisest elatujad on enamasti ühed ja samad isikud. Lihtsalt tähelepanek elust enesest. Ja see "vastasus" ei tule mitte suurest murest Sorose pärast, vaid pahatihti sellest, et raha ei haise - kuna riikliku tõenduspõhise meditsiiniga konkureeritakse samale sihtgrupile, siis on vaenamine mõistetav, kuna aga midagi teaduspõhist ivermektiini kasuks öelda pole, siis levitatakse netis lihtsalt kelbast.
Ma olen mõnda aega pidanud silmas mõnes FB grupis "QR koodide vaba .....jne" mõnda aktivisti ja seosed on ilmsed. Näiteks sama vaktsiini ja testivastane Merike Sirelpuu, kes ületas uudistekünnise Soome politseiga maadeldes (kes tahtsid teda testima viia) on ise kõva MSM "ravi" propageerija.
See on päris vastik, kuidas mõni mees/naine ronib vaktsiinivastasuse püünele lihtsalt seepärast, et oma ärile rohkem tuntust korjata. Eriti kui meditsiini teemal pole ette näidata muud, kui haridustase "eluülikool".