mart69x kirjutas:vaad kirjutas:Härra Harald Hirmus, vaktsiini eesmärk ei ole hoida ära üldist haigestumist. Selle eesmärk on hoida ära raskekujuline haigestumine, mis vajab hospitaliseerimist ja võib lõppeda surmaga. Üldine koroonasse haigestumine ei ole probleem. Raskekujuline haigestumine aga on. See koormab haiglad väga kiiresti üle ja kui enam intensiivravi tagada ei suudeta kasvab surmade arv eksponentsiaalselt. Vaktsiinid on VÄGA tõhusad hoidmaks ära taolist rasket haigestumist, selle eesmärgiga nad ju loodigi.
Mis mõttelend see nüüd on, et covid vaktsiinid loodi selle eesmärgiga, et hoida ära rasked haigestumised ??? Kui tulid esimesed covid vaktsiinid siis oli teemaks, et tõhusus haigestumise vastu on vähemalt 95% Ei mäleta, et algsetes ravimiinfo lehtedes oleks teemaks olnud raske haiguse kujunemise ära hoidmine. Kui ajapikku selgus, et vaktsiinist nakatumise ära hoidmisel enam erilist kasu ei ole ning peale tulid uued tüved siis läks alles see raskete juhtumite ära hoidmise plaat peale.
Ma olen korduvalt siin kirjutanud, et sellisel juhul pole see enam vaktsiin vaid ennetav ravim. Vaktsiinide eesmärk milleks neid luuakse on tekitada immuunsus haigestumisele ja ravimite eesmärk milleks neid luuakse on leevendada sümptomeid.
Aeg liigub, viirustüved muteerusid ja seda nähes eesmärgid samuti muutusid. Alguses oli jah eesmärk viirus vaktsiiniga "likvideerida" karjaimmuunsuse kaudu. Kui aga tänu vaktsineerimata rahvale laias maailmas tekkisid alfa, beeta, gamma, delta jne mutatsioonid, siis tehti eesmärkidesse korrektuurid.
Aeg liigub, asjaolud muutuvad, nendega muutuvad eesmärgid. Situatsioon on dünaamiline, mitte staatiline. PALUN SAA(GE) SELLEST ARU?
mart69x kirjutas:Kui vaktsineerimata inimene haigestub, miks siis ei süstita talle kohe kiiremas korras vaktsiini ehk seda ennetavat ravimit? Kas selline meetod siis ei vähendaks raske haigestumise riski?
Seda on siin kedratud hulgem aga ma kordan üle. Kui vaktsiini süstida, siis immuunvastuse arenemisega läheb mitu-setu nädalat. Kui sa oled juba viirusega nakatatud, siis oled sa peale peale esimest nädalat kas tervenenud, haiglas või pikali voodis ja soovid et oleks haiglas.