Omikron kahekordistub 2- 3 päeva jooksul. Algul ilmselt tiba alla, sest juhuslikus mängib, hiljem vääramatult. Praegu vahet ei ole - on sees, ja mingid poolpidused piirangud maha ei võta. Noh, tõenäolisel ei võta maha ükski sotsiaalselt vastuvõetav piirang. Läks siin poste kustu, aga kutsun uuesti üles mehi kotkaid (ilma AndrusTy -ta ja hj -ta) - kolmas süst õlga ja olete teinud ühiskonnale teene. Kellel kripeldab minu mõnetine vaktsiinivastasus, siis mul laps on mingis "järjekorras". Paraku näe pole kõnet tulnud seni. Nooh logistik pidi ju vaktsiinid hiljemalt 21.12 -ks laiali vedama. Mmh...eks paistab. Siiski kõik kes mingit laste sala värki ajavad võivad persse minna.
Muidu huvitav oli, et laps oli üleelmine nädalavahe mõõdukas tatitõves ja kerge kurguvaluga 1,5 päeva. Ca 2,5 päeva hiljem lõi mul täiesti enneolematult lõõrid kinni, järgmine hommik oli peavalu ja üldine nõrkus. Tatiõbi kusjuures kadus. Peavalu ja nõrkus kuni 2 päeva. Silmamunad ka hellad. Tuli korraks tagasi pool päeva hiljem, ja siis taandus mingiks poolpiduseks tatikaks. 3x sai testitud ennast kiirtestiga - negatiivne. Laps samuti. Ei tea. Ma midagi sarnast mäletan 20+ aasta tagant aga pikemalt - ilmselt siis oli gripp. Nüüd kui loen neid Omikroni sümptomeid - siis on täita põnev. 3,5 nädalat oli mul võimendusdoosist. Aga enam tead ju ei saa

. Siis ei olnud küll motti kuhugi ninnatorkimise järjekorda minna. No ikka nii pidune oli olla. Lapsel kooli skriiningus justku ühtegi juhtumit ei avastatud. Väidetavalt kiirtestid pidid Omikroni samahästi tuvastama, aga mine tea.... Grippivaktsiini ei jõudnud see aasta teha - võib ju olla...
Ah nii Taani andmetel ei ole O väga leebem. Nooh, andmeid vähe, aga teisalt enamik inimesi, kes põeb on ju vaksineeritud...nooh, need andmed ikka viitega...
https://www.eurosurveillance.org/conten ... creen=trueKui te nii lahke olete ET
Eeedit: Ah ja võiks ju lugeda läbi - mida see mõistlik inimene kirjutab, aga sitta enamik teist loeb, nii et minge....
https://twitter.com/kakape/status/1471810614683131911